- 10 Ekim 2018
- 316
- 400
- 23
- 43
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #24.961
Benim çocuk ta ilk evliliğim den, özel hastanedemi yaptırdın aşılamayıEVet çocuk var ama ilk evliliğimden olduğundan çıkıyor canım üzüldüm ya iptal olduğunanasip
Herşeyde hayır var diyip avunacağız bende gün sayıyprım 9 gün oldu aşılama olalı test aldım silik bile çıkmadı aslında batmalarım var bugün ilk defa midem bulandı durduk yere ama umutlanamıyorum bedenimin oyunu olabilir
Evet bitanem, tek yumurtayla da yapılıyo aşılama ama, tutma şansı düşük, 2,veya 3 yumurta bekliyorduk, aslında dört yumurtam vardı, iğneleri olduğum ara ağır grip geçirdim, yumurtalar kötü etkilendi, 1 tane kaldı, şans düşük olduğu için iptal ettik, sadece çatlatma iğnesi oldum, Bekliyorum bakalım, olmazsa direkt tüp bebek, onun için de baya Bi iğne ilaç lazım olacak, onun için sordum rapor işini falanNiye csnim tek yumurtaylada asilama yapiliyor. Catlama ignesi yaptilarmi.
Öyle yaptık bitanemaa neden iptal oldu ki? ben oğluma tek yumurtayla aşılamayla gebe kalmıştım
şimdi de 1 tane olsa aşılama yaptıracağız.
çatlatma kullanıp kendiniz deneseydiniz canım
anladım canım hadi bakalım inşallah tutarÖyle yaptık bitanem
Sağlıkla kucağına almak nasip olsun :) benim de belden ağrılar başladı, regli geliyorum diyorEvet uslu valla maşallah :) cinsiyetimiz kesinleşmedi canım. Devlet hastanesi kıza benzetti, özelde kendi doktorum erkeğe benzetti :) sağlıklı olsun da
Öyle valla neler gördük duyduk, benim de belden ağrılar başladı, regli geliyorum diyorumOlabilir canım herşeyke karşılaşılıyoruz valla :) bata az kalmış hadi şnşallah
Amiin canımSağlıkla kucağına almak nasip olsun :) benim de belden ağrılar başladı, regli geliyorum diyor
Öyle yaptık bitanem
İnsanda hep bir acaba oluyor tabi :) hayırlısı olsun. Test yaptım gene bugün ovulasyon hemen belirdi çizgi. Alt kısım biraz silik ama sanırım testten kaynaklı c çizgisi de öyle oldu.tahmini bat pazar/pazartesi 5/6 gün var dahaAmiin canım
O belli olmaz hiç canım, bel ve kasık ağrısı aynı zamanda gebelik belirtisi biliyosun. İnşallah öyle olur
Bel ağrısı gebelik belirtiside olabilir inşallah öyledir canımÖyle valla neler gördük duyduk, benim de belden ağrılar başladı, regli geliyorum diyorum
İnsanda hep bir acaba oluyor tabi :) hayırlısı olsun. Test yaptım gene bugün ovulasyon hemen belirdi çizgi. Alt kısım biraz silik ama sanırım testten kaynaklı c çizgisi de öyle oldu.tahmini bat pazar/pazartesi 5/6 gün var daha
İnşallah canım :) sen yeni döngüye girdin sanki dimiBel ağrısı gebelik belirtiside olabilir inşallah öyledir canım
Kuzum bence gebelik var gibi .hadi insallah..yarin sabah gebelik testi deneyebilirsin.
canım bir yanım acaba diyor bir yanım da senin adet düzenin normal değil heveslenme diyorKuzum bence gebelik var gibi .hadi insallah..yarin sabah gebelik testi deneyebilirsin.
Canım cidden baya koyu bu ya. Tekrar bu kadar geç yumurtlamıyosan şu tablo gebelik olduğunu gösteriyo. İnşallah artık gelmiştir bebişin. 2-3 gün daha kontrol et, sonra bi gebelik testi yap istersenİnsanda hep bir acaba oluyor tabi :) hayırlısı olsun. Test yaptım gene bugün ovulasyon hemen belirdi çizgi. Alt kısım biraz silik ama sanırım testten kaynaklı c çizgisi de öyle oldu.tahmini bat pazar/pazartesi 5/6 gün var daha
İnşallah canım, İyiki varsınız, şu yaşadıklarımızı annemle bile paylaşamıyorum,anladım canım hadi bakalım inşallah tutar
Bi git bakalım bitanem, ihmal etmeHayirlisi olsun canim.hic belli olmaz zaten asilamayla normal iliski arasinda hic fark yok. Benimde reglinin 3.günü nerdeyse ama sadece lekelenme var kistmi oldu yine acaba. 2 3 gün daha bekleyip eger sökülmezse doktora gidicem.
Evet baya koyu ve hemen koyulaştı hiç beklemeden yumurtluyorda olabilirim, geçen aylarda konuşmuştuk hep yanıltmıştı, tabi devam ederim denemeye, gebelik testi için erken sanki daha yapsam da çıkmaz diye düşünüyorum. Dediğin gibi 2/3 gün sonra çıkabilir artık varsa. Bir yanım da git yarın kan yaptır diyorCanım cidden baya koyu bu ya. Tekrar bu kadar geç yumurtlamıyosan şu tablo gebelik olduğunu gösteriyo. İnşallah artık gelmiştir bebişin. 2-3 gün daha kontrol et, sonra bi gebelik testi yap istersen
regl olmadığın için senin durum karışıkKızlar ben 20 gün önce kürtaj oldum 15 gün sonra ilişkiye girdim beş gündür ilişkiye girdim acaba kürtaj gününden mi hesaplicam yoksa ilişki günündenmi
evet KK iyi ki var gerçektenİnşallah canım, İyiki varsınız, şu yaşadıklarımızı annemle bile paylaşamıyorum,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?