- 13 Nisan 2018
- 3.264
- 2.378
- 83
- 36
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #24.981
Betahcg bakip mi verdi canim tarlusalikızlar regl 7 gün geçti doktora gittim. rahim kalınlaşmış geldi gelck dedi. tarlusal verdi. içip içmeme konusunda endişeliyim. nspsam bilemedm. bu,ay da aşılamaya başlıcaz. sizce napmalıyım
beta bakmadı. ultrasondan baktı cnmBetahcg bakip mi verdi canim tarlusali
Bence saglik ocaginda betahcg baktirmadan kullanma canim sonucta daha rrken ultrasonda gormeyebilir.beta bakmadı. ultrasondan baktı cnm
Tamam canım sagolregl olmadığın için senin durum karışık
ilişki gününden itibaren 14 gün say gebelik testi yap
sen nasılsın canım görüşmeyeli?Bel ağrısı gebelik belirtiside olabilir inşallah öyledir canım
Vakıf hastanesi Bezmialem infertilite bölümünde canım bugün adet olmam lazımdı olmadım ama umutlanmıyorum bir kere daha gecikti stresten herhaldeBenim çocuk ta ilk evliliğim den, özel hastanedemi yaptırdın aşılamayı
Bence sabret 2-3 gün canım. Hem koyulaşmayı takip edersin, sonra gebelik testi yaparsın. Varsa büyük ihtimalle çıkar çok silik bile olsaEvet baya koyu ve hemen koyulaştı hiç beklemeden yumurtluyorda olabilirim, geçen aylarda konuşmuştuk hep yanıltmıştı, tabi devam ederim denemeye, gebelik testi için erken sanki daha yapsam da çıkmaz diye düşünüyorum. Dediğin gibi 2/3 gün sonra çıkabilir artık varsa. Bir yanım da git yarın kan yaptır diyor
Kan verdin mi canım. Kanda şüphelendircek bi değer yoksa bence kullan tarlusalı ki hemen sökülsün tedaviye başla. Çünkü kanda az çok çıkardı artıkkızlar regl 7 gün geçti doktora gittim. rahim kalınlaşmış geldi gelck dedi. tarlusal verdi. içip içmeme konusunda endişeliyim. nspsam bilemedm. bu,ay da aşılamaya başlıcaz. sizce napmalıyım
Aynı canım hala gebelik yok denmeye devam bişey yapmıyorum doktorada gitmiyorum sen naptınsen nasılsın canım görüşmeyeli?
cnm rahim kalınlaşmış bgn yarın gelir dedi. ama ilaçta verdiBence saglik ocaginda betahcg baktirmadan kullanma canim sonucta daha rrken ultrasonda gormeyebilir.
kan vermdm cnm. yok zaten eminim. gebelık testındede yok. inş yumurtlamaya engel olmaz tarlusalKan verdin mi canım. Kanda şüphelendircek bi değer yoksa bence kullan tarlusalı ki hemen sökülsün tedaviye başla. Çünkü kanda az çok çıkardı artık
Tamam canım öyle yapayım hafta sonuna belli olur :) var mı yok muBence sabret 2-3 gün canım. Hem koyulaşmayı takip edersin, sonra gebelik testi yaparsın. Varsa büyük ihtimalle çıkar çok silik bile olsa
ben de denemeye devam ediyorum canım. yine iğne oldum. yarın da 14. günüm. cumaya kadar inş. regl olmamAynı canım hala gebelik yok denmeye devam bişey yapmıyorum doktorada gitmiyorum sen naptın
Tarlusal yumurtlamaya engel olmaz canım. Eminsen durumdan kullan bencekan vermdm cnm. yok zaten eminim. gebelık testındede yok. inş yumurtlamaya engel olmaz tarlusal
Hadi hayırlı haberler ver bize inşallah canımTamam canım öyle yapayım hafta sonuna belli olur :) var mı yok mu
Kızlar şimdi bu tüp bebek ilaçlarını raporla almak için şartlar nedir, ne yapmam gerekiyor, özelde oluyomu bu rapor işi, ilk evliliğimden Bi oğlum var, ikinci evliliğim ve 1,5 yıllık evliyiz,
kan vermdm cnm. yok zaten eminim. gebelık testındede yok. inş yumurtlamaya engel olmaz tarlusal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?