Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim hayalet cizgi bende gordum hadi insallah vardir alirsin yarin guzel heberi

Zaten daha önce hiç bu kadar koyu çıkmadı :) inşallah artık gelmiştir. Erken gebelikte de çıkmadı ama. Sende ovu koyulaşınca çıkmıştı. Benim de 10. Günüm bugün
Erken gebelik testinde net olmasa da bi çizgi görünüyo canım. Bence o da umut verici. Kan verip kesinleştir bence

Erken gebelik testinde net olmasa da bi çizgi görünüyo canım. Bence o da umut verici. Kan verip kesinleştir bence
Bizim burda 1 tane özel var o da akşam 5 ten sonra yapmıyormuş, yarın ilk boş dersim de gidicem netleşsin dediğin gibi. Daha önceden biliyorsun çok vukaatım var gölgelerle

Bizim burda 1 tane özel var o da akşam 5 ten sonra yapmıyormuş, yarın ilk boş dersim de gidicem netleşsin dediğin gibi. Daha önceden biliyorsun çok vukaatım var gölgelerle
Biliyorum canım ama sanki bu kez var gibi :) ay hadi hayırlısı olsun inşallah, güzel haberlerini alalım canım

Hayirli sonuclar alirsin canim insallah. Ben hsg sonrasi bir ay korundum 2.ay hamile kaldim.gerci kismet olmadi kimyasal oldu. Bence 1ay muhakkak korun.
Bence korunmasına gerek yok canım bende yaptırdım hsg korunmadm benim kanallar açıktı sorun yoktu başka sorunum var o yüzden hamile kalamadim. Gecen ay bı arkadaşım yaptırdı ve geçen ay sadece bir kez ilişkiye girebilmisler ve inanılmaz bir şekilde hamile

Biliyorum canım ama sanki bu kez var gibi :) ay hadi hayırlısı olsun inşallah, güzel haberlerini alalım canım
Çok moda da sokmak istemiyorum kendimi ama girdim sanırım çabuk çıkmak da fayda var. Hayırlısı olsun artık. İnşallah güzel haberimi sizle paylaşmak nasip olur :)

Anesteziye gerek yok canım ondada büyük bir acı yok oda 2 dk sürüyo tedavilerin hayırlı olsun inşaşalh çok bekletmez seni bebişin
İnşallah @Mavili hatun halen adet olamadım agrım var ama çok değil persembe gidecektim gelseydi haftaya kalmasa bari zaman geçtikçe sabırsızlanıyorum

Kızlar ben aynı anda ovu ve erken gebelik yaptım. Ovu hemen kıpkırmızı oldu. Diğerinde birşey yok. Ben yumurtluyor muyum acaba kafam karıştı. 30. Günüm bugün Umutumut82
Adete kaç gün vardı canım ben girememiştim okurken çok sevindim okdr koyu olmasına 2 çizginin belki bardır bebiş sen yinede değerlendir bugünü nolur nolmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…