- 10 Temmuz 2016
- 1.584
- 1.734
- 83
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #24.881
Erken döllenmelerde çıkıyor ama işte 10. Gün çok arada ilaç etkisi kalmış olabilir gitmiş olabilir. Bilirim beklemek zor ama en azından 2 gün daha bekle. Ben kendim 10. Günden sonra hergün bakmıştımValla ya ilk iğnemde sabrettim bekledim olumsuz sonuçlandı. Bunda dayanamiyom nedense
Hadi bekleyeyim bakalım bise kalmadi aslındaErken döllenmelerde çıkıyor ama işte 10. Gün çok arada ilaç etkisi kalmış olabilir gitmiş olabilir. Bilirim beklemek zor ama en azından 2 gün daha bekle. Ben kendim 10. Günden sonra hergün bakmıştım
doktor bir şey demiyor. o da şaşkın benceAllah Allah doktor ne dedi. Valla sorma benim oglanda bedavaya gelmiş .
ben de öyle düşünüyorum geç olsun güç olmasın diyorum ama bunca ilaç ya boşa giderse ya büyümezse napıcaz diye düşünmekten edemiyorum.Yaa ben artık büyümüştür diye düşünmüştüm, olsun geç olsun güç olmasın, güzel olsun sonu, üzülme stres yapma
hiç adet olmadın mı kürtaj üstüne canım?Canm bugün benin 18 günüm kürtaj olalı üç gün önce ilişki ye girdim gebe olsan ne zaman beli olur ilişki günümü mü hesaplıcam kürtaj oldugum günü mü lütfen cevap yazın 22 marta normal doğum sonrada hemen kürtaj oldum
Yok cnm hiç olmadımkürtaj olduğum günmü sayılıyo girmesemde ilişkiye o gün sayılıyohiç adet olmadın mı kürtaj üstüne canım?
ilişki gününden 2 hafta öncesini gebelik tarihi sayarlar canım
doktor bir şey demiyor. o da şaşkın bence
bunca ilaç nasıl işe yaramadı diyor içinden bence. ama bana bir şey çaktırmıyor.
belki de fazla kilodan oluyor ama oğluma tedavi için uğraşırken de aynı kilodaydım klomen işe yaramıştı
amaaan valla ben de kendimi tanıyamaz oldum
normalde son adet tarihini yazıyorlar 2 hafta sonra döllenme olduğunu varsayarak.Yok cnm hiç olmadımkürtaj olduğum günmü sayılıyo girmesemde ilişkiye o gün sayılıyo
Tamam canım sagolnormalde son adet tarihini yazıyorlar 2 hafta sonra döllenme olduğunu varsayarak.
her sabah yiyorum canımCanim 100 e cikardiysa daha 4 gün var ozamana büyür bence. Olumlu düsün yumurta ye bol bol.
her sabah yiyorum canım
bal tarçın çörekotu da yaptım aç karna bi tatlı kaşığı yedim ay ama ne kötü bir tadı varmış
Selam kizlar bat bugün henuz gelen giden yok ne olur dua edin banada igneden sonra 17. Gun bugun
en son ne zaman test yaptın canımSelam kizlar bat bugün henuz gelen giden yok ne olur dua edin banada igneden sonra 17. Gun bugun
Bugun cesaret edemedim kuzum yarin sabah yapcam amin amin insallah cnmCanim idrar testi artik sonuc verir canim. Insallah bebisin seninledir.
Bu 2.klomen denememdi cnm gecen cikmayinca bu ay hic test yapmadim korkudanen son ne zaman test yaptın canım
hadi hayırlısı bugün de gelmezse kırmızılar inşallah yarın da testte pozitifi görürsün diye düşünüyorumSelam kizlar bat bugün henuz gelen giden yok ne olur dua edin banada igneden sonra 17. Gun bugun
Ayyy insallah cnm dua edin ne olur 2.5 yildir bi umut bekliyorumhadi hayırlısı bugün de gelmezse kırmızılar inşallah yarın da testte pozitifi görürsün diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?