- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #25.101
Bence korunmasına gerek yok canım bende yaptırdım hsg korunmadm benim kanallar açıktı sorun yoktu başka sorunum var o yüzden hamile kalamadim. Gecen ay bı arkadaşım yaptırdı ve geçen ay sadece bir kez ilişkiye girebilmisler ve inanılmaz bir şekilde hamile
canım hadi inşallah hayırlı haber bekliyoruz sendenÇok moda da sokmak istemiyorum kendimi ama girdim sanırımçabuk çıkmak da fayda var. Hayırlısı olsun artık. İnşallah güzel haberimi sizle paylaşmak nasip olur :)
Geçmiş olsun canım inşallah yarın da temiz diyr yazarsın :)
Bence korunmasına gerek yok canım bende yaptırdım hsg korunmadm benim kanallar açıktı sorun yoktu başka sorunum var o yüzden hamile kalamadim. Gecen ay bı arkadaşım yaptırdı ve geçen ay sadece bir kez ilişkiye girebilmisler ve inanılmaz bir şekilde hamile
Canım sanırım 4/5 gün var. O koyuluğa gebelik testinde de çıkması lazımdı ama bilemiyorum artık, hayırlısı olsun diyorumAdete kaç gün vardı canım ben girememiştim okurken çok sevindim okdr koyu olmasına 2 çizginin belki bardır bebiş sen yinede değerlendir bugünü nolur nolmaz
Ben de bekliyorum dacanım hadi inşallah hayırlı haber bekliyoruz senden
Yok kuzum oyle düşünme suanda ignenin idrardaki etkisini goruyosun ama gebeligin idrarda ki etkisi 12-14 gunlerde belli olur anca. Bi arkadasin yazisindada okumustum 10.da cizgi kayboldu 12 yeniden cikmistikızlar merhaba bişi sormak ıstıyorum cok moralım bozuldu bu sabah catlatma iğnesi oldugum gunle beraber bugun 9. gün (nisan 3) dun sırf hosuma gıdıyo o cıft cızgıyı gormek ıstedıgım ıcın test yaptım cıft cıktı ama cok belirtgin degıl bugun sabah yaptım dune gore okdar sılık cıktıkı sanırım catlatmanın etkısı gecıyo ve hamıle olsaydım eger yıne koyuluk devam etmezmıydı nolur bı aydınlatın benı valla cok uzuldum
yemin edıyorum gözum yaslı gezıyorum nblm hem cok kokruyorum hem cok uzgunum valla ıyı hıssetmıyorum kendımı ama allah bınlerce kere ragzı olsun suan bı umut geldi yazıyı okuyunca :)Yok kuzum oyle düşünme suanda ignenin idrardaki etkisini goruyosun ama gebeligin idrarda ki etkisi 12-14 gunlerde belli olur anca. Bi arkadasin yazisindada okumustum 10.da cizgi kayboldu 12 yeniden cikmistiinsallah benisin seninledie.
Umutsuzluga kapilma canim Rabbim emeklerinin karşılığını verir insallah. bu yuzden diyolar ya 12-14te test yapin diyeyemin edıyorum gözum yaslı gezıyorum nblm hem cok kokruyorum hem cok uzgunum valla ıyı hıssetmıyorum kendımı ama allah bınlerce kere ragzı olsun suan bı umut geldi yazıyı okuyunca :)
aminn aminn öye istıyorum kı onu mutlulukdan aglıyayım yerımde duramıyayım dıye amin rabbım kım istıyosa en hayurlı bı sekılde versınn aminn :) neyse beklıycem az kaldı ya sabırUmutsuzluga kapilma canim Rabbim emeklerinin karşılığını verir insallah. bu yuzden diyolar ya 12-14te test yapin diye
insallah mutluluktanda gozlerin dolar
Çok sağol canım Bende araştırıyorum kontrolde doktora sorup alayım diyorum ben henüz birşey kullanmıyorum ama başlamak istiyorum çok tşk ederimİkili test yaptırdım canım geçen hafta sonucu henüz çıkmadı haftaya çıkcakmış. Ama ultrasonda ense kalınlığı, burun kemiği falan her şey normal çıktı şükür.
