- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #25.081
Bak gaza geliyorum10 muş hassasiyeti yarın kan mı versem ki cuma mı versem ki
Zaten daha önce hiç bu kadar koyu çıkmadı :) inşallah artık gelmiştir. Erken gebelikte de çıkmadı ama. Sende ovu koyulaşınca çıkmıştı. Benim de 10. Günüm bugünCanım bence sen de bebiş var bu normal bi lh testi görünümü değil :)
Yarın vereyim:) artık baka baka insan anlıyorda sen de uzman oldun canım :)Canim en azindan netlesmis olur kan ver bence. Gaza getirmekteistemiyorum ama var gibi ben cizgiyigördüm.
Canim hayalet cizgi bende gordum hadi insallah vardir alirsin yarin guzel heberiYok canım en az 3/4 saat geçti üzerinden ben de anlamadım yoktu da valla ovu koyu çıkınca erken gebelik de varsa çıkar diye düşündüm ama yok çıkmadı. Olmadı herhalde. Bizi yanıltıyor bu ovulasyonbak böyle. Başka da bulup alamadım kapanmıştır zaten eczanelerde bekliyim bakalım silikleşicek mi regli mi olucam şaştım
Canim umutsuz bisey demek istemem ama o vurundugunuz ignelerde kullandiginiz ilaclarda lh hormonu var ondan o sekilde cikabilir. Ama hcg de bende golge gordum insallah vardirYarın vereyim:) artık baka baka insan anlıyorda sen de uzman oldun canım :)
İnşallahCanim hayalet cizgi bende gordum hadi insallah vardir alirsin yarin guzel heberi
Ben bu ay tedavi görmedim, geçen ay aşılama olmuştu tutmadı :) kısmet artık geldiyse ne mutluCanim umutsuz bisey demek istemem ama o vurundugunuz ignelerde kullandiginiz ilaclarda lh hormonu var ondan o sekilde cikabilir. Ama hcg de bende golge gordum insallah vardir
Erken gebelik testinde net olmasa da bi çizgi görünüyo canım. Bence o da umut verici. Kan verip kesinleştir benceZaten daha önce hiç bu kadar koyu çıkmadı :) inşallah artık gelmiştir. Erken gebelikte de çıkmadı ama. Sende ovu koyulaşınca çıkmıştı. Benim de 10. Günüm bugün
Bizim burda 1 tane özel var o da akşam 5 ten sonra yapmıyormuş, yarın ilk boş dersim de gidicem netleşsin dediğin gibi. Daha önceden biliyorsun çok vukaatım varErken gebelik testinde net olmasa da bi çizgi görünüyo canım. Bence o da umut verici. Kan verip kesinleştir bence
Biliyorum canım ama sanki bu kez var gibi :) ay hadi hayırlısı olsun inşallah, güzel haberlerini alalım canımBizim burda 1 tane özel var o da akşam 5 ten sonra yapmıyormuş, yarın ilk boş dersim de gidicem netleşsin dediğin gibi. Daha önceden biliyorsun çok vukaatım vargölgelerle
Bence korunmasına gerek yok canım bende yaptırdım hsg korunmadm benim kanallar açıktı sorun yoktu başka sorunum var o yüzden hamile kalamadim. Gecen ay bı arkadaşım yaptırdı ve geçen ay sadece bir kez ilişkiye girebilmisler ve inanılmaz bir şekilde hamileHayirli sonuclar alirsin canim insallah. Ben hsg sonrasi bir ay korundum 2.ay hamile kaldim.gerci kismet olmadi kimyasal oldu. Bence 1ay muhakkak korun.
Çok moda da sokmak istemiyorum kendimi ama girdim sanırımBiliyorum canım ama sanki bu kez var gibi :) ay hadi hayırlısı olsun inşallah, güzel haberlerini alalım canım
Insallah nasip olur güzel haberi alirsin canimBen bu ay tedavi görmedim, geçen ay aşılama olmuştu tutmadı :) kısmet artık geldiyse ne mutlu
İnşallah @Mavili hatun halen adet olamadım agrım var ama çok değil persembe gidecektim gelseydi haftaya kalmasa bari zaman geçtikçe sabırsızlanıyorumAnesteziye gerek yok canım ondada büyük bir acı yok oda 2 dk sürüyo tedavilerin hayırlı olsun inşaşalh çok bekletmez seni bebişin
Tüh canım nasip değilmiş demek belli olmaz ilaçlar etkisi vücutta devama ediyorBenimde aşılamam tutmadı maalesefRamazan da geldi tüp bebek yolu göründü bana bayramdan sonra artık başvururum
Hep aynı canım yine buna şükür inşalalh bizde anne olıruz napıcaksın gidicen mi doktora tekrarbugün 14.günüm canım test yaptım olumsuz. eşimde sorun yoktu. benim doktorum da sorun yok diyor. ama olmuyor işte.
Geldi mi adet tarihin canımİnşallah @Mavili hatun halen adet olamadım agrım var ama çok değil persembe gidecektim gelseydi haftaya kalmasa bari zaman geçtikçe sabırsızlanıyorum
Adete kaç gün vardı canım ben girememiştim okurken çok sevindim okdr koyu olmasına 2 çizginin belki bardır bebiş sen yinede değerlendir bugünü nolur nolmazKızlar ben aynı anda ovu ve erken gebelik yaptım. Ovu hemen kıpkırmızı oldu. Diğerinde birşey yok. Ben yumurtluyor muyum acabakafam karıştı. 30. Günüm bugün Umutumut82
bugun olması gerekiyordu 2 gün geç 2 gün erken benim hep öyle geliyor CanımGeldi mi adet tarihin canım
Test yapmadın mı canımbugun olması gerekiyordu 2 gün geç 2 gün erken benim hep öyle geliyor Canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?