Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi hayırlısı olsun canım, yeni tedavi sana bebişini getirsin bu kez.
Ben iyiyim iyi gidiyo canım şükür. Yarın sabah ikili taramaya gidiyorum, dua ediyorum bol bol yeter ki bebeğim sağlıklı olsun diye
Inşallah canm sağol rabbim sağlıkla kavustrsn bebeğini sana

İnşallah hamilesindir kuzum ne zamandan beri bebek düşünüyorsunuz benim 2 yıl oldu hiçbir sorun yok ama bebekte Yok tesadüfen kontrole gittim yumurtan 20 mm olmuş çatlatma iğnesi yapalım kesinleşsin dedi Salı günü de kontrole çağırdı tekrar çatlamış yumurta dedi

canım ben hamile değilim ki nasılsın cnm nasıl gidiyor
Biliyorum kuzum alttaki etiketlediklerim hamile ama bizde kalicaz inşallah valla canm doktora gittim sadece klomen verdi iğneyle şimdilik gerek duymadı dün başladım insallah 5 gün icicem sonra 3 gün bekleyip esinle birliktelik olsn dedi

kızlar günaydın instagramda birgebeningünlüü tavsiyesiyle güvenilir bir sitedenbayanlara özel macun sipariş ettim çok büyük etkileri varmış bu ay onu kullanıcam inşallah bir faydasını görürüm resimlerini atıyorum

Eklentiler

• WhatsApp Image 2019-04-04 at 08.55.57.webp
    54 KB · Görüntüleme: 34
  • WhatsApp Image 2019-04-04 at 08.58.10.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 35
  • WhatsApp Image 2019-04-04 at 08.58.13.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 33
Gunaydin kizlar mutlu sabahlar insallah güzel haberlerin gelecegi birgun olur. Benim bat 7nisan bugünki testimde negatif malesef.bugun yumurtlamadan sonraki 12.gün olsa cikardi diye düsünüyorum. Artik önümüze bakicaz.zaten regli oncesi standart agrilar basladi..birseyleri yanlis yapiyorum ama neyi.

canım benim sen elinden geleni doğru şekilde yapıyorsun
yanlış bir şey yok daha vakti değil demek ki gelmiyor
ama benim senden umudum var canım regl gelene kadar. geç yumurtladıysan geç döllenme olabilir

canım benim sen elinden geleni doğru şekilde yapıyorsun
yanlış bir şey yok daha vakti değil demek ki gelmiyor
ama benim senden umudum var canım regl gelene kadar. geç yumurtladıysan geç döllenme olabilir

Insallah canimmmmmmm.

Valla sana aynen katılıyorum..neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum.. benim de bat 4 nisandı biliyorsun sağolsun hiç şaşırtmadı geldi.. umutlar başka bahara kaldı tabiii.. tek sevindiğim yan bu iğne klomen filan sayesinde regli tarihim düzene girdi..

Canim ben 5kez klomen catlama ignesi kullandim.edindigim en büyük tecrube eger 2 sefer kullandiktan sonra gebelik olmuyorsa igneli tedaviye gecmek lazim. Ben bu ay sadece hayit hapi kullandim.2ay daha hayit hapini denicem olmazsa 1 ay gonal f denicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…