Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum Sizde var mı herhangi bir sorun ne zamandan beri bebek istiyorsunuz
Canım bendede yumurta tembelliği var.yedi aydır bebek düşünüyoruz sekizinci aya girdik işte. iki aydır klomen ve çatlatma iğnesi kullanıyorum. Suan adetimin üçüncü günü ve tekrar klomen başladım. Bu gün de doktora gidip rahim filmi için randevu alcam

Kızlar bende az önce hastanede geldim kürjaj olmuştum bugün 18 günüm doktorum biz normalde 6 ay diyoruZ rahim agzinda toparlama anca olduğu için açıklık oluyomş ama seninki kapalı dedi hemen gebe kalabilirsin istersen ilk adetini bekle şimdide olabilir bir sıkımtın yok dedi çok mutlu oldum inşalah olur hemen​

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine üşütme gelinimiz 13 haftalıkken kürtaj oldu 2 ay sonra tekrar hamile kaldı Rabbim verecek oldumu hemen veriyor şimdi kan pıhtılaşma varmış iğne kullanıyor 12 haftalık oldu.

Kızlar ben bir süre giremedim pek güzel gelişmeler vardır inşallah :) bugün ovulasyondan sonraki 8/9. Günüm tipik tekrar ovu testi yaptım. Düzensiz genelde hastalığım ama benim tahminime göre 6 gün falan var, acaba daha önce çatlamadı mı ki yumurtam diye düşünüyorum. Umutumut82 Mavili hatun A AloeeVeraa ve anlayan tüm arkadaşlar

Canım ben anlamadım ne demek istedin ovulasyon tekrar koyu mu çıktı

Ya arkadaşlar ben 2inci ignemi 30 martta vuruldum. Bugün 10uncu günüm. Şimdi iğneden 14 ila 18 gün sonra test yapılması lazım ya. Ben şimdi evde gebelik testi yapsam çıkar mi acaba ?

Kuzum valla benim catladi pik oldu yine regli oldum. Bu ovulasyon testleri yaniltiyor bizi. En iyisi regli bitiminden diger regliye kadar gün asırı degerlendirmek.

Kuzum valla benim catladi pik oldu yine regli oldum. Bu ovulasyon testleri yaniltiyor bizi. En iyisi regli bitiminden diger regliye kadar gün asırı degerlendirmek.
Doğru diyorsun valla boşuna test de alıp bıt bıt bakmaya su içmemeye gerek yok, kendimizi yıpratıyoruz boşa. Ben beceremedim bu ovulasyon testi işini

Ya arkadaşlar ben 2inci ignemi 30 martta vuruldum. Bugün 10uncu günüm. Şimdi iğneden 14 ila 18 gün sonra test yapılması lazım ya. Ben şimdi evde gebelik testi yapsam çıkar mi acaba ?
10. Gün erken bence 12. Gün yapabilirsin daha doğru olur o bile erken ama dayanamıyoruz işte

selam kızlar benim inatçı yumoşlarda yine bir hareket yok
gonal f i 100 e çıkardık perşembeye kadar, perşembe de kontrol
3. kutu ilacı alacağım Allahtan eczane tanıdık uygun fiyata veriyor.
meğer oğluşum bedavaya gelmiş

Herşeyi ayrı bekliyoruz Alkah sabır versin bize ya

Allah Allah doktor ne dedi. Valla sorma benim oglanda bedavaya gelmiş .

Canım benim ikl tedavim aşılamaydı pkoydum acaba kendi olırmu o çok aklım takıldı bide ben 5 aylıkken aldırdım sonra da kürtaj oldum

10. Gün erken bence 12. Gün yapabilirsin daha doğru olur o bile erken ama dayanamıyoruz işte
Valla ya ilk iğnemde sabrettim bekledim olumsuz sonuçlandı. Bunda dayanamiyom nedense

Yaa ben artık büyümüştür diye düşünmüştüm, olsun geç olsun güç olmasın, güzel olsun sonu, üzülme stres yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…