Çatlak kremi doktorum 20.haftadan sonra lierac kullanmamı önerdi canım. O zamana kadar kakao yağı kullanabilşrsin dedi. Ben de 9.haftadan beri kakao yağı kullanıyorum. Katı olanından kullanıyorum, bazen benmari usulü eritiyorum biraz. Ayrıca yüzün için de güneş kremi mutlaka kullan canım, hamilelikte biliyosun ki ciltteki renk pigmentleri koyulaşıyo leke yapıyo ve kalıcı olabiliyo. Doktorum solante pregna verdi bana, burda tanıştığım bütün hamileler de onu kullanıyo
Rica ederim canım. Ben de hepsini doktorun tavsiyesiyle kullanıyorum. Kendisi de hamileliğinde bunları kullanmışÇok sağol canım Bende araştırıyorum kontrolde doktora sorup alayım diyorum ben henüz birşey kullanmıyorum ama başlamak istiyorum çok tşk ederim
canım olmuştur için rahat olsun.Kızlar herkese merhabalar ,
Bu ay 2. Aşılamam. Dün ovitrelle iğnemi vurdurmak için acile gittim İğneyi yapan doktor ilk kez yaptı sanırım çünkü iğneyi ayarlamadan çevirmeden soktu bastı çıkmadı içindeki.
Sonra iğneyi geri çıkardı göbeğimden yapılışını okudu ben bekliyorum bu arada
sonra çevirdi tık tık ayarladı bidaha soktu. Neyse en sonunda vurdu.
5 sn basılı tutun diyo kağıdında ama dr 5 sn tutmadı (3-4 sn tuttu balamadım zaten bakamam iğneye)
ama bitince iğneye baktım içi bomboştu.
Ya kızlar sizce hepsi olmuşmuşdur ya ağlıcam sinirden yarın sabah aşılamam var.
Yurttaşındakiler biraz farklı canım ondan tereddüt ettim.canım olmuştur için rahat olsun.
ayar yapmaya gerek yok ki zaten ovitrellede. hazır hemen yapmaya.
ucunu açıp pıt sokup sıkıyorsun.
benim de öğleden sonra kontrolüm var yumurta büyüdü mü diye.
17 gün oldu iğne kullanıyorum 1 tane bile büyümedi yahu
dua edin de artık büyümüş olsunlar
gerçi büyüse bile şu saatten sonra kaliteli düzgün bi yumurta olmaz gibi geliyor
olsa bile döllenmez kesin
Hiç canını sıkma ama o kadar ilaçla kaliteli olur inşallah, ben de 20. Gün yumurtlama oldu bu ay genelim de öyle geç, güne takılma senbenim de öğleden sonra kontrolüm var yumurta büyüdü mü diye.
17 gün oldu iğne kullanıyorum 1 tane bile büyümedi yahu
dua edin de artık büyümüş olsunlar
gerçi büyüse bile şu saatten sonra kaliteli düzgün bi yumurta olmaz gibi geliyor
olsa bile döllenmez kesin
Yurttaşındakiler biraz farklı canım ondan tereddüt ettim.Düğmesi var önce çevirip noktaya getirip havasını alıyorsun sonra 250 mm için tık tık çevirip sokup 5 sn bekletiyorsun.
Azcık telaş yaptım ama olmuştur heralde .
inşallah canım inşallah yaaCanim buay bende 20.günde yumurtladim. Iyi düsün iyi olsun. Ilac ayarini 100 e cikartti zimba gibi olmuslardir Allah in izniyle
Çok sağol canım böyle duyunca insanın içi rahatlıyor. Sağol desteğin içinhee anladım canım ama kesin olmuştur sen rahat ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?