- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #24.921
Öyle canım inşallah sağlıkla gelsinler doktora sık sık gidiyordum korkarak. şimdi acele etmiyorum hareketlerini hissetmek güven veriyor bana ayda bir gitcem artıkO günleri heyecanla bekliyorum canım. Böyle hissedememek kötü, ben çoğu zaman hamile olduğumu unutuyorum valla :)
İnşallah ben de bi dahakine öğrenirim, benim hissiyatım da kız gibi ama Allahım en iyisini bilir yeter ki sağlıklı olsun
Aynen hareketlerini hissedince insan daha rahat olur canımÖyle canım inşallah sağlıkla gelsinler doktora sık sık gidiyordum korkarak. şimdi acele etmiyorum hareketlerini hissetmek güven veriyor bana ayda bir gitcem artık ☺ her geçen gün daha güçlü daha hareketlilik oluyor
Benimde çatlama iğne 11. Günü aşılama 9. Günü negatif çıktı normal gebelik testinde umudum yk zaten de belki iğne etkisiyle görürüm dedim ama o bile olmadı
Bendimkide öyleydi canmBEn şok kaç yumurta bu ya
Cnm malesef geldi inşallah senin gelmezDualarim seninle canım benimde bat dundu hala gelen giden yok aşırı akıntım var sadece
Cok istedim kuzum ama malesef geldi17ci gun adet olmadiysan gebelik olabilir sabah bekliyoruz inşallah mutlu haberi.
Ben de görüntüsünü atmıştım ovulasyon testimin. Hala adet oİki kez yumurtluyo olabilir misin canım acaba. Çünkü daha önce silikleştiyse çatladığını gösteriyo. Şimdi yine koyulaştıysa ya tekrar yumurtluyosun ya da bebiş var :)
Bugun muydu adet gününeCnm malesef geldi inşallah senin gelmez
Ben de görüntüsünü atmıştım ovulasyon testimin. Hala adet o
Bugun muydu adet gününe
Sorunu bilmekte bişey sebepsiz olmayınca insan deliriyorçok ama işe yaramıyor canımm
pko olunca bu görüntü normal
aralarından bir tanesi dikkat çekecek kadar büyümeli
büyümediği müddetçe böyle görünüyo yumurtalıklar
BEN göremedim canım sabah tekrarla burda da koyulaşmasın lazım zaten normal şartlarda
Sabah tekrar yapicam cnm yine görürsem kan vermeye gideceğim ama bi sorayım dedim testi ilk yaptigimda nerdeyse görünmüyordu sonra zorlanmadan görünecek hale geldi resimde tam belli degilBEN göremedim canım sabah tekrarla burda da koyulaşmasın lazım zaten normal şartlarda
Olabilir 1 tane yumurtlayamazken 2 kereİki kez yumurtluyo olabilir misin canım acaba. Çünkü daha önce silikleştiyse çatladığını gösteriyo. Şimdi yine koyulaştıysa ya tekrar yumurtluyosun ya da bebiş var :)
AYnen idrarda görmeden kan verme bence ben daha önce çok yaptım o hatayı daha yıkıcı 40 tl de para yazıık ne gerek varSabah tekrar yapicam cnm yine görürsem kan vermeye gideceğim ama bi sorayım dedim testi ilk yaptigimda nerdeyse görünmüyordu sonra zorlanmadan görünecek hale geldi resimde tam belli degil
Masallah ikinci cizgi gorunuyor bence kan ver yarin emin ol canm .
Sanmam canım ikinciye yumurtluyor olabilir misin acaba ya da gebelik miEvet o zaman konuşmuştuk ya sonra silikleşti, şimdi yine koyulaşmış, hani düzensiz ya hastalığım acaba o zaman çatlamadı mı ki diye düşündüm
Saol cnm aşılamanın 13. Günü sabah 14 olacak eğer yine böyle olursa gidip kan verecegimMasallah ikinci cizgi gorunuyor bence kan ver yarin emin ol canm .
Bende öyle düşünüyorum cnm valla once idrar da göreyimde pozitifi ondan sonra gidip kan verecegimAYnen idrarda görmeden kan verme bence ben daha önce çok yaptım o hatayı daha yıkıcı 40 tl de para yazıık ne gerek var
Sen takip et kendini canım. Zaten en iyisi gün aşırı ilişki. O olduktan sonra ovulasyona bile gerek yok. Ben ovulasyon testi kullanmadığım ay hamile kaldım canım gün aşırı ilişkiyleOlabilir 1 tane yumurtlayamazken 2 kerekısmet artık, öğlen 2 tane yaptım ikisi de koyuydu. Şimdi yaptım o da silik çıktı. Takip edeyim bir kaç gün bakalım. Bebiş bilmiyorum şok geçiririm olursa. Sanırım bende düzensizlik yüzünden bi koyu bi silik çıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?