Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bazi doktorlar korunun diyor bazilari korunmaya gerek yok diyor. Benim doktorum korun dedigi icin riske girmedim. Cünkü ben cok evhamliyim eger korunmadan hamile kalsaydim 9 ay evham yapardim. Benimde bir sonraki ay tuttu ama düsük oldu.

Geçmiş olsun canım inşallah yarın da temiz diyr yazarsın :)

İnşallah canım teşekkür ederim

Bana da korunmana gerek yok antibiyotiğini düzenli kullan dedi.. bakalım benim sonuçlarım nasıl çıkacak inşallah benimki de temizdir

kızlar merhaba bişi sormak ıstıyorum cok moralım bozuldu bu sabah catlatma iğnesi oldugum gunle beraber bugun 9. gün (nisan 3) dun sırf hosuma gıdıyo o cıft cızgıyı gormek ıstedıgım ıcın test yaptım cıft cıktı ama cok belirtgin degıl bugun sabah yaptım dune gore okdar sılık cıktıkı sanırım catlatmanın etkısı gecıyo ve hamıle olsaydım eger yıne koyuluk devam etmezmıydı nolur bı aydınlatın benı valla cok uzuldum

Yok kuzum oyle düşünme suanda ignenin idrardaki etkisini goruyosun ama gebeligin idrarda ki etkisi 12-14 gunlerde belli olur anca. Bi arkadasin yazisindada okumustum 10.da cizgi kayboldu 12 yeniden cikmisti insallah benisin seninledie.

Yok kuzum oyle düşünme suanda ignenin idrardaki etkisini goruyosun ama gebeligin idrarda ki etkisi 12-14 gunlerde belli olur anca. Bi arkadasin yazisindada okumustum 10.da cizgi kayboldu 12 yeniden cikmisti insallah benisin seninledie.
yemin edıyorum gözum yaslı gezıyorum nblm hem cok kokruyorum hem cok uzgunum valla ıyı hıssetmıyorum kendımı ama allah bınlerce kere ragzı olsun suan bı umut geldi yazıyı okuyunca :)

yemin edıyorum gözum yaslı gezıyorum nblm hem cok kokruyorum hem cok uzgunum valla ıyı hıssetmıyorum kendımı ama allah bınlerce kere ragzı olsun suan bı umut geldi yazıyı okuyunca :)
Umutsuzluga kapilma canim Rabbim emeklerinin karşılığını verir insallah. bu yuzden diyolar ya 12-14te test yapin diye
insallah mutluluktanda gozlerin dolar

Umutsuzluga kapilma canim Rabbim emeklerinin karşılığını verir insallah. bu yuzden diyolar ya 12-14te test yapin diye
insallah mutluluktanda gozlerin dolar
aminn aminn öye istıyorum kı onu mutlulukdan aglıyayım yerımde duramıyayım dıye amin rabbım kım istıyosa en hayurlı bı sekılde versınn aminn :) neyse beklıycem az kaldı ya sabır

Çok sağol canım Bende araştırıyorum kontrolde doktora sorup alayım diyorum ben henüz birşey kullanmıyorum ama başlamak istiyorum çok tşk ederim

Kızlar herkese merhabalar ,
Bu ay 2. Aşılamam. Dün ovitrelle iğnemi vurdurmak için acile gittim İğneyi yapan doktor ilk kez yaptı sanırım çünkü iğneyi ayarlamadan çevirmeden soktu bastı çıkmadı içindeki.
Sonra iğneyi geri çıkardı göbeğimden yapılışını okudu ben bekliyorum bu arada
sonra çevirdi tık tık ayarladı bidaha soktu. Neyse en sonunda vurdu.
5 sn basılı tutun diyo kağıdında ama dr 5 sn tutmadı (3-4 sn tuttu balamadım zaten bakamam iğneye)
ama bitince iğneye baktım içi bomboştu.
Ya kızlar sizce hepsi olmuşmuşdur ya ağlıcam sinirden yarın sabah aşılamam var.

Çok sağol canım Bende araştırıyorum kontrolde doktora sorup alayım diyorum ben henüz birşey kullanmıyorum ama başlamak istiyorum çok tşk ederim
Rica ederim canım. Ben de hepsini doktorun tavsiyesiyle kullanıyorum. Kendisi de hamileliğinde bunları kullanmış

canım olmuştur için rahat olsun.
ayar yapmaya gerek yok ki zaten ovitrellede. hazır hemen yapmaya.
ucunu açıp pıt sokup sıkıyorsun.

benim de öğleden sonra kontrolüm var yumurta büyüdü mü diye.
17 gün oldu iğne kullanıyorum 1 tane bile büyümedi yahu
dua edin de artık büyümüş olsunlar
gerçi büyüse bile şu saatten sonra kaliteli düzgün bi yumurta olmaz gibi geliyor
olsa bile döllenmez kesin

canım olmuştur için rahat olsun.
ayar yapmaya gerek yok ki zaten ovitrellede. hazır hemen yapmaya.
ucunu açıp pıt sokup sıkıyorsun.
Yurttaşındakiler biraz farklı canım ondan tereddüt ettim. Düğmesi var önce çevirip noktaya getirip havasını alıyorsun sonra 250 mm için tık tık çevirip sokup 5 sn bekletiyorsun.

Azcık telaş yaptım ama olmuştur heralde .

Canim buay bende 20.günde yumurtladim. Iyi düsün iyi olsun. Ilac ayarini 100 e cikartti zimba gibi olmuslardir Allah in izniyle

Hiç canını sıkma ama o kadar ilaçla kaliteli olur inşallah, ben de 20. Gün yumurtlama oldu bu ay genelim de öyle geç, güne takılma sen

hee anladım canım ama kesin olmuştur sen rahat ol.
Canim buay bende 20.günde yumurtladim. Iyi düsün iyi olsun. Ilac ayarini 100 e cikartti zimba gibi olmuslardir Allah in izniyle
inşallah canım inşallah yaa
iğne yemekten yoruldum acıyo artık
bir de son 100 lükleri kolumdan yaptım
acaba göbekten fayda etmedi mi diye düşündüm.
sol tarafımda da idrar yaparken hafif bi ağrı olmaya başladı
inşqllah yumurta belirtisidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…