- 10 Mayıs 2007
- 8.283
- 1.848
- 723
- 39
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #25.121
ne bileyim canım zaman uzadıkça umutlar azalıyorHiç canını sıkma ama o kadar ilaçla kaliteli olur inşallah, ben de 20. Gün yumurtlama oldu bu ay genelim de öyle geç, güne takılma sen
hee anladım canım ama kesin olmuştur sen rahat ol.
inşallah canım inşallah yaa
iğne yemekten yoruldum acıyo artık
bir de son 100 lükleri kolumdan yaptım
acaba göbekten fayda etmedi mi diye düşündüm.
sol tarafımda da idrar yaparken hafif bi ağrı olmaya başladı
inşqllah yumurta belirtisidir
Hiç canını sıkma ama o kadar ilaçla kaliteli olur inşallah, ben de 20. Gün yumurtlama oldu bu ay genelim de öyle geç, güne takılma sen
Amin kuzumaminn aminn öye istıyorum kı onu mutlulukdan aglıyayım yerımde duramıyayım dıye amin rabbım kım istıyosa en hayurlı bı sekılde versınn aminn :) neyse beklıycem az kaldı ya sabır
Sabah normal test yaptım çıkmadı kan verdim 1 den sonra dediler.Canim sen ne yaptin kan verdin mi
13,40 ta randevum hemen gitmek istiyorum ben de çok meraktayımCanim hafif agri olduysa yumurtan gelismistir. Benimde 19.günde hafif agri olmustu 20.günde pik olmustu testim. Bence seninde büyüdü. Insallah güzel haberlerle gelirsin. Hemen yaz merak ettirme
iyi yapmışsın canım var mı yok mu diye kafayı yemektense olumlu-olumsuz kesin sonucu öğrenmek en güzeliSabah normal test yaptım çıkmadı kan verdim 1 den sonra dediler.
Aynen ya ovuya da aldanmamak lazım olduğunu bende görmüş oluruz gebeliklerim bembeyaziyi yapmışsın canım var mı yok mu diye kafayı yemektense olumlu-olumsuz kesin sonucu öğrenmek en güzeli
Sabah normal test yaptım çıkmadı kan verdim 1 den sonra dediler.
13,40 ta randevum hemen gitmek istiyorum ben de çok meraktayım
yazarım canım çıkar çıkmaz doktordan
Erken gebelikte yaptım ama çıkmadı bazıları da geç çıkıyormuş idrardaNormal testlerin cogu 20 ustunu ölcüyor.kan verdigin iyi olmus canim.
0 çıkmış benim kan tahliliAynen ya ovuya da aldanmamak lazım olduğunu bende görmüş oluruz gebeliklerim bembeyaz
Daha önceki tedavilerde nasıl bir zamanlama da büyümüştü. Benimki baktı ilk 11. Gün de büyümüyor bırakmıştı. En azından düzgünce takip eden bir doktorun varCanlar sonunda biraz büyümüş 11 mm civarına gelmiş 2 tanesi. Cumartesi bir daha bakacak
Canım ne güzel büyüyor ve 2 tane hem de.. benim de yumurtalarım biraz uzun sürede büyüyor o yüzden anlıyorum seni ama sabırla devam etmeye çalış ben doktorun takibini güzel yapıyor anladığım kadarıyla bi de incir havuç filan yemeye çalış onlar da yumurta geliştiriyorCanlar sonunda biraz büyümüş 11 mm civarına gelmiş 2 tanesi. Cumartesi bir daha bakacak
sanırım o yazı bana aitti kuzumYok kuzum oyle düşünme suanda ignenin idrardaki etkisini goruyosun ama gebeligin idrarda ki etkisi 12-14 gunlerde belli olur anca. Bi arkadasin yazisindada okumustum 10.da cizgi kayboldu 12 yeniden cikmistiinsallah benisin seninledie.
Gözün aydın canım sevindimOcean Umutumut82 Wonder-woman kızlar rahim filmim temiz çıktı şükür sağ tüpte ilaç gitmedi ilk dozda ikinciyi verdiğimde geçti açmıştır ilaç da zaten dedi doktorum da şimdilik bir problem yokmuş öyle söyledi.. ben de rahatladım biraz.. önümüzdeki haftaya da yumurta takibine başlayacağız çalışmalar devam edecek yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?