Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla ya ilk iğnemde sabrettim bekledim olumsuz sonuçlandı. Bunda dayanamiyom nedense
Erken döllenmelerde çıkıyor ama işte 10. Gün çok arada ilaç etkisi kalmış olabilir gitmiş olabilir. Bilirim beklemek zor ama en azından 2 gün daha bekle. Ben kendim 10. Günden sonra hergün bakmıştım

Canm bugün benin 18 günüm kürtaj olalı üç gün önce ilişki ye girdim gebe olsan ne zaman beli olur ilişki günümü mü hesaplıcam kürtaj oldugum günü mü lütfen cevap yazın 22 marta normal doğum sonrada hemen kürtaj oldum

Hadi bekleyeyim bakalım bise kalmadi aslında inşallah bekledgimize değer haber aliriz

Allah Allah doktor ne dedi. Valla sorma benim oglanda bedavaya gelmiş .
doktor bir şey demiyor. o da şaşkın bence
bunca ilaç nasıl işe yaramadı diyor içinden bence. ama bana bir şey çaktırmıyor.
belki de fazla kilodan oluyor ama oğluma tedavi için uğraşırken de aynı kilodaydım klomen işe yaramıştı
amaaan valla ben de kendimi tanıyamaz oldum

Yaa ben artık büyümüştür diye düşünmüştüm, olsun geç olsun güç olmasın, güzel olsun sonu, üzülme stres yapma
ben de öyle düşünüyorum geç olsun güç olmasın diyorum ama bunca ilaç ya boşa giderse ya büyümezse napıcaz diye düşünmekten edemiyorum.

hiç adet olmadın mı kürtaj üstüne canım?
ilişki gününden 2 hafta öncesini gebelik tarihi sayarlar canım

Canim 100 e cikardiysa daha 4 gün var ozamana büyür bence. Olumlu düsün yumurta ye bol bol.

her sabah yiyorum canım
bal tarçın çörekotu da yaptım aç karna bi tatlı kaşığı yedim ay ama ne kötü bir tadı varmış

Kullanip faydasini gören cok var. Ama bana hiç yaramadi canim. Hatta hep kist oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…