- 31 Temmuz 2018
- 1.523
- 994
- 53
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #25.141
Hay Allah ya erken öğrenmiş oldun hiç olmazsa beklemezsin artık birdahaki aya nasipKızlