- 25 Aralık 2018
- 1.576
- 2.031
- 48
- 34
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #24.521
Inşallah canm sağol rabbim sağlıkla kavustrsn bebeğini sanaHadi hayırlısı olsun canım, yeni tedavi sana bebişini getirsin bu kez.
Ben iyiyim iyi gidiyo canım şükür. Yarın sabah ikili taramaya gidiyorum, dua ediyorum bol bol yeter ki bebeğim sağlıklı olsun diye
İnşallah hamilesindir kuzum ne zamandan beri bebek düşünüyorsunuz benim 2 yıl oldu hiçbir sorun yok ama bebekte YokIlk gün daha koyuydu git gide açıldı rengi ama hayalet çizgi kaybolmadı bozuk diye başka test aldım onda da vardi sabah çizgi daha önce aynı testleri kullandığımda hiç çıkmadan direk çift çizgi oluyodu
Aynen özellikle yakınlardan birinin hamilelik haberini alınca çok seviniyorsun onun için ama kendin için daha çok üzülüyorsunAtv de sen anlat karadeniz var .kadin hamile cani yesil erik istiyor iştahı açılıyor falan. Ya filmler bile batar oldu bu aralar.
Amiin canım Rabbim isteyen herkese bir an önce sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahInşallah canm sağol rabbim sağlıkla kavustrsn bebeğini sana
İnşallah canım gülsün yüzümüz bizim deEvet kızla bugün bismillah deyip dua ede ede başladım klomene mis kokulu bebegim gelir insallah bu seferUmutumut82 A AloeeVeraa @snglrf @Ilkmelegim Y yaprakali Wonder-woman @Esrasvn @Morasigi kizlar sizin gebelik nasil gidiyor
Biri zor yumurtladım sanırım :) o da olduysa. Haha 2. De olursa şoking. Kısmet artık. Bakalım sen hayıtı hapını bir aşartır benceDaha iyi olmuş içerde sperm kalmıştır bundan sonra önemli değil ikinciye yumurtlamazsan tabi :) hadi bakalım şimdi heyecanlı bekleyiş
canım ben hamile değilim kiEvet kızla bugün bismillah deyip dua ede ede başladım klomene mis kokulu bebegim gelir insallah bu seferUmutumut82 A AloeeVeraa @snglrf @Ilkmelegim Y yaprakali Wonder-woman @Esrasvn @Morasigi kizlar sizin gebelik nasil gidiyor
Biliyorum kuzum alttaki etiketlediklerim hamile ama bizde kalicaz inşallah valla canm doktora gittim sadece klomen verdi iğneyle şimdilik gerek duymadı dün başladım insallah 5 gün icicem sonra 3 gün bekleyip esinle birliktelik olsn dedicanım ben hamile değilim kinasılsın cnm nasıl gidiyor
Oda aklımda canım soğan suyunuda yapayım diyorum hep bişeylerin peşindeyiz :)Biri zor yumurtladım sanırım :) o da olduysa. Haha 2. De olursa şoking. Kısmet artık. Bakalım sen hayıtı hapını bir aşartır bence
hadi bakalım hayırlı olsun :)Sabah erken gebelik testi yaptım bende. Bat cuma günü.. giderek koyulaşan çift çizgi çıktı. Doktor cuma sabahı kan vermemi söyledi.
Hakkımızda hayırlısı olur inşallah.
sorma canım ya 2 güne bir girdim nerdeyseİnşallah büyür canım o ultrasonda çok zor ya her gün girmek
aminn canımAmiin canım Rabbim isteyen herkese bir an önce sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
sorma canım ya 2 güne bir girdim nerdeyse
canım benim sen elinden geleni doğru şekilde yapıyorsunGunaydin kizlar mutlu sabahlar insallah güzel haberlerin gelecegi birgun olur. Benim bat 7nisan bugünki testimde negatif malesef.bugun yumurtlamadan sonraki 12.gün olsa cikardi diye düsünüyorum. Artik önümüze bakicaz.zaten regli oncesi standart agrilar basladi..birseyleri yanlis yapiyorum ama neyi.
canım benim sen elinden geleni doğru şekilde yapıyorsun
yanlış bir şey yok daha vakti değil demek ki gelmiyor
ama benim senden umudum var canım regl gelene kadar. geç yumurtladıysan geç döllenme olabilir
Valla sana aynen katılıyorum..neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum.. benim de bat 4 nisandı biliyorsun sağolsun hiç şaşırtmadı geldi.. umutlar başka bahara kaldı tabiii.. tek sevindiğim yan bu iğne klomen filan sayesinde regli tarihim düzene girdi..Gunaydin kizlar mutlu sabahlar insallah güzel haberlerin gelecegi birgun olur. Benim bat 7nisan bugünki testimde negatif malesef.bugun yumurtlamadan sonraki 12.gün olsa cikardi diye düsünüyorum. Artik önümüze bakicaz.zaten regli oncesi standart agrilar basladi..birseyleri yanlis yapiyorum ama neyi.
Valla sana aynen katılıyorum..neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum.. benim de bat 4 nisandı biliyorsun sağolsun hiç şaşırtmadı geldi.. umutlar başka bahara kaldı tabiii.. tek sevindiğim yan bu iğne klomen filan sayesinde regli tarihim düzene girdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?