Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim çocuk ta ilk evliliğim den, özel hastanedemi yaptırdın aşılamayı

Son düzenleme:
Niye csnim tek yumurtaylada asilama yapiliyor. Catlama ignesi yaptilarmi.
Evet bitanem, tek yumurtayla da yapılıyo aşılama ama, tutma şansı düşük, 2,veya 3 yumurta bekliyorduk, aslında dört yumurtam vardı, iğneleri olduğum ara ağır grip geçirdim, yumurtalar kötü etkilendi, 1 tane kaldı, şans düşük olduğu için iptal ettik, sadece çatlatma iğnesi oldum, Bekliyorum bakalım, olmazsa direkt tüp bebek, onun için de baya Bi iğne ilaç lazım olacak, onun için sordum rapor işini falan

Öyle yaptık bitanem

Hayirlisi olsun canim.hic belli olmaz zaten asilamayla normal iliski arasinda hic fark yok. Benimde reglinin 3.günü nerdeyse ama sadece lekelenme var kistmi oldu yine acaba. 2 3 gün daha bekleyip eger sökülmezse doktora gidicem.

Amiin canım
O belli olmaz hiç canım, bel ve kasık ağrısı aynı zamanda gebelik belirtisi biliyosun. İnşallah öyle olur
İnsanda hep bir acaba oluyor tabi :) hayırlısı olsun. Test yaptım gene bugün ovulasyon hemen belirdi çizgi. Alt kısım biraz silik ama sanırım testten kaynaklı c çizgisi de öyle oldu.tahmini bat pazar/pazartesi 5/6 gün var daha

Eklentiler

• 6C145DE9-C520-4E8C-9DBB-5204642DDA41.webp
    58,7 KB · Görüntüleme: 25

Kuzum bence gebelik var gibi .hadi insallah..yarin sabah gebelik testi deneyebilirsin.

Kuzum bence gebelik var gibi .hadi insallah..yarin sabah gebelik testi deneyebilirsin.
canım bir yanım acaba diyor bir yanım da senin adet düzenin normal değil heveslenme diyoryarın ovulasyondan sonra 10. Gün. Yani bizim testten tahmin ettiğimiz birlikte bakıyorduk ya, denerim yarın ama erken gibi

Canım cidden baya koyu bu ya. Tekrar bu kadar geç yumurtlamıyosan şu tablo gebelik olduğunu gösteriyo. İnşallah artık gelmiştir bebişin. 2-3 gün daha kontrol et, sonra bi gebelik testi yap istersen

Kızlar ben 20 gün önce kürtaj oldum 15 gün sonra ilişkiye girdim beş gündür ilişkiye girdim acaba kürtaj gününden mi hesaplicam yoksa ilişki günündenmi

Canım cidden baya koyu bu ya. Tekrar bu kadar geç yumurtlamıyosan şu tablo gebelik olduğunu gösteriyo. İnşallah artık gelmiştir bebişin. 2-3 gün daha kontrol et, sonra bi gebelik testi yap istersen
Evet baya koyu ve hemen koyulaştı hiç beklemeden yumurtluyorda olabilirim, geçen aylarda konuşmuştuk hep yanıltmıştı, tabi devam ederim denemeye, gebelik testi için erken sanki daha yapsam da çıkmaz diye düşünüyorum. Dediğin gibi 2/3 gün sonra çıkabilir artık varsa. Bir yanım da git yarın kan yaptır diyor

Kızlar ben 20 gün önce kürtaj oldum 15 gün sonra ilişkiye girdim beş gündür ilişkiye girdim acaba kürtaj gününden mi hesaplicam yoksa ilişki günündenmi
regl olmadığın için senin durum karışık
ilişki gününden itibaren 14 gün say gebelik testi yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…