Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar ben 23 unde catlatma ignesi oldum ve 7. Günden beri gebelik testi yapıyorum ilk gün daha koyuydu giderek rengi açıldı ama hala hayalet gibi ikinci çizgi var bu gun 11.gun böyle bisey yaşayan var mi ?
Arkadaşlar ben 23 unde catlatma ignesi oldum ve 7. Günden beri gebelik testi yapıyorum ilk gün daha koyuydu giderek rengi açıldı ama hala hayalet gibi ikinci çizgi var bu gun 11.gun böyle bisey yaşayan var mi ?
Merhaba canım iğnenin etkisiyle beta hcg hormonu artıyor diyor bazıları bende 27 Mart’ta oldum çatlatma iğnemi

Merhaba canım iğnenin etkisiyle beta hcg hormonu artıyor diyor bazıları bende 27 Mart’ta oldum çatlatma iğnemi
Ilk gün daha koyuydu git gide açıldı rengi ama hayalet çizgi kaybolmadı bozuk diye başka test aldım onda da vardi sabah çizgi daha önce aynı testleri kullandığımda hiç çıkmadan direk çift çizgi oluyodu

Benimde sizin 20. Gun de olduğu gibiydi doktora gittiğim gün ov. Testi o gün catlatma ignesi vuruldum ertesi gün aşırı yumurtlama akintim oldu
Yaaa bende ovu testinden pek anlamıyorum yumurta tembelliği var birde, bu ay gelme demişti doktor. Bunu duyduğuma sevindim :) evet bende de akıntı oldu. Şimdi durumlar nasıl

Kızlar bu gün iğnemin 2. Günü sizde 2. Gün belirtiler oldumu mesela ağrı sancı gibi. Benim sadece dün akşam bacağıma ağrı vurdu ?

Atv de sen anlat karadeniz var .kadin hamile cani yesil erik istiyor iştahı açılıyor falan. Ya filmler bile batar oldu bu aralar.

Bencede 20. Gün çatlamış canım kaç günü değerlendirdin inşallah tutunmuştur bebişin sana
Ben 20. Gün anlayamadım pik olduğunu aslına bakarsan o gün boş geçti. 19/21. Gün değerlendirdik. Bundan sonrası da çok önemli değil sanırım. En azından düzgün hasta olursm döngümü bilirim diyorum

Daha iyi olmuş içerde sperm kalmıştır bundan sonra önemli değil ikinciye yumurtlamazsan tabi :) hadi bakalım şimdi heyecanlı bekleyiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…