- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #24.901
çok iyi anlıyorum. ama cesaretini topladığın zaman yapacagın idrar testi artık doğru sonuc verir canım. hadi inşallahBu 2.klomen denememdi cnm gecen cikmayinca bu ay hic test yapmadim korkudan
yumurtalıklarımın görüntüsü aynen şu fotodaki gibiydi hem sağ hem sol taraf
Eki Görüntüle 2255954
aynen bir sürü var ama hepsi de minik minikCanim baya cok yumurta var aslinda.. ben klomen kullanirken böyle olmuştu ama klomende dozaj ayarlamasi yapilmadigindan oyle kalmisti.oyuzden igneli tedavi olmasi iyi olmus. igne kullandigindan 2 3 tane yumurtan gelisebilecek boyutta bence.
Inşallah kuzum sabah yapcam Allahin izniyle pozitif olur inşallahçok iyi anlıyorum. ama cesaretini topladığın zaman yapacagın idrar testi artık doğru sonuc verir canım. hadi inşallah
aynen bir sürü var ama hepsi de minik minik
biri baskın çıksa büyüse ohh diycem
gebelikten geçtim şimdi yumurta büyüsün diye dua ediyorum inan ki
3 ay denersiniz hamile kalmazsan dr.gidip tekrar aşılama istersin sen moralini bozma hamile kalmışım tekrar olur kafani rahatlatCanım benim ikl tedavim aşılamaydı pkoydum acaba kendi olırmu o çok aklım takıldı bide ben 5 aylıkken aldırdım sonra da kürtaj oldum
17ci gun adet olmadiysan gebelik olabilir sabah bekliyoruz inşallah mutlu haberi.Inşallah kuzum sabah yapcam Allahin izniyle pozitif olur inşallah
Dualarim seninle canım benimde bat dundu hala gelen giden yok aşırı akıntım var sadeceSelam kizlar bat bugün henuz gelen giden yok ne olur dua edin banada igneden sonra 17. Gun bugun
Çok sagol canım bilgilerin için buradaki mesajlar cevaplar insanı çok rahatlatıyo3 ay denersiniz hamile kalmazsan dr.gidip tekrar aşılama istersin sen moralini bozma hamile kalmışım tekrar olur kafani rahatlat
BEn şok kaç yumurta bu yayumurtalıklarımın görüntüsü aynen şu fotodaki gibiydi hem sağ hem sol taraf
Eki Görüntüle 2255954
İyiyim canım çok şükür sen nasılsın :) cinsiyeti devlet hastanesindeki doktor kıza benzetti, kendi doktorum erkeğe benzetti :) yani hala net bi şey yok canım. 2 hafta sonra gidicem bakalım belki o zaman netleşirCanım napion nasıl cinsiyeti ogrenebildin mi ☺
İki kez yumurtluyo olabilir misin canım acaba. Çünkü daha önce silikleştiyse çatladığını gösteriyo. Şimdi yine koyulaştıysa ya tekrar yumurtluyosun ya da bebiş var :)Kızlar ben bir süre giremedim pek güzel gelişmeler vardır inşallah :) bugün ovulasyondan sonraki 8/9. Günüm tipik tekrar ovu testi yaptım. Düzensiz genelde hastalığım ama benim tahminime göre 6 gün falan var, acaba daha önce çatlamadı mı ki yumurtam diye düşünüyorum.Umutumut82 @Mavili hatun A AloeeVeraa ve anlayan tüm arkadaşlar
çok ama işe yaramıyor canımmBEn şok kaç yumurta bu ya
Bende iyiyim canım şükür bebeğimin tekmeleriyle uğraşıyorum çok harika biseymis akşamları uzanıp gobegimin hareketlerini izliyorumİyiyim canım çok şükür sen nasılsın :) cinsiyeti devlet hastanesindeki doktor kıza benzetti, kendi doktorum erkeğe benzetti :) yani hala net bi şey yok canım. 2 hafta sonra gidicem bakalım belki o zaman netleşir
O günleri heyecanla bekliyorum canım. Böyle hissedememek kötü, ben çoğu zaman hamile olduğumu unutuyorum valla :)Bende iyiyim canım şükür bebeğimin tekmeleriyle uğraşıyorum çok harika biseymis akşamları uzanıp gobegimin hareketlerini izliyorumbenim17. Hafta belli olmuştu seninde netlesir o zamana hayırlısı olsun bence kız ☺
çok iyi canım tebrikler :)kızlaaar değerim 73 e yükselmiş
Ay maşallah canım süper bi haber. Hep böyle ilerlesinkızlaaar değerim 73 e yükselmiş
Ohh maşallah canım tebriklerrkızlaaar değerim 73 e yükselmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?