Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah dediğin gibidir canım. Artık yarın ola hayrola.. daha da dikkat ederim artık bu ay kendime enfeksiyon olmasın diye sağol canım

Geçmiş olsun canım inşallah yarın da temiz diyr yazarsın :)

Kızlar ben aynı anda ovu ve erken gebelik yaptım. Ovu hemen kıpkırmızı oldu. Diğerinde birşey yok. Ben yumurtluyor muyum acaba kafam karıştı. 30. Günüm bugün Umutumut82
30. günde yumurtlama biraz zor gibi canım ama belli de olmaz
ya da gebelik var ama testlerde çıkmıyor
bat ne zamandı ya da bat tarihin belli midir regller düzenli mi?

Kızlar ben aynı anda ovu ve erken gebelik yaptım. Ovu hemen kıpkırmızı oldu. Diğerinde birşey yok. Ben yumurtluyor muyum acaba kafam karıştı. 30. Günüm bugün Umutumut82

Allah Allah kuzum idrara sıkışmadanmi yaptin testi. Sen eger elinde 1tane daha varsa sabah testi tekrarla ne olur ne olmaz diye degerlendir muhakkak.

30. günde yumurtlama biraz zor gibi canım ama belli de olmaz
ya da gebelik var ama testlerde çıkmıyor
bat ne zamandı ya da bat tarihin belli midir regller düzenli mi?
Genel de 32/35 gibi olurum. Bu sefer 20. Gün ovu da çift oldu. 34 gün gibi düşündüm ben de. İlaç tedavisi biraz bozdu düzenimi son zamanlarda. Bu kadar koyuya diğerinde de silik falan çıkması lazımdı, demek ki yok diye düşünüyorum

Aynen canım bu işler biraz da şans kısmet işi hayırlı zamanda gelsinler yavrularımız onlar geleceği günü bilirler

Arkadaşlar merhaba bugün iğnenin 15.günü 11 günü dayanamayip kan vermistim negatif cıktı. Bikac gundur kasık ve bel ağrılarim var gögüs uçlarim normalde hic agrimaz ama bikac gundur onlarda çok ağrıyor. Adetime 5 gün var daha iğnenin etkisi mi bunlar yoksa erken mi yaptım kan testini anlamadım. Iki gundur de idrar testi yapiyorum ilk basta çok cok silik cizgi goruyorum ama bikac saat sonra pembe çizgi görünüyor anlayamadım ben ümitlenmek istemiyorum ama negatif görürüm diye korkup yine kan veremiyorum

Allah Allah kuzum idrara sıkışmadanmi yaptin testi. Sen eger elinde 1tane daha varsa sabah testi tekrarla ne olur ne olmaz diye degerlendir muhakkak.
Yok canım en az 3/4 saat geçti üzerinden ben de anlamadım yoktu da valla ovu koyu çıkınca erken gebelik de varsa çıkar diye düşündüm ama yok çıkmadı. Olmadı herhalde. Bizi yanıltıyor bu ovulasyon bak böyle. Başka da bulup alamadım kapanmıştır zaten eczanelerde bekliyim bakalım silikleşicek mi regli mi olucam şaştım

Eklentiler

• image.webp
    139,7 KB · Görüntüleme: 51

Canim eger testin ilk dakikalarinda silikte olsa cizgi cikiyorsa pozitiftir. Bence yarin kan testiyaptir zaten 11.gün bayaa erkenmis

Kuzum sen bugün ve önümüzdeki 1 2 günü degerlendir bence. gebelik yojsa bariz yumurtluyorsun. Bu arada regli olursanda muhakkak lh testi yaptir belkide oyükseldi.

Canim sanki erken gebelik testinde hayalet bir cizgi var gibi.benmi yanlis görüyorum.

Kız bu erken gebelik testin de silik milik Bi çizgi varya, görmüyonmu gııı

Canım ya sana birşey soracaktım pek takip edemiyorum ikili test yaptırdın mi ve çatlak için krem kullanmaya başladın mı
İkili test yaptırdım canım geçen hafta sonucu henüz çıkmadı haftaya çıkcakmış. Ama ultrasonda ense kalınlığı, burun kemiği falan her şey normal çıktı şükür.
Çatlak kremi doktorum 20.haftadan sonra lierac kullanmamı önerdi canım. O zamana kadar kakao yağı kullanabilşrsin dedi. Ben de 9.haftadan beri kakao yağı kullanıyorum. Katı olanından kullanıyorum, bazen benmari usulü eritiyorum biraz. Ayrıca yüzün için de güneş kremi mutlaka kullan canım, hamilelikte biliyosun ki ciltteki renk pigmentleri koyulaşıyo leke yapıyo ve kalıcı olabiliyo. Doktorum solante pregna verdi bana, burda tanıştığım bütün hamileler de onu kullanıyo

Canım bence sen de bebiş var bu normal bi lh testi görünümü değil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…