- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #24.801
Canım en azından gecikmedi bence bu da önemlibozma moralini kaldığımız yerden devam inşallah biz de olacağız
git baklim canim ne olacak hayirlisi olsun hakkindaKızlar klomeni kullanmadim bu ay onumuzdeki ay adet olursam 2. Günü ozel çok an çok iyi bir doktor var klinigi var burada ona gidecegim tüm herseyimi anlatacagim bakalim nasıl olacak inşallah nisan mayis hamilesi olurum kızlar yaUmutumut82 snglrf @AloeeVeraa Y yaprakali @Wonder-woman
İnşallah hamileyimdir ya. Kaç aylık hamilesin sen şimdi canımRegli tarihinde yaptım çıkmadi ovulasyondaki kadar bile köyü değildi bi gün sonrası gebelik testi çift çizgi cıktı yani bende belki öyle denk gelmiştir bende çok okumuştum o dönem genelde çift koyu çizgi olunca pozitif diyorlardi
Beeen aynıları varKızlar cevap verin lütfen klomen gaz bide hafif vücudumu çok sıcak hissediyorum klomenin ikinci günü bunları hisseden var mı nprmalmi cavap verin
Allah razı olsun canım benim. Allahım dualarını kabul etsin en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallahSelam kızlar. Annem gelmişti memleketten onun vesilesiyle dün çamlıca camiine, bugünde Eyüp Sultana geldik. Hepimiz için bol bol dua ettim , daha önce Aziz Mahmud Hüdai Hz giderken liste yapmıştım.Allah kabul etsin inşallah.Hepimize tez vakitte anneliği yatmayı, hamile arkadaşlarıma da sağlıkla kucaklarına almayı.snglrf tebrikler kuzum
Allah razı olsun, Rabbim kabul etsin inşallah ..Selam kızlar. Annem gelmişti memleketten onun vesilesiyle dün çamlıca camiine, bugünde Eyüp Sultana geldik. Hepimiz için bol bol dua ettim , daha önce Aziz Mahmud Hüdai Hz giderken liste yapmıştım.Allah kabul etsin inşallah.Hepimize tez vakitte anneliği yatmayı, hamile arkadaşlarıma da sağlıkla kucaklarına almayı.snglrf tebrikler kuzum
bebeğim 28,16 çıktı şükür yarın bir daha gidicem yükselişini takip edelim dedi doktorCanm kan vermismiydn kaç çıktı sonuçsnglrf
Normal mi yaniBeeen aynıları var
Selam kızlar. Annem gelmişti memleketten onun vesilesiyle dün çamlıca camiine, bugünde Eyüp Sultana geldik. Hepimiz için bol bol dua ettim , daha önce Aziz Mahmud Hüdai Hz giderken liste yapmıştım.Allah kabul etsin inşallah.Hepimize tez vakitte anneliği yatmayı, hamile arkadaşlarıma da sağlıkla kucaklarına almayı.snglrf tebrikler kuzum
Benimkide ayni cikmisti canm dollenmeye gore deger degisiyor 4 _5 gun sonra bidaha yaptir insallh hayirli sonuclar alirsinbenim adete 3 gün kala 28,16 çıktı netten bakıyorum normalmiş değer ama az mı diye düşündürdü beni yarını iple çekiyorum inşallah yükselir değerim hayırlısıyla
canım test yaptım az önce ikinci çizgi baya koyulaşmış üç gün önce çok silikti bu inş değer artışını gösteriyordur.Benimkide ayni cikmisti canm dollenmeye gore deger degisiyor 4 _5 gun sonra bidaha yaptir insallh hayirli sonuclar alirsin
Seninki klomenin kaçıncı günü canımBeeen aynıları var
Canım benim yarın iğneden sonra 12.günüm evde idrar testini yapsam çıkar mıcanım test yaptım az önce ikinci çizgi baya koyulaşmış üç gün önce çok silikti bu inş değer artışını gösteriyordur.
Bnce biraz daha bekle çünkü idrar testi yanıltabilir kanda çıkar amaCanım benim yarın iğneden sonra 12.günüm evde idrar testini yapsam çıkar mı
2. Gün canım benim deSeninki klomenin kaçıncı günü canım
Aynı günmüş canm2. Gün canım benim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?