Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar regl 7 gün geçti doktora gittim. rahim kalınlaşmış geldi gelck dedi. tarlusal verdi. içip içmeme konusunda endişeliyim. nspsam bilemedm. bu,ay da aşılamaya başlıcaz. sizce napmalıyım

Merhaba canlar 2 aydır femara ve ovitrelle denedim olmadı buay klomen 50mg verdi yarında ilaç bitiyo ve ayrıca günlük iğnede vericem sana dedi yumurtanı kalıtelendiricek dedi bide biliyomusunuz buay deneyenlerin hepsi gebe kalmış hastalarından bitek sen kimyasal oldun dedi hepsinin kesesini gördüm dedi

Bence sabret 2-3 gün canım. Hem koyulaşmayı takip edersin, sonra gebelik testi yaparsın. Varsa büyük ihtimalle çıkar çok silik bile olsa

kızlar regl 7 gün geçti doktora gittim. rahim kalınlaşmış geldi gelck dedi. tarlusal verdi. içip içmeme konusunda endişeliyim. nspsam bilemedm. bu,ay da aşılamaya başlıcaz. sizce napmalıyım
Kan verdin mi canım. Kanda şüphelendircek bi değer yoksa bence kullan tarlusalı ki hemen sökülsün tedaviye başla. Çünkü kanda az çok çıkardı artık

Kızlar şimdi bu tüp bebek ilaçlarını raporla almak için şartlar nedir, ne yapmam gerekiyor, özelde oluyomu bu rapor işi, ilk evliliğimden Bi oğlum var, ikinci evliliğim ve 1,5 yıllık evliyiz,

Kızlar şimdi bu tüp bebek ilaçlarını raporla almak için şartlar nedir, ne yapmam gerekiyor, özelde oluyomu bu rapor işi, ilk evliliğimden Bi oğlum var, ikinci evliliğim ve 1,5 yıllık evliyiz,

Kuzum simdiden tüp bebek diye sartlanma sonucta saglikli biryumurtan vardi .buay gelir bebiş insallah. Bende moddan düştüm iyice kilo vermeye odaklandim yine .belli oldu benim ilacsiz olmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…