Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanımlar size bir sorum var ne olur yardımcı olun sabah test yaptım başta nerdeyse görünmeyen ama zorlada olsa görebildiğim ikinci çizgi vardı aşılamadan sonra 13 günüm atsam bakarmısınız sonra rengi biraz koyulasti

Öyle canım inşallah sağlıkla gelsinler doktora sık sık gidiyordum korkarak. şimdi acele etmiyorum hareketlerini hissetmek güven veriyor bana ayda bir gitcem artık her geçen gün daha güçlü daha hareketlilik oluyor

Aynen hareketlerini hissedince insan daha rahat olur canım

Benimde çatlama iğne 11. Günü aşılama 9. Günü negatif çıktı normal gebelik testinde umudum yk zaten de belki iğne etkisiyle görürüm dedim ama o bile olmadı

Canim ignenin 11.günü etkisi bitmis diye yorumlanir bu durum. Benim asilamanin 11.gününde 17cikmisti beta hcg .sen daha 9.gündesin ancak yerlesiyordur.

BEN göremedim canım sabah tekrarla burda da koyulaşmasın lazım zaten normal şartlarda
Sabah tekrar yapicam cnm yine görürsem kan vermeye gideceğim ama bi sorayım dedim testi ilk yaptigimda nerdeyse görünmüyordu sonra zorlanmadan görünecek hale geldi resimde tam belli degil

İki kez yumurtluyo olabilir misin canım acaba. Çünkü daha önce silikleştiyse çatladığını gösteriyo. Şimdi yine koyulaştıysa ya tekrar yumurtluyosun ya da bebiş var :)
Olabilir 1 tane yumurtlayamazken 2 kere kısmet artık, öğlen 2 tane yaptım ikisi de koyuydu. Şimdi yaptım o da silik çıktı. Takip edeyim bir kaç gün bakalım. Bebiş bilmiyorum şok geçiririm olursa. Sanırım bende düzensizlik yüzünden bi koyu bi silik çıkıyor.

Sabah tekrar yapicam cnm yine görürsem kan vermeye gideceğim ama bi sorayım dedim testi ilk yaptigimda nerdeyse görünmüyordu sonra zorlanmadan görünecek hale geldi resimde tam belli degil
AYnen idrarda görmeden kan verme bence ben daha önce çok yaptım o hatayı daha yıkıcı 40 tl de para yazıık ne gerek var

Sen takip et kendini canım. Zaten en iyisi gün aşırı ilişki. O olduktan sonra ovulasyona bile gerek yok. Ben ovulasyon testi kullanmadığım ay hamile kaldım canım gün aşırı ilişkiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…