Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen takip et kendini canım. Zaten en iyisi gün aşırı ilişki. O olduktan sonra ovulasyona bile gerek yok. Ben ovulasyon testi kullanmadığım ay hamile kaldım canım gün aşırı ilişkiyle
En doğrusu bu gibi duruyor, benim ovulasyon falan yanıltıyor beni anlamıyorum birşey, senin nasıl gidiyor alıştın mı baya

En doğrusu bu gibi duruyor, benim ovulasyon falan yanıltıyor beni anlamıyorum birşey, senin nasıl gidiyor alıştın mı baya
Çok şükür canım alıştım. Benim rahat geçti zaten şükür. Hamile olduğumu hala unutuyorum bazen, o yüzden hareketlerini bir an önce hissetmek istiyorum :)

Yaaaaa uslu bir bebiş geliyor desene kız mı ki acaba , sağlıklı sıhatli olsunda. Sevindim rahat geçirmene
Evet uslu valla maşallah :) cinsiyetimiz kesinleşmedi canım. Devlet hastanesi kıza benzetti, özelde kendi doktorum erkeğe benzetti :) sağlıklı olsun da

İnşallah rabbim emeklerini boşa çıkarmaz, kaçlık gonal f, bide kaça alıyorsun, yazabilirmisin

SEN başkasına sormuşsun ama ben yeni aldım 450lik 650idi 550 verdi eczane rapor da çıkınca 290 tl daha geri aldık
Kuzum senin çocuk vardı sanırım,yanlış hatırlamıyorsam, raporu nasıl çıkarttın, çocuk varsa rapor olmuyo diye biliyorum, bende bu ay aşılama olacaktım, gonal f, 900 aldım, 1050 TL ydi, 700 e aldım, rapor falanda olmadı, merak ettim, hoş sadece 1 yumurta olduğu içinde aşılamaya iptal ettik

EVet çocuk var ama ilk evliliğimden olduğundan çıkıyor canım üzüldüm ya iptal olduğuna nasip
Herşeyde hayır var diyip avunacağız bende gün sayıyprım 9 gün oldu aşılama olalı test aldım silik bile çıkmadı aslında batmalarım var bugün ilk defa midem bulandı durduk yere ama umutlanamıyorum bedenimin oyunu olabilir

Niye csnim tek yumurtaylada asilama yapiliyor. Catlama ignesi yaptilarmi.

Kuzum batmalar iyiyeişaret sen bari iyi haberler al canim

İnşallah rabbim emeklerini boşa çıkarmaz, kaçlık gonal f, bide kaça alıyorsun, yazabilirmisin
amin canım Rabbim hiç birimizin emeğini boşa çıkarmasın.
gonal f 450 IU/0.75 ml olandan alıyorum. ilk başta 50 ile başladım 75 e çıktım şimdi 100 yapıyorum.
kutusunu tanıdık eczacı arkadaşım var 400 e veriyor.

aa neden iptal oldu ki? ben oğluma tek yumurtayla aşılamayla gebe kalmıştım
şimdi de 1 tane olsa aşılama yaptıracağız.
çatlatma kullanıp kendiniz deneseydiniz canım

inşallah öyle değildir ve gebesindir.
oğlumda benim 16. güne kadar testte çıkmadı
8.günden itibaren ara ara yapıyordum çıkmıyordu
bat günüme 1 gün kala ancak çıktı silik silik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…