Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayirli sonuclar alirsin canim insallah. Ben hsg sonrasi bir ay korundum 2.ay hamile kaldim.gerci kismet olmadi kimyasal oldu. Bence 1ay muhakkak korun.

Yaa bana doktorum tedavi başladı bile canım yani klomenin son günündeyim bugün.. korunman gerek filan diye bi şey söylemedi bilemedim ki.. sana dr mu önermişti

Ay inşallah temiz de çıkar da biraz rahatlarım canım
Umutumut82 canım senin dediğin gibi hsgden sonra hamile kalan çok olmuş inşallah ben de öyle olanlardan olurum..

Yaa bana doktorum tedavi başladı bile canım yani klomenin son günündeyim bugün.. korunman gerek filan diye bi şey söylemedi bilemedim ki.. sana dr mu önermişti

Canim bazi doktorlar korunmaya gerek yok diyor . Ama benim doktorum hsg sirasinda rahime kontrans madde veriyoruz sonrasindada antibiyotik kullandiriyoruz o yüzden riske girmeye gerek yok dedi. Ama doktordan doktora degisebiliyor. Ama muhakkak sonrasinda antibiyotik iste enfeksiyon kapmamak icin.

HEpimiz verdiğimiz emeklerimizin karşılığını alalım arkadasım çok zor ben de adet günüm bugün olmadım daha olursam yarın gideceğim tahlil vs yine herşey aynı olacak olursa ilk olacak benim ama önce yumurtam çatlaması lazım

Öncesinde verdi içtim bile canım bakalım bi yarım saat bekleyelim dedi bekliyorum ben de

Yaaa lh nın bu kadar koyu çıkması hadiii inşallah canım benim hadi inşallah güzel haberlerle gel bize bi kaç güne

nasıl geçti canım?
Ağrılı.. adet sancısı gibi cidden ama biraz benim adetlere göre fazlası.. ilaç da biraz verdi canım çekildi tabi o arada ama yetmedi sanki tam görünmedi filan dedi biraz daha vereceğim dedi hem tıkanıklık varsa kanalları da açar dedi.. yarın saat 1 de çıkacakmış sonucu da artık yarını bekleyeceğim bakalım.. ama böyle iyi bi tıkanıklık görünmüyor filan demedi o yüzden biraz endişelendim açıkçası.. inşallah yoktur öyle bi şey

Anladım canım ne güzel sorunu bulmuşsunuz en azından ve hamile kalabiliyorsun ben bir kere bile hamile kalamadım

Insallah bu ay muradina erersin canim. Benim ilk kimyasalim 2yil önce oldu gecen yilda 1tane oldu bu yilda ilk asilamada kimyasal olunca test yapildi keske ilk kimyasaldan sonra yapilsaydi testler simdi bebegim dogmus olacakti . Ama nerden bileceksinki doktorlar dogru bilgilendirmiyor.

Gelmis gecmis olsun canim insallah sonuclarnda iyi cikar ama problem olsa işlem sırasinda söylerlerdi. ayaklarini sicak tut .mikrop kapnamaya calis.Benim anestezili oldu uyanir uyanmaz doktor rapor ve yapilan islemin görüntü cd sini verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…