- 9 Ekim 2018
- 1.421
- 1.439
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #25.021
Canım ya sana birşey soracaktım pek takip edemiyorum ikili test yaptırdın mi ve çatlak için krem kullanmaya başladın mıBence sabret 2-3 gün canım. Hem koyulaşmayı takip edersin, sonra gebelik testi yaparsın. Varsa büyük ihtimalle çıkar çok silik bile olsa
Benimde aşılamam tutmadı maalesefRamazan da geldi tüp bebek yolu göründü bana bayramdan sonra artık başvururum
Niye ki kuzum, kaç gün oldu, regli mi geldiBenimde aşılamam tutmadı maalesefRamazan da geldi tüp bebek yolu göründü bana bayramdan sonra artık başvururum
S
Söküyomu
Aşılama ağrılı mı oluyor acı hissediliyor mu
Umutumut82 canım sabah yaptım test 10. Günüm ama bişey çıkmadı, okula gittim geldim kuruyunca yeri belirmiş ama test kuruyunca olur ya öyle olmuş. Ovulasyon da yaptım, hemen çıktı çizgi hatta şuan t daha koyu. Bakalım birkaç güne var mı yok mu belli olur herhalde :)
Umutumut82 canım sabah yaptım test 10. Günüm ama bişey çıkmadı, okula gittim geldim kuruyunca yeri belirmiş ama test kuruyunca olur ya öyle olmuş. Ovulasyon da yaptım, hemen çıktı çizgi hatta şuan t daha koyu. Bakalım birkaç güne var mı yok mu belli olur herhalde :)
Ya çıkar mı ki erken olanda tahmini 5 gün falan var. Alıyım ondan da. Akşam yapsam mı ki yoksa sabah mı onunla yapsamBence erken gebelik testi yap
ayy canım gerçekten T daha koyuUmutumut82 canım sabah yaptım test 10. Günüm ama bişey çıkmadı, okula gittim geldim kuruyunca yeri belirmiş ama test kuruyunca olur ya öyle olmuş. Ovulasyon da yaptım, hemen çıktı çizgi hatta şuan t daha koyu. Bakalım birkaç güne var mı yok mu belli olur herhalde :)
Ya çıkar mı ki erken olanda tahmini 5 gün falan var. Alıyım ondan da. Akşam yapsam mı ki yoksa sabah mı onunla yapsam
Tutar inşallah canım, içini ferah tutKızlar bugün ilk aşılamamın 1. Haftası. geçen hafta bugün yaptırmıştım ne olur bi mucize olsa da ilkinde tutsa
İnşallah canımTutar inşallah canım, içini ferah tut
Selam kızlarsaat 3 buçuk gibi hsg yaptıracağım çok gerginim.. saçma ama size söylemek istedim
Wonder-woman konuşmalarınıza baktım da inşallah vardır canım
İnşallahayy canım gerçekten T daha koyu
inşallah vardır bebiş
Kızlar bugün ilk aşılamamın 1. Haftası. geçen hafta bugün yaptırmıştım ne olur bi mucize olsa da ilkinde tutsa
Canım hiç acımıyor olamaz işlem sonuçta ama kısa anlık regli sancısı gibidir. Yani benim aşılamada öyle oldu, herşey minik melekler için içini ferah tut :) germe kendini. İnşallah hayırlısı ile gelmiştir :)Selam kızlarsaat 3 buçuk gibi hsg yaptıracağım çok gerginim.. saçma ama size söylemek istedim
Wonder-woman konuşmalarınıza baktım da inşallah vardır canım
Canım ya 2 tane alayım da akşam da sabah da yaparım dedimCanim bence aksam alip sabah ilk idrarla yap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?