- 16 Kasım 2018
- 166
- 144
- 18
- 34
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #25.061
İnşallah dediğin gibidir canım. Artık yarın ola hayrola.. daha da dikkat ederim artık bu ay kendime enfeksiyon olmasın diye sağol canımGelmis gecmis olsun canim insallah sonuclarnda iyi cikar ama problem olsa işlem sırasinda söylerlerdi. ayaklarini sicak tut .mikrop kapnamaya calis.Benim anestezili oldu uyanir uyanmaz doktor rapor ve yapilan islemin görüntü cd sini verdi.
Geçmiş olsun canım inşallah yarın da temiz diyr yazarsın :)Ağrılı.. adet sancısı gibi cidden ama biraz benim adetlere göre fazlası.. ilaç da biraz verdi canım çekildi tabi o arada ama yetmedi sanki tam görünmedi filan dedi biraz daha vereceğim dedi hem tıkanıklık varsa kanalları da açar dedi.. yarın saat 1 de çıkacakmış sonucu da artık yarını bekleyeceğim bakalım.. ama böyle iyi bi tıkanıklık görünmüyor filan demedi o yüzden biraz endişelendim açıkçası.. inşallah yoktur öyle bi şey
30. günde yumurtlama biraz zor gibi canım ama belli de olmazKızlar ben aynı anda ovu ve erken gebelik yaptım. Ovu hemen kıpkırmızı oldu. Diğerinde birşey yok. Ben yumurtluyor muyum acabakafam karıştı. 30. Günüm bugün Umutumut82
Kızlar ben aynı anda ovu ve erken gebelik yaptım. Ovu hemen kıpkırmızı oldu. Diğerinde birşey yok. Ben yumurtluyor muyum acabakafam karıştı. 30. Günüm bugün Umutumut82
Genel de 32/35 gibi olurum. Bu sefer 20. Gün ovu da çift oldu. 34 gün gibi düşündüm ben de. İlaç tedavisi biraz bozdu düzenimi son zamanlarda. Bu kadar koyuya diğerinde de silik falan çıkması lazımdı, demek ki yok diye düşünüyorum30. günde yumurtlama biraz zor gibi canım ama belli de olmaz
ya da gebelik var ama testlerde çıkmıyor
bat ne zamandı ya da bat tarihin belli midir regller düzenli mi?
Aynen canım bu işler biraz da şans kısmet işi hayırlı zamanda gelsinler yavrularımız onlar geleceği günü bilirlerInsallah bu ay muradina erersin canim. Benim ilk kimyasalim 2yil önce oldu gecen yilda 1tane oldu bu yilda ilk asilamada kimyasal olunca test yapildi keske ilk kimyasaldan sonra yapilsaydi testler simdi bebegim dogmus olacakti . Ama nerden bileceksinki doktorlar dogru bilgilendirmiyor.
Yok canım en az 3/4 saat geçti üzerinden ben de anlamadım yoktu da valla ovu koyu çıkınca erken gebelik de varsa çıkar diye düşündüm ama yok çıkmadı. Olmadı herhalde. Bizi yanıltıyor bu ovulasyonAllah Allah kuzum idrara sıkışmadanmi yaptin testi. Sen eger elinde 1tane daha varsa sabah testi tekrarla ne olur ne olmaz diye degerlendir muhakkak.
Arkadaşlar merhaba bugün iğnenin 15.günü 11 günü dayanamayip kan vermistim negatif cıktı. Bikac gundur kasık ve bel ağrılarim var gögüs uçlarim normalde hic agrimaz ama bikac gundur onlarda çok ağrıyor. Adetime 5 gün var daha iğnenin etkisi mi bunlar yoksa erken mi yaptım kan testini anlamadım. Iki gundur de idrar testi yapiyorum ilk basta çok cok silik cizgi goruyorum ama bikac saat sonra pembe çizgi görünüyor anlayamadım ben ümitlenmek istemiyorum ama negatif görürüm diye korkup yine kan veremiyorum
Yok canım en az 3/4 saat geçti üzerinden ben de anlamadım yoktu da valla ovu koyu çıkınca erken gebelik de varsa çıkar diye düşündüm ama yok çıkmadı. Olmadı herhalde. Bizi yanıltıyor bu ovulasyonbak böyle. Başka da bulup alamadım kapanmıştır zaten eczanelerde bekliyim bakalım silikleşicek mi regli mi olucam şaştım
Yok canım en az 3/4 saat geçti üzerinden ben de anlamadım yoktu da valla ovu koyu çıkınca erken gebelik de varsa çıkar diye düşündüm ama yok çıkmadı. Olmadı herhalde. Bizi yanıltıyor bu ovulasyonbak böyle. Başka da bulup alamadım kapanmıştır zaten eczanelerde bekliyim bakalım silikleşicek mi regli mi olucam şaştım
Valla şaştım kaldımKuzum sen bugün ve önümüzdeki 1 2 günü degerlendir bence. gebelik yojsa bariz yumurtluyorsun. Bu arada regli olursanda muhakkak lh testi yaptir belkide oyükseldi.
Gölge gibiCanim sanki erken gebelik testinde hayalet bir cizgi var gibi.benmi yanlis görüyorum.
Kız bu erken gebelik testin de silik milik Bi çizgi varya, görmüyonmu gıııYok canım en az 3/4 saat geçti üzerinden ben de anlamadım yoktu da valla ovu koyu çıkınca erken gebelik de varsa çıkar diye düşündüm ama yok çıkmadı. Olmadı herhalde. Bizi yanıltıyor bu ovulasyonbak böyle. Başka da bulup alamadım kapanmıştır zaten eczanelerde bekliyim bakalım silikleşicek mi regli mi olucam şaştım
Gölge gibiçizgi öyle olmaz ki ya varsa çıt çıkıo herkes de miratech bu marka da. Hepinizi de darladım burada hakkınızı helal edin
Gölge gibi bişey var sanki ama çizgi diyemedim ben onaKız bu erken gebelik testin de silik milik Bi çizgi varya, görmüyonmu gııı
Bak gaza geliyorumValla var bence. Benim gözler aliskin .
İkili test yaptırdım canım geçen hafta sonucu henüz çıkmadı haftaya çıkcakmış. Ama ultrasonda ense kalınlığı, burun kemiği falan her şey normal çıktı şükür.Canım ya sana birşey soracaktım pek takip edemiyorum ikili test yaptırdın mi ve çatlak için krem kullanmaya başladın mı
Canım bence sen de bebiş var bu normal bi lh testi görünümü değil :)Umutumut82 canım sabah yaptım test 10. Günüm ama bişey çıkmadı, okula gittim geldim kuruyunca yeri belirmiş ama test kuruyunca olur ya öyle olmuş. Ovulasyon da yaptım, hemen çıktı çizgi hatta şuan t daha koyu. Bakalım birkaç güne var mı yok mu belli olur herhalde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?