Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah hamileyimdir ya. Kaç aylık hamilesin sen şimdi canım

Kızlar cevap verin lütfen klomen gaz bide hafif vücudumu çok sıcak hissediyorum klomenin ikinci günü bunları hisseden var mı nprmalmi cavap verin

Selam kızlar. Annem gelmişti memleketten onun vesilesiyle dün çamlıca camiine, bugünde Eyüp Sultana geldik. Hepimiz için bol bol dua ettim , daha önce Aziz Mahmud Hüdai Hz giderken liste yapmıştım.Allah kabul etsin inşallah.Hepimize tez vakitte anneliği yatmayı, hamile arkadaşlarıma da sağlıkla kucaklarına almayı. snglrf tebrikler kuzum

Allah razı olsun canım benim. Allahım dualarını kabul etsin en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallah

Allah razı olsun, Rabbim kabul etsin inşallah ..

Kuzum Allah razi olsun. Rabbim kabul etsin.

benim adete 3 gün kala 28,16 çıktı netten bakıyorum normalmiş değer ama az mı diye düşündürdü beni yarını iple çekiyorum inşallah yükselir değerim hayırlısıyla
Benimkide ayni cikmisti canm dollenmeye gore deger degisiyor 4 _5 gun sonra bidaha yaptir insallh hayirli sonuclar alirsin

Benim bu ay da fiyasko devlet hastanesine gidiyodum doktora randevu yok bu doktorumu degiştiricem gidecegiö doktor prof. Yurt dışında eğitim almış inşallah hayırlı uğurlu gelir bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…