- 16 Kasım 2018
- 166
- 144
- 18
- 34
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #24.821
İnşallah aynı gün de güzel haberler alırız canımAynı günmüş canm
Aynen inşallah canım sen tes yaparsan ne zaman yapcanİnşallah aynı gün de güzel haberler alırız canım
Daha çok var canım ya ona.. daha ben 1 2 günden hsg çektircem yumurta takibi yapacak doktor ona göre yumurtam büyüyünce çatlatma iğnesi verecek ki benim yumurtalar biraz yavaş büyüyor iğne olcam da 14 gün geçecek deee....Aynen inşallah canım sen tes yaparsan ne zaman yapcan
benim 12. gün erken gebelik testinde çok net, kaset testte silik çizgi çıkmıştı. yani belli oluyor. ama ola ki çıkmazsa bu hamile değilsin anlamına gelmiyor. belki değer henüz yükselmemiştir canım.Canım benim yarın iğneden sonra 12.günüm evde idrar testini yapsam çıkar mı
Hiç umudum yokta beklemekte çok zorBnce biraz daha bekle çünkü idrar testi yanıltabilir kanda çıkar ama
Umut her zaman vardır cnm sakın kendini umutsuzluğa kaptırma bnde öyleyim de anladım ki hersey kafada bitiyor . Her ay sanki hamileyim gibi bir hale sokuyorum kendimiHiç umudum yokta beklemekte çok zoren azından umut etmeden beklerim
Çok affedersin de camm ilişkiye girdinizmiDaha çok var canım ya ona.. daha ben 1 2 günden hsg çektircem yumurta takibi yapacak doktor ona göre yumurtam büyüyünce çatlatma iğnesi verecek ki benim yumurtalar biraz yavaş büyüyor iğne olcam da 14 gün geçecek deee....ben de durumlar böyle valla süreç biraz uzun canım..
Artmstir kuzum ay sağlıkla gelsn inşallahbebeğim 28,16 çıktı şükür yarın bir daha gidicem yükselişini takip edelim dedi doktorşimdi bir test yaptım çok bariz belli. artmış olsa gerek
Hayır canım henüz reglim bitmedi benimÇok affedersin de camm ilişkiye girdinizmi
Evet canım bende kasık ağrısı çok olmuştuAşılama sonrası ağrı sızı hissetmedim hiç. Sizde ağrı oldumu hiç kızlar
Bilgilerin için çok sagol canmHayır canım henüz reglim bitmedi benim
Rica ederim.. ilk kez mi klomen kullanıyorsunuzBilgilerin için çok sagol canm
Hmm yine olur canım inşallah hayırlısıylaDaha önce kullandım aşılama oldum gebe kaldım ilk ay 5 aylıkken aldırmak zorunda kaldim
İnşallah cnmHmm yine olur canım inşallah hayırlısıyla
Daha 10 haftalık olacaz yarın çok yeni. Inşallah canım hamilesindir rabbim bu mübarek aylarda gönlüne göre versin inşallahİnşallah hamileyimdir ya. Kaç aylık hamilesin sen şimdi canım
Canım ben regliden bir gün sonra test yapmıştım 30 küsür bi değerdi düşün doktorum Ge c döllenme dedi 5 gün öncesine çekti bak şimdi 10 haftalık olacaz inşallah hiç korkma Bebiş in sana sımsıkı tutunsun diye dikkat et kendine inşallahbenim adete 3 gün kala 28,16 çıktı netten bakıyorum normalmiş değer ama az mı diye düşündürdü beni yarını iple çekiyorum inşallah yükselir değerim hayırlısıyla
Kuzum Sizde var mı herhangi bir sorun ne zamandan beri bebek istiyorsunuzUmut her zaman vardır cnm sakın kendini umutsuzluğa kaptırma bnde öyleyim de anladım ki hersey kafada bitiyor . Her ay sanki hamileyim gibi bir hale sokuyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?