Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşılama ağrılı mı oluyor acı hissediliyor mu

Canim ben 2kere asilama oldum.ilkinde hic hissetmedim sanki alttan muayene olur gibiydi kanamam olmadi 3.gün cok hafif bir lekelenme olmustu.o aşılamam tuttu ama kimyasal oldu. 2.aşılamada canim yandi ve bayaa kanamam oldu tutmadi. Bence doktorun tecrübesiyle alakali birsey ve benim doktorum hatali birsey yapti bence. Sen kendini kasma rahat birak dayanilamayacak kadar birsey yok. Insallah karsiligini alirsin.

Umutumut82 canım sabah yaptım test 10. Günüm ama bişey çıkmadı, okula gittim geldim kuruyunca yeri belirmiş ama test kuruyunca olur ya öyle olmuş. Ovulasyon da yaptım, hemen çıktı çizgi hatta şuan t daha koyu. Bakalım birkaç güne var mı yok mu belli olur herhalde :)

Eklentiler

• CE9CECC8-984F-4860-9391-A9AE65ADAF94.webp
    198,8 KB · Görüntüleme: 35

Kuzum valla var gibi ayy hadi insallah.

Bence erken gebelik testi yap

ayy canım gerçekten T daha koyu
inşallah vardır bebiş

Selam kızlar saat 3 buçuk gibi hsg yaptıracağım çok gerginim.. saçma ama size söylemek istedim

Wonder-woman konuşmalarınıza baktım da inşallah vardır canım

Hayirli sonuclar alirsin canim insallah. Ben hsg sonrasi bir ay korundum 2.ay hamile kaldim.gerci kismet olmadi kimyasal oldu. Bence 1ay muhakkak korun.

Selam kızlar saat 3 buçuk gibi hsg yaptıracağım çok gerginim.. saçma ama size söylemek istedim

Wonder-woman konuşmalarınıza baktım da inşallah vardır canım
Canım hiç acımıyor olamaz işlem sonuçta ama kısa anlık regli sancısı gibidir. Yani benim aşılamada öyle oldu, herşey minik melekler için içini ferah tut :) germe kendini. İnşallah hayırlısı ile gelmiştir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…