- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #24.501
adliye gibi kendini bilmez kokuşmuş bir sürü memurun toplandığı iğrenç bir yerdenerde çalışıyordun
Arkadaşlar ben 23 unde catlatma ignesi oldum ve 7. Günden beri gebelik testi yapıyorum ilk gün daha koyuydu giderek rengi açıldı ama hala hayalet gibi ikinci çizgi var bu gun 11.gun böyle bisey yaşayan var mi ?
Merhaba canım iğnenin etkisiyle beta hcg hormonu artıyor diyor bazıları bende 27 Mart’ta oldum çatlatma iğnemiArkadaşlar ben 23 unde catlatma ignesi oldum ve 7. Günden beri gebelik testi yapıyorum ilk gün daha koyuydu giderek rengi açıldı ama hala hayalet gibi ikinci çizgi var bu gun 11.gun böyle bisey yaşayan var mi ?
Benim 2. Çatlama iğnem ilkinde kist olduBenim 2. Çatlatma iğnem. İlk bebeğime de 2. Çatlatma iğnesi ile hamile kalmıştım.
Ilk gün daha koyuydu git gide açıldı rengi ama hayalet çizgi kaybolmadı bozuk diye başka test aldım onda da vardi sabah çizgi daha önce aynı testleri kullandığımda hiç çıkmadan direk çift çizgi oluyoduMerhaba canım iğnenin etkisiyle beta hcg hormonu artıyor diyor bazıları bende 27 Mart’ta oldum çatlatma iğnemi
Umutumut82 , Mavili hatun artık çatlamış diyebilirim sanırım kızarmadı bugün hiç, umarım çatlamadan küçülmemiştir
Benimde sizin 20. Gun de olduğu gibiydi doktora gittiğim gün ov. Testi o gün catlatma ignesi vuruldum ertesi gün aşırı yumurtlama akintim olduUmutumut82 , Mavili hatun artık çatlamış diyebilirim sanırım kızarmadı bugün hiç, umarım çatlamadan küçülmemiştir
Bana da 20. Gün çatladı gibi geliyor, inşallah olmuştur. Canım erken sanki daha ya senin test için bana öyle geliyorCanim bence 20.günde catlamis . Hayirli sonuclarin olur insallah. Bende erken gebelik yaptim 5gün kala bembeyaz negatif
Yaaa bende ovu testinden pek anlamıyorum yumurta tembelliği var birde, bu ay gelme demişti doktor. Bunu duyduğuma sevindim :) evet bende de akıntı oldu. Şimdi durumlar nasılBenimde sizin 20. Gun de olduğu gibiydi doktora gittiğim gün ov. Testi o gün catlatma ignesi vuruldum ertesi gün aşırı yumurtlama akintim oldu
Ignenin 11. Günü bekliyoruz hala bakalimYaaa bende ovu testinden pek anlamıyorum yumurta tembelliği var birde, bu ay gelme demişti doktor. Bunu duyduğuma sevindim :) evet bende de akıntı oldu. Şimdi durumlar nasıl
Bencede 20. Gün çatlamış canım kaç günü değerlendirdin inşallah tutunmuştur bebişin sanaUmutumut82 , Mavili hatun artık çatlamış diyebilirim sanırım kızarmadı bugün hiç, umarım çatlamadan küçülmemiştir
Bana da 20. Gün çatladı gibi geliyor, inşallah olmuştur. Canım erken sanki daha ya senin test için bana öyle geliyor
İnşallah güzel olsun sonu:)Ignenin 11. Günü bekliyoruz hala bakalim
Amin canım sağlıklı sıhatliInsallah canim. Allah im nasip etsin hepimize
Ben 20. Gün anlayamadım pik olduğunu aslına bakarsanBencede 20. Gün çatlamış canım kaç günü değerlendirdin inşallah tutunmuştur bebişin sana
Daha iyi olmuş içerde sperm kalmıştır bundan sonra önemli değil ikinciye yumurtlamazsan tabi :) hadi bakalım şimdi heyecanlı bekleyişBen 20. Gün anlayamadım pik olduğunu aslına bakarsano gün boş geçti. 19/21. Gün değerlendirdik. Bundan sonrası da çok önemli değil sanırım. En azından düzgün hasta olursm döngümü bilirim diyorum
Hadi hayırlısı olsun canım, yeni tedavi sana bebişini getirsin bu kez.Evet kızla bugün bismillah deyip dua ede ede başladım klomene mis kokulu bebegim gelir insallah bu seferUmutumut82 A AloeeVeraa snglrf I Ilkmelegim Y yaprakali Wonder-woman Esrasvn Morasigi kizlar sizin gebelik nasil gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?