- 10 Mayıs 2007
- 8.283
- 1.848
- 723
- 39
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #24.741
Katılıyorum sana canım.Kizlar belirtileri biz kafamizda cogaltiyoruz. 2aydir aynisi oluyor.Erken gebelik testinde negatifi gorene kadar belirtiler baslamisti. Testte negatifi görünce hepsi gecti.
Kişiden kişiye o kadar çok değişiyor ki canımBende hiç ağrı olmadı 4. Günüm
Katılıyorum sana canım.
Mesela ben oğluma gebe kaldığımda hiç belirti yaşamadım
Nasıl olsa olmayacak olmadı diyordum kendimi dinlemedim hiç
Bende hiç ağrı olmadı 4. Günüm
İnşallah 10 aydır çabalıyoruz ilk klomen ve çatlatma iğnem. İnşallah tutmuştur. Bel ağrım oluyor sadece o kadarBelirti kisiden kisiye degisiyor takilma bence .olumlu düsün insallah bebis vardir.
Bilgin için çok teşekkür ederim canım yaTabi ki olur canım
Regl bitip bitmemesi önemli değil 3. Ya da 5. Gün başlatıyorlar
Ben nerdeyse bu bir senedir ilaçlardan 10 kilo aldımKızlar bu gonal f leri kullanıp kilo alan varmı, duba gibi oldum yine, aşılama da iptal oldu,
Ben bir ayda 5 kilo aldım, ölesim varBen nerdeyse bu bir senedir ilaçlardan 10 kilo aldım
Klomen de aldırıyor doktor kilo ver diyorr bu ne yaman çelişkii anneeeKızlar bu gonal f leri kullanıp kilo alan varmı, duba gibi oldum yine, aşılama da iptal oldu,
Maşallah canım çok sevindim bekleyişin son buldu inşalalh kucağında alırsınbeta hcg 28,16 kızlar
Canım ne alemdesin naptınBen nerdeyse bu bir senedir ilaçlardan 10 kilo aldım
canım 14. günHayirli olsun canim kacinci gunundu bugun ignenin
şükürler olsun canım. artarak devam eder inşallahYanii hamile msn
İğnede kaçıncı ayın cnmşükürler olsun canım. artarak devam eder inşallah
Sıkıntın neydi cnm bende üçüncü ayım olacak klomen ve çatlatma iğnesindeİnşallah 10 aydır çabalıyoruz ilk klomen ve çatlatma iğnem. İnşallah tutmuştur. Bel ağrım oluyor sadece o kadar
Aşılama yapalı 8 gün oldu beklemede ayın 12 kan test yap dedi doktoda ben iğneden sonra 12. Gün yaptırırımCanım ne alemdesin naptın
Aşılamam tutmazsa tüp bebek düşünüyorum oda tutmazsa spora başlıyorum tedaviyi bırakıp bir süre beklerim herhalde zayıflama planım o zamana şuan durmadan yiyorumBen bir ayda 5 kilo aldım, ölesim var
üçüncü kez denendi canım ama daha öncekilerde çikolata kistim vardı ama bu ay erimişti kistİğnede kaçıncı ayın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?