Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
cnm rahim kalınlaşmış bgn yarın gelir dedi. ama ilaçta verdi

Canim eger hamile olmadigindan eminsen yesil cay cok güzel söktürüyor. Benimde ayni problemler oluyor sürekli .yesilcay ictigimin ertesi günü sökülüyor.

iyi aksamlar kizlar bu ay bekledim yazmak icin ama yine olmadi günde 2 tane klomen kullanmistim olmadi yumurtalar 10 ve 11 de kaldi büyümedi. pco var gibi dedi.

dr tarlusal verdi günde 2 defa sabah aksam kullanacakmisim 6 gün boyunca ondan sonra adetin 3. gününden 7. gününe kadar femara verdi o da günde 2 tane. takviye olarakda yine günde 2 defa gynositol verdi.
ondan sonra yumurta olgunlasirsa ovitrelle yazdi.
eczanede hepsine birlikte 500 liraya yakin verdim. insallah ise yarar.

bu ayda bosa gecti birdahaki aya insallah yumurtalar olgunlasir ve deneyebiliriz

benim kullanmam gereken ilaclari kullanan arkadaslar deneyimlerinizi benimle paylasirmisiniz ? ( tarlusal, femara, gynositol )

Kızlar şimdi bu tüp bebek ilaçlarını raporla almak için şartlar nedir, ne yapmam gerekiyor, özelde oluyomu bu rapor işi, ilk evliliğimden Bi oğlum var, ikinci evliliğim ve 1,5 yıllık evliyiz,
AŞılama için çıkıyor canım benle sen aynıyız benim sadece 2,5 Sene oldu
Eğer ikinizden birinde sorun yoksa 3 sene dolması lazım üç aşılama sonrasında tüp bebek hakkın oluyor aşılamaları da devlette olman lazım ben şimdi aşılama oldum biz tutmazsa parasıyla tüp bebeğe başvurmak istiyoruz

Anladım, çok teşekkür ederim cnm

Hissedilmiyor canım 5 djkadan az sürüyo çok az regl sancısı gibi okdr sonra hayata devam :)
Teşekkür ederim içimi rahatladı bebek için değer ama yine de bir korku işte .. rahim filmi de isteyebilir ben yeni başlayacağım tedaviye ondan da öyle anestezili yaptır diyen de var ne kadar zormuş bu işler allahım bunlara gerek kalmadan kucağımızı doldursun inşallah

Anesteziye gerek yok canım ondada büyük bir acı yok oda 2 dk sürüyo tedavilerin hayırlı olsun inşaşalh çok bekletmez seni bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…