Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yumurtalıklarımın görüntüsü aynen şu fotodaki gibiydi hem sağ hem sol taraf
Eki Görüntüle 2255954

Canim baya cok yumurta var aslinda.. ben klomen kullanirken böyle olmuştu ama klomende dozaj ayarlamasi yapilmadigindan oyle kalmisti.oyuzden igneli tedavi olmasi iyi olmus. igne kullandigindan 2 3 tane yumurtan gelisebilecek boyutta bence.

Canim baya cok yumurta var aslinda.. ben klomen kullanirken böyle olmuştu ama klomende dozaj ayarlamasi yapilmadigindan oyle kalmisti.oyuzden igneli tedavi olmasi iyi olmus. igne kullandigindan 2 3 tane yumurtan gelisebilecek boyutta bence.
aynen bir sürü var ama hepsi de minik minik
biri baskın çıksa büyüse ohh diycem
gebelikten geçtim şimdi yumurta büyüsün diye dua ediyorum inan ki

aynen bir sürü var ama hepsi de minik minik
biri baskın çıksa büyüse ohh diycem
gebelikten geçtim şimdi yumurta büyüsün diye dua ediyorum inan ki

Ayni seyleri yasiyoruz canim. Bende 1tanesine raziyim hep

Canım benim ikl tedavim aşılamaydı pkoydum acaba kendi olırmu o çok aklım takıldı bide ben 5 aylıkken aldırdım sonra da kürtaj oldum
3 ay denersiniz hamile kalmazsan dr.gidip tekrar aşılama istersin sen moralini bozma hamile kalmışım tekrar olur kafani rahatlat

Benimde çatlama iğne 11. Günü aşılama 9. Günü negatif çıktı normal gebelik testinde umudum yk zaten de belki iğne etkisiyle görürüm dedim ama o bile olmadı

Canım napion nasıl cinsiyeti ogrenebildin mi ☺
İyiyim canım çok şükür sen nasılsın :) cinsiyeti devlet hastanesindeki doktor kıza benzetti, kendi doktorum erkeğe benzetti :) yani hala net bi şey yok canım. 2 hafta sonra gidicem bakalım belki o zaman netleşir

İki kez yumurtluyo olabilir misin canım acaba. Çünkü daha önce silikleştiyse çatladığını gösteriyo. Şimdi yine koyulaştıysa ya tekrar yumurtluyosun ya da bebiş var :)

Bende iyiyim canım şükür bebeğimin tekmeleriyle uğraşıyorum çok harika biseymis akşamları uzanıp gobegimin hareketlerini izliyorum benim17. Hafta belli olmuştu seninde netlesir o zamana hayırlısı olsun bence kız

O günleri heyecanla bekliyorum canım. Böyle hissedememek kötü, ben çoğu zaman hamile olduğumu unutuyorum valla :)
İnşallah ben de bi dahakine öğrenirim, benim hissiyatım da kız gibi ama Allahım en iyisini bilir yeter ki sağlıklı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…