Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Belki bu bekleme sürecinde bi sürpriz yapar bebeğin canım. Hayırlısı olsun inşallah. Bu ay olmazsa da dediğin gibi diğer ay iyi bi doktora git, iyi bi tedaviyle her şey yoluna girer
Inşallah öyle olur kuzum ama olmazsa da gidicem kararlastrdik

Ne zaman ve nasıl yapmam gerekiyor canım bı anlatir mısın
Ben biraz tesadüfen yapmıştım canım ovulasyonun 12.günü rastgele yaptım iki çizginin koyuluğu birbirine çok yakındı. O zaman şüphelendim, 2 gün sonra yani ovulasyonun 14.günü tekrar yaptım iki çizgide aynı kıpkırmızıydı. Hemen zaten o an gebelik testi de yaptım ve pozitif çıktı çok şükür

canım Allahım önür aya nasip etsin inşallah

Insallah canim bütun tahliller temiz.yumurtlamada oldu gün aşirida degerlendirdim.ama nasip olmayinca olmuyor. Bu arada yumurtlamanin gec olmasi regli tarihimi degistirmedi.

Benim bugün adet günüm normalde. Dün ovulasyon testi yaptım böyle çıktı sizce durum ne. Gebelik testi yapmadım henüz çıkmaz diye

Eklentiler

• IMG_20190406_164855.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 38
Benim bugün adet günüm normalde. Dün ovulasyon testi yaptım böyle çıktı sizce durum ne. Gebelik testi yapmadım henüz çıkmaz diye
Üzmeyi hiç istemem canım ama ovulasyonda bu çizgi mormal her zaman yaptığında çıkar yani. Gebelik için ikisinin de aynı koyulukta olması lazım. Tabi hala gebelik ihtimalin olabilir, bazılarının çok sonra çıkıyo bu tür testlerde

Anladım canım teşekkür ederim sen adet gününe kaç gün kala öğrendin peki
Adete 5 gün kala ilk ovulasyonda çizgilerin hemen hemen aynı renkte olduğunu gördüm, adete 3 kala da gebelik testinde pozitifi gördüm canım. Ertesi gün kan verdim adete 2 kala değerim 236 çıkmıştı

UV
Canim hamile olduğumda bile ovulasyon çok silik cıktı normalde koyu bi çizgi olmasılazım diyorlardı ama bende olmadi yani daha sonra gebelik testi yapmıştım da öyle öğrendim ben
Peki adete kaç gün kala yapmıştın canım ovulasyon testini benim bugün adet günüm olmadım inşallah olmam

Adete 5 gün kala ilk ovulasyonda çizgilerin hemen hemen aynı renkte olduğunu gördüm, adete 3 kala da gebelik testinde pozitifi gördüm canım. Ertesi gün kan verdim adete 2 kala değerim 236 çıkmıştı
benim adete 3 gün kala 28,16 çıktı netten bakıyorum normalmiş değer ama az mı diye düşündürdü beni yarını iple çekiyorum inşallah yükselir değerim hayırlısıyla

Kizlar selamlar ben ayin 3.de catlatma ignesi oldum 12. 30 da falan aksamknda basladi kasik agrim dun hafif yollu bugundr bitti kasiklarimda agri yok sadece hafif bir siskinlik ve gaz var bu catlama gerceklesti anlamina mi geliyo

Ben çatlatma iğnesi olmuştum 3 ay önce ama bana faydası olmadı hamile kalamadim. 3 aydır doktora filan gitmiyorum biraz vucudumu dinlendirmek için.

UV
Peki adete kaç gün kala yapmıştın canım ovulasyon testini benim bugün adet günüm olmadım inşallah olmam
Regli tarihinde yaptım çıkmadi ovulasyondaki kadar bile köyü değildi bi gün sonrası gebelik testi çift çizgi cıktı yani bende belki öyle denk gelmiştir bende çok okumuştum o dönem genelde çift koyu çizgi olunca pozitif diyorlardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…