- 10 Ekim 2018
- 316
- 400
- 23
- 43
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #24.721
Maşallah cnm, katlanarak artar insallah, darısı başımızabeta hcg 28,16 kızlar
Hayirli olsun canim kacinci gunundu bugun igneninbeta hcg 28,16 kızlar
Gözün aydın canım inşallah sağlıkla artsın büyüsünbeta hcg 28,16 kızlar
Canım tebrik ederim sağlıkla artsın inşallah değerin bol bol istirahat et bu günlerindebeta hcg 28,16 kızlar
Ay hadi gözün aydın canım yaa çok şükür. Sağlıkla artsın değerinbeta hcg 28,16 kızlar
Gozun aydin canm hayirla saglikla gelsin..darisi tum isteyenlerebeta hcg 28,16 kızlar
hep 3. Güb başlıyor canım doktorlar ben şehir dışındaydım dönünce yeni bitmişti gitmiştim de başlamak için bu ay geç olur demiştiKızlar klomeni adetim bitmesine yakın leke varken. De kullanmak olurum 3 günü olmassa olurmu
Canm benimki bitmemiş sonları çünkü leke çok hafi f kanda oluyoBenim bildiğim
hep 3. Güb başlıyor canım doktorlar ben şehir dışındaydım dönünce yeni bitmişti gitmiştim de başlamak için bu ay geç olur demişti
İnşallah canım benim tedavilerimde hep geç büyüdüBAya büyür bence Pazartesi iğnenizde olursunuz çatlama için
İnşallah büyür canımİnşallah canım benim tedavilerimde hep geç büyüdü
Bu sefer de öyle olur inşallah bir tane bile büyüse şükür
Tabi ki olur canımKızlar klomeni adetim bitmesine yakın leke varken. De kullanmak olurum 3 günü olmassa olurmu
İğne etkisi geçmiş ve gebe kalmış olabilirsin :)Arkadaslar merhaba dun ignenin 10.gunuydu idrar testi yaptim varla yok arasi bi cizgi vardi. Bende dedim yarin tamamen biter ignenin etkisi kan testi veririm biraz once tekrardan yaptm idrar testini 5 dk gecmeden pembe cizgi belirdi. Vucudum benle dalga mı geçiyor ayni marka test kullandim iki gunde neden artmis olabilir ki dusecegi yerde
Hayırlı olsun canım katlanarak artsın. :)beta hcg 28,16 kızlar
Çoğu kişide kasık ağrısı oluyormuş ben iğneyi vuruşduğundan beri hiç bi yerim ağırmadı acaba olmadımıKizlar belirtileri biz kafamizda cogaltiyoruz. 2aydir aynisi oluyor.Erken gebelik testinde negatifi gorene kadar belirtiler baslamisti. Testte negatifi görünce hepsi gecti.
Kesinlikle.. bi de belirti bulacağız diye kendimizi çok dinliyoruz ondan oluyorKizlar belirtileri biz kafamizda cogaltiyoruz. 2aydir aynisi oluyor.Erken gebelik testinde negatifi gorene kadar belirtiler baslamisti. Testte negatifi görünce hepsi gecti.
Bende hiç ağrı olmadı 4. Günümçatlamaya devam ediyor olabilir.
ilişkiye devam edin.
ağrılar da 5-6 gün kadar devam edebiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?