- 12 Mart 2019
- 1.914
- 1.015
- 133
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #24.761
Doktor hamilesin dedi miüçüncü kez denendi canım ama daha öncekilerde çikolata kistim vardı ama bu ay erimişti kist
direk tebrik ederek karşıladı canım darısı herkesin başınaDoktor hamilesin dedi mi
Amin cnm amin bnmde bu ay üç olacak umudum kalmadı doktora rahim filmi çekmekte ısrar ediyorum bakalımdirek tebrik ederek karşıladı canım darısı herkesin başına
kaç yıldır istiyorsun canımAmin cnm amin bnmde bu ay üç olacak umudum kalmadı doktora rahim filmi çekmekte ısrar ediyorum bakalım
Sekizinci ay olacak gebelik düşünelikaç yıldır istiyorsun canım
canım ben üç yıldır istiyordum vakti zamanı var demek ki umutsuzluğa kapılmaSekizinci ay olacak gebelik düşüneli
Canım senin sıkıntın neydicanım ben üç yıldır istiyordum vakti zamanı var demek ki umutsuzluğa kapılma
çikolata kistim ve vitamin değerlerim düşüktü ama kist etkilemeyecek boyuttaydı 2cm falandı. eridi ve değerlerim için vitamin desteği verdi doktor ve şükür olduCanım senin sıkıntın neydi
Rabbim sağ Salim bebişini kucağına almayı nasip etsin cnm darısı da bizim basımızaçikolata kistim ve vitamin değerlerim düşüktü ama kist etkilemeyecek boyuttaydı 2cm falandı. eridi ve değerlerim için vitamin desteği verdi doktor ve şükür oldu
Sadece ben bu durumda değilim demekki, benim de ağzım hiç durmuyo bu aralar, Yanlız olmadığımı hissetmek iyi geldi vallaAşılamam tutmazsa tüp bebek düşünüyorum oda tutmazsa spora başlıyorum tedaviyi bırakıp bir süre beklerim herhalde zayıflama planım o zamana şuan durmadan yiyorum
Sadece ben bu durumda değilim demekki, benim de ağzım hiç durmuyo bu aralar, Yanlız olmadığımı hissetmek iyi geldi valla
Benim bu ay olmadı. Tekrar başka bir doktorla başlayacağım tedaviye inşallah .
Rabbim hepimize sağlık sıhhat versin hepimiz müjdeli haberlerimizi duyalım
Belki bu bekleme sürecinde bi sürpriz yapar bebeğin canım. Hayırlısı olsun inşallah. Bu ay olmazsa da dediğin gibi diğer ay iyi bi doktora git, iyi bi tedaviyle her şey yoluna girerKızlar klomeni kullanmadim bu ay onumuzdeki ay adet olursam 2. Günü ozel çok an çok iyi bir doktor var klinigi var burada ona gidecegim tüm herseyimi anlatacagim bakalim nasıl olacak inşallah nisan mayis hamilesi olurum kızlar yaUmutumut82 snglrf A AloeeVeraa Y yaprakali Wonder-woman
Ben ovulasyon testiyle anlamıştım canım hamile olduğumuArkadaşlar ovulasyon testi ile hamile olduğunu anlayan var mı yardımcı olabilir misiniz lütfen
Kız diyet falan hak getire, başlıyorum diyete, akşamı bile göremiyorum, yarım gün, tutamıyorum bu ara kendimiBende 20gündür saldim tartiya cikmaya korkuyorum.bu sabahtan itibaren diyete basladim. Ben ilacta kullanmadim.ama hayit hapini icmeye basladigimdan beri bogazim durmuyor.
Pko cnmSıkıntın neydi cnm bende üçüncü ayım olacak klomen ve çatlatma iğnesinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?