- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #25.001
cnm rahim kalınlaşmış bgn yarın gelir dedi. ama ilaçta verdi
kullncm cnm. bgn geç çıktm yrn alıcm ıiaçTarlusal yumurtlamaya engel olmaz canım. Eminsen durumdan kullan bence
tamam cnm kesin başlayacağm. ay artk herkes hamile. allah kucağınıza almayı nasip etsn. darısı başımıza. grubun demirbaşı kaldık vallahıTarlusal yumurtlamaya engel olmuyor canim.
evdede yok kı . civan perçem var sadeceCanim eger hamile olmadigindan eminsen yesil cay cok güzel söktürüyor. Benimde ayni problemler oluyor sürekli .yesilcay ictigimin ertesi günü sökülüyor.
SöküyomuCanim eger hamile olmadigindan eminsen yesil cay cok güzel söktürüyor. Benimde ayni problemler oluyor sürekli .yesilcay ictigimin ertesi günü sökülüyor.
AŞılama için çıkıyor canım benle sen aynıyız benim sadece 2,5 Sene olduKızlar şimdi bu tüp bebek ilaçlarını raporla almak için şartlar nedir, ne yapmam gerekiyor, özelde oluyomu bu rapor işi, ilk evliliğimden Bi oğlum var, ikinci evliliğim ve 1,5 yıllık evliyiz,
MErak ettim hamilemisinBenim bugün adet günüm normalde. Dün ovulasyon testi yaptım böyle çıktı sizce durum ne. Gebelik testi yapmadım henüz çıkmaz diye
İnşallah yaptın mı test yapıcan mı bide eşinde bi sorun var mıydı canım ben valla gitmiyorum doktora gitsem tekrar aşılama der herhaldeben de denemeye devam ediyorum canım. yine iğne oldum. yarın da 14. günüm. cumaya kadar inş. regl olmam
Hissedilmiyor canım 5 djkadan az sürüyo çok az regl sancısı gibi okdr sonra hayata devam :)Aşılama ağrılı mı oluyor acı hissediliyor mu
Anladım, çok teşekkür ederim cnmAŞılama için çıkıyor canım benle sen aynıyız benim sadece 2,5 Sene oldu
Eğer ikinizden birinde sorun yoksa 3 sene dolması lazım üç aşılama sonrasında tüp bebek hakkın oluyor aşılamaları da devlette olman lazım ben şimdi aşılama oldum biz tutmazsa parasıyla tüp bebeğe başvurmak istiyoruz
Teşekkür ederimHissedilmiyor canım 5 djkadan az sürüyo çok az regl sancısı gibi okdr sonra hayata devam :)
Valla bekliyorum hala canım. Adet olmadım akıntım var baya. Gebelik testi de yaptm az önce ama çıkmadı birşey beklemedeyim bakalım hayırlısı olsunMErak ettim hamilemisinhayırlı olan olsun
Anesteziye gerek yok canım ondada büyük bir acı yok oda 2 dk sürüyo tedavilerin hayırlı olsun inşaşalh çok bekletmez seni bebişinTeşekkür ederim ☺ içimi rahatladı bebek için değer ama yine de bir korku işte .. rahim filmi de isteyebilir ben yeni başlayacağım tedaviye ondan da öyle anestezili yaptır diyen de var ne kadar zormuş bu işler allahım bunlara gerek kalmadan kucağımızı doldursun inşallah
Hayır canım hiç fark bile etmiyosunAşılama ağrılı mı oluyor acı hissediliyor mu
bugün 14.günüm canım test yaptım olumsuz. eşimde sorun yoktu. benim doktorum da sorun yok diyor. ama olmuyor işte.İnşallah yaptın mı test yapıcan mı bide eşinde bi sorun var mıydı canım ben valla gitmiyorum doktora gitsem tekrar aşılama der herhalde
regl mi oldun canım?Benimde aşılamam tutmadı maalesefRamazan da geldi tüp bebek yolu göründü bana bayramdan sonra artık başvururum
Kaçıncı aşılaman canmBenimde aşılamam tutmadı maalesefRamazan da geldi tüp bebek yolu göründü bana bayramdan sonra artık başvururum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?