- 16 Kasım 2018
- 166
- 144
- 18
- 34
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #25.041
Hayirli sonuclar alirsin canim insallah. Ben hsg sonrasi bir ay korundum 2.ay hamile kaldim.gerci kismet olmadi kimyasal oldu. Bence 1ay muhakkak korun.
Ay inşallah temiz de çıkar da biraz rahatlarım canımCanım hiç acımıyor olamaz işlem sonuçta ama kısa anlık regli sancısı gibidir. Yani benim aşılamada öyle oldu, herşey minik melekler için içini ferah tut :) germe kendini. İnşallah hayırlısı ile gelmiştir :)
Yaa bana doktorum tedavi başladı bile canım yani klomenin son günündeyim bugün.. korunman gerek filan diye bi şey söylemedi bilemedim ki.. sana dr mu önermişti
İnşallah canım temiz çıkar korkma sen, sonrasında gebe kalan da çok oluyor hem :)Ay inşallah temiz de çıkar da biraz rahatlarım canım
Umutumut82 canım senin dediğin gibi hsgden sonra hamile kalan çok olmuş inşallah ben de öyle olanlardan olurum..
HEpimiz verdiğimiz emeklerimizin karşılığını alalım arkadasım çok zor ben de adet günüm bugün olmadım daha olursam yarın gideceğim tahlil vs yine herşey aynı olacak olursa ilk olacak benim ama önce yumurtam çatlaması lazımCanim ben 2kere asilama oldum.ilkinde hic hissetmedim sanki alttan muayene olur gibiydi kanamam olmadi 3.gün cok hafif bir lekelenme olmustu.o aşılamam tuttu ama kimyasal oldu. 2.aşılamada canim yandi ve bayaa kanamam oldu tutmadi. Bence doktorun tecrübesiyle alakali birsey ve benim doktorum hatali birsey yapti bence. Sen kendini kasma rahat birak dayanilamayacak kadar birsey yok. Insallah karsiligini alirsin.
HAydi inşallah hayırlısıValla bekliyorum hala canım. Adet olmadım akıntım var baya. Gebelik testi de yaptm az önce ama çıkmadı birşey beklemedeyim bakalım hayırlısı olsun ☺
O kadar çok olumsuz örnek okudumki daha günüm gelmeden hiç umudum kalmadı hiç sağlıklı bir düşünce değilIlkinde tutmaz diye bir sart yok canim insallah tutar
Öncesinde verdi içtim bile canım bakalım bi yarım saat bekleyelim dedi bekliyorum ben deCanim bazi doktorlar korunmaya gerek yok diyor . Ama benim doktorum hsg sirasinda rahime kontrans madde veriyoruz sonrasindada antibiyotik kullandiriyoruz o yüzden riske girmeye gerek yok dedi. Ama doktordan doktora degisebiliyor. Ama muhakkak sonrasinda antibiyotik iste enfeksiyon kapmamak icin.
Yaaa lh nın bu kadar koyu çıkması hadiii inşallah canım benim hadi inşallah güzel haberlerle gel bize bi kaç güneUmutumut82 canım sabah yaptım test 10. Günüm ama bişey çıkmadı, okula gittim geldim kuruyunca yeri belirmiş ama test kuruyunca olur ya öyle olmuş. Ovulasyon da yaptım, hemen çıktı çizgi hatta şuan t daha koyu. Bakalım birkaç güne var mı yok mu belli olur herhalde :)
İnşallah tutar benimkide ilk te tuttuKızlar bugün ilk aşılamamın 1. Haftası. geçen hafta bugün yaptırmıştım ne olur bi mucize olsa da ilkinde tutsa
İnşallah canım inşallah
Yaaa lh nın bu kadar koyu çıkması hadiii inşallah canım benim hadi inşallah güzel haberlerle gel bize bi kaç güne
Yaa inşallah canım ilkinde tutan bir seni duydum neden olmasın demeye başladım şimdiİnşallah tutar benimkide ilk te tuttu
İnşallah canım bende aşılamadan 13 gün sonra test yaptım hamileydim inşallah seninde olurYaa inşallah canım ilkinde tutan bir seni duydum neden olmasın demeye başladım şimdi
Yaa inşallah canım ilkinde tutan bir seni duydum neden olmasın demeye başladım şimdi
nasıl geçti canım?Selam kızlarsaat 3 buçuk gibi hsg yaptıracağım çok gerginim.. saçma ama size söylemek istedim
Wonder-woman konuşmalarınıza baktım da inşallah vardır canım
Anladım canım ne güzel sorunu bulmuşsunuz en azından ve hamile kalabiliyorsun ben bir kere bile hamile kalamadımCanim benimde ilkinde tuttu. Ama kan pirtilasmasi sorunum oldugundan kimyasala dönüstü
Ayyyy inşallah canım ya zaman da geçmiyorOk
İnşallah canım bende aşılamadan 13 gün sonra test yaptım hamileydim inşallah seninde olur
Ağrılı.. adet sancısı gibi cidden ama biraz benim adetlere göre fazlası.. ilaç da biraz verdi canım çekildi tabi o arada ama yetmedi sanki tam görünmedi filan dedi biraz daha vereceğim dedi hem tıkanıklık varsa kanalları da açar dedi.. yarın saat 1 de çıkacakmış sonucu da artık yarını bekleyeceğim bakalım.. ama böyle iyi bi tıkanıklık görünmüyor filan demedi o yüzden biraz endişelendim açıkçası.. inşallah yoktur öyle bi şeynasıl geçti canım?
Anladım canım ne güzel sorunu bulmuşsunuz en azından ve hamile kalabiliyorsun ben bir kere bile hamile kalamadım
Ağrılı.. adet sancısı gibi cidden ama biraz benim adetlere göre fazlası.. ilaç da biraz verdi canım çekildi tabi o arada ama yetmedi sanki tam görünmedi filan dedi biraz daha vereceğim dedi hem tıkanıklık varsa kanalları da açar dedi.. yarın saat 1 de çıkacakmış sonucu da artık yarını bekleyeceğim bakalım.. ama böyle iyi bi tıkanıklık görünmüyor filan demedi o yüzden biraz endişelendim açıkçası.. inşallah yoktur öyle bi şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?