Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çikolata kistim ve vitamin değerlerim düşüktü ama kist etkilemeyecek boyuttaydı 2cm falandı. eridi ve değerlerim için vitamin desteği verdi doktor ve şükür oldu
Rabbim sağ Salim bebişini kucağına almayı nasip etsin cnm darısı da bizim basımıza

Aşılamam tutmazsa tüp bebek düşünüyorum oda tutmazsa spora başlıyorum tedaviyi bırakıp bir süre beklerim herhalde zayıflama planım o zamana şuan durmadan yiyorum
Sadece ben bu durumda değilim demekki, benim de ağzım hiç durmuyo bu aralar, Yanlız olmadığımı hissetmek iyi geldi valla

Sadece ben bu durumda değilim demekki, benim de ağzım hiç durmuyo bu aralar, Yanlız olmadığımı hissetmek iyi geldi valla

Bende 20gündür saldim tartiya cikmaya korkuyorum.bu sabahtan itibaren diyete basladim. Ben ilacta kullanmadim.ama hayit hapini icmeye basladigimdan beri bogazim durmuyor.

Benim bu ay olmadı. Tekrar başka bir doktorla başlayacağım tedaviye inşallah .
Rabbim hepimize sağlık sıhhat versin hepimiz müjdeli haberlerimizi duyalım

Hayirlisi olsun canim benimde olmadi bu ay. Regli olsam onada raziyim insallah gecikmez

Kızlar klomeni kullanmadim bu ay onumuzdeki ay adet olursam 2. Günü ozel çok an çok iyi bir doktor var klinigi var burada ona gidecegim tüm herseyimi anlatacagim bakalim nasıl olacak inşallah nisan mayis hamilesi olurum kızlar ya Umutumut82 snglrf A AloeeVeraa Y yaprakali Wonder-woman

Belki bu bekleme sürecinde bi sürpriz yapar bebeğin canım. Hayırlısı olsun inşallah. Bu ay olmazsa da dediğin gibi diğer ay iyi bi doktora git, iyi bi tedaviyle her şey yoluna girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…