Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiç canını sıkma ama o kadar ilaçla kaliteli olur inşallah, ben de 20. Gün yumurtlama oldu bu ay genelim de öyle geç, güne takılma sen
ne bileyim canım zaman uzadıkça umutlar azalıyor
2-3 günde bir ultrasona gir, her akşam iğne ye.
ciddi yıpratıyor bıktırıyor
Allahın gücüne gitmesin tabii vardır bir bildiği

Canim hafif agri olduysa yumurtan gelismistir. Benimde 19.günde hafif agri olmustu 20.günde pik olmustu testim. Bence seninde büyüdü. Insallah güzel haberlerle gelirsin. Hemen yaz merak ettirme

Canim hafif agri olduysa yumurtan gelismistir. Benimde 19.günde hafif agri olmustu 20.günde pik olmustu testim. Bence seninde büyüdü. Insallah güzel haberlerle gelirsin. Hemen yaz merak ettirme
13,40 ta randevum hemen gitmek istiyorum ben de çok meraktayım
yazarım canım çıkar çıkmaz doktordan

Merhaba bayanlar pco hastasıyım bu ay 3.kez ovitrelle çatlatma iğnesi oldum iğnenin bugün 10.günü bende adet belirtileri başladı hafif pembemsi akıntı geldi adetim başlarken bazen geliyor böyle. Ama erken değil mi adet olmak için? Diğer vurulduğum zamanlarda 15.günden sonra olmuştum. Çok gergin ve mutsuzum çok yoruldum sürekli ilaç, hastane yumurta takibi...

Ocean Umutumut82 Wonder-woman kızlar rahim filmim temiz çıktı şükür sağ tüpte ilaç gitmedi ilk dozda ikinciyi verdiğimde geçti açmıştır ilaç da zaten dedi doktorum da şimdilik bir problem yokmuş öyle söyledi.. ben de rahatladım biraz.. önümüzdeki haftaya da yumurta takibine başlayacağız çalışmalar devam edecek yani

Canlar sonunda biraz büyümüş 11 mm civarına gelmiş 2 tanesi. Cumartesi bir daha bakacak
Canım ne güzel büyüyor ve 2 tane hem de.. benim de yumurtalarım biraz uzun sürede büyüyor o yüzden anlıyorum seni ama sabırla devam etmeye çalış ben doktorun takibini güzel yapıyor anladığım kadarıyla bi de incir havuç filan yemeye çalış onlar da yumurta geliştiriyor

Yok kuzum oyle düşünme suanda ignenin idrardaki etkisini goruyosun ama gebeligin idrarda ki etkisi 12-14 gunlerde belli olur anca. Bi arkadasin yazisindada okumustum 10.da cizgi kayboldu 12 yeniden cikmisti insallah benisin seninledie.
sanırım o yazı bana aitti kuzum evet 10. gün kayboldu 12sinde tekrar belirdi

Gözün aydın canım sevindim tek düze hap kullan iğne vurulda saçma geliyor bana artık, her aynı muhabbet durmadan gün say falan. En azından temiz olduğunu öğrendin kafan da rahat eder şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…