Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Istah artmasi ayni zamanda gebelik belirtusi canim. Bu arada benim regli basladi.
gebelik belirtisimi, bat 17 Nisan kuzum, sanmam, reglinin gelmeside iyi bişey, bu arada annemin Bi komşu demiş anneme, bol yumurta bide badem yesin diye hamile kalabilmek için, geçen ay yapmıştım, kimyasalda olsa hamilelik olmuştu, bide toprak kupa atsın demiş, onu bulamadım burda

bebeğim 28,16 çıktı şükür yarın bir daha gidicem yükselişini takip edelim dedi doktor şimdi bir test yaptım çok bariz belli. artmış olsa gerek
Aa super ben de dunden beri yazdıklarıni.okuyordum. keske bugun de idrar testi yapsan dicektim. Eger bariz gorunuyorsa artmistir. Cok tebrik ederim. Insallah yarin da en az iki kart artmis olsun.

ayyy inşallah canımm benim bugün yine test yapacak kaça yükseldiğini görelim diye öğleden sonra randevu aldım yine yazarım inşallah burdan

Aa super ben de dunden beri yazdıklarıni.okuyordum. keske bugun de idrar testi yapsan dicektim. Eger bariz gorunuyorsa artmistir. Cok tebrik ederim. Insallah yarin da en az iki kart artmis olsun.
canım benim çok teşekkürler Rabbim isteyen her kadına yaşatsın bu güzel duyguyu. daha şimdiden sabahları onun için uyanıyor gibiyim

Canim olacagi varsa oluyor .ben hergün 1.5yumurta yerim bademde yedim ananasta yedim olmadi. Ama sen yinede herseyi dene.

canım ben yediğinin içtiğinin etkisi olduğuna inandım. bal avokado yumurta yoğurt peynir süt yeşillik portakal suyu havuç suyu hep bunlarla beslendim ben döllenme haftasında

Herkese günaydın bende 29 martta iğne oldum dün başladı adet belirtilerim sizlerde ağrı şancı var mi?gece karnimda şancı vardı bagirsaklarimdan ses geliyordu gaz sancısı gibi adet olacak gibiyim

Herkese günaydın bende 29 martta iğne oldum dün başladı adet belirtilerim sizlerde ağrı şancı var mi?gece karnimda şancı vardı bagirsaklarimdan ses geliyordu gaz sancısı gibi adet olacak gibiyim
Bende şuan öyleyim canım sol tarafoöda batma kar oluyor karnım da tuhaf ses geliyor göğüslerim çok şişmiş

canım ben yediğinin içtiğinin etkisi olduğuna inandım. bal avokado yumurta yoğurt peynir süt yeşillik portakal suyu havuç suyu hep bunlarla beslendim ben döllenme haftasında
sevindim canım haberine..gönlünce olsun..ağrın varmıydı bende ikinciye başladım takibe gidiyorum

O hiç belli olmuyor inan. Adet belirtisi ile hamilelik belirtisini ayırt etmek mumkun değil bence. iğneden 14 gün sonrasını beklemeden umutsuz olmamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…