- 12 Mart 2019
- 1.914
- 1.015
- 133
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #24.781
Anladım cnm hayırlısı olsnPko cnm
Kız diyet falan hak getire, başlıyorum diyete, akşamı bile göremiyorum, yarım gün, tutamıyorum bu ara kendimi
Inşallah öyle olur kuzum ama olmazsa da gidicem kararlastrdikBelki bu bekleme sürecinde bi sürpriz yapar bebeğin canım. Hayırlısı olsun inşallah. Bu ay olmazsa da dediğin gibi diğer ay iyi bi doktora git, iyi bi tedaviyle her şey yoluna girer
canım Allahım önür aya nasip etsin inşallahIstah artmasi ayni zamanda gebelik belirtusi canim. Bu arada benim regli basladi.
Ben biraz tesadüfen yapmıştım canım ovulasyonun 12.günü rastgele yaptım iki çizginin koyuluğu birbirine çok yakındı. O zaman şüphelendim, 2 gün sonra yani ovulasyonun 14.günü tekrar yaptım iki çizgide aynı kıpkırmızıydı. Hemen zaten o an gebelik testi de yaptım ve pozitif çıktı çok şükürNe zaman ve nasıl yapmam gerekiyor canım bı anlatir mısın
Ben anlamistim adete yakin tekrar koyulasma gorundu giderek koyulastiArkadaşlar ovulasyon testi ile hamile olduğunu anlayan var mı yardımcı olabilir misiniz lütfen
canım Allahım önür aya nasip etsin inşallah
Üzmeyi hiç istemem canım ama ovulasyonda bu çizgi mormal her zaman yaptığında çıkar yani. Gebelik için ikisinin de aynı koyulukta olması lazım. Tabi hala gebelik ihtimalin olabilir, bazılarının çok sonra çıkıyo bu tür testlerdeBenim bugün adet günüm normalde. Dün ovulasyon testi yaptım böyle çıktı sizce durum ne. Gebelik testi yapmadım henüz çıkmaz diye
Adete 5 gün kala ilk ovulasyonda çizgilerin hemen hemen aynı renkte olduğunu gördüm, adete 3 kala da gebelik testinde pozitifi gördüm canım. Ertesi gün kan verdim adete 2 kala değerim 236 çıkmıştıAnladım canım teşekkür ederim sen adet gününe kaç gün kala öğrendin peki
Canim hamile olduğumda bile ovulasyon çok silik cıktı normalde koyu bi çizgi olmasılazım diyorlardı ama bende olmadi yani daha sonra gebelik testi yapmıştım da öyle öğrendim benArkadaşlar ovulasyon testi ile hamile olduğunu anlayan var mı yardımcı olabilir misiniz lütfen
Yeni ayyeni başlangıç diye düşün canım benim hayırlı zamanı bekliyordur Bebiş inIstah artmasi ayni zamanda gebelik belirtusi canim. Bu arada benim regli basladi.
Peki adete kaç gün kala yapmıştın canım ovulasyon testini benim bugün adet günüm olmadım inşallah olmamCanim hamile olduğumda bile ovulasyon çok silik cıktı normalde koyu bi çizgi olmasılazım diyorlardı ama bende olmadi yani daha sonra gebelik testi yapmıştım da öyle öğrendim ben
benim adete 3 gün kala 28,16 çıktı netten bakıyorum normalmiş değer ama az mı diye düşündürdü beni yarını iple çekiyorum inşallah yükselir değerim hayırlısıylaAdete 5 gün kala ilk ovulasyonda çizgilerin hemen hemen aynı renkte olduğunu gördüm, adete 3 kala da gebelik testinde pozitifi gördüm canım. Ertesi gün kan verdim adete 2 kala değerim 236 çıkmıştı
Yaptır canım belli olur bence OzmanAşılama yapalı 8 gün oldu beklemede ayın 12 kan test yap dedi doktoda ben iğneden sonra 12. Gün yaptırırım
Regli tarihinde yaptım çıkmadi ovulasyondaki kadar bile köyü değildi bi gün sonrası gebelik testi çift çizgi cıktı yani bende belki öyle denk gelmiştir bende çok okumuştum o dönem genelde çift koyu çizgi olunca pozitif diyorlardiUV
Peki adete kaç gün kala yapmıştın canım ovulasyon testini benim bugün adet günüm olmadım inşallah olmam
Canım en azından gecikmedi bence bu da önemliIstah artmasi ayni zamanda gebelik belirtusi canim. Bu arada benim regli basladi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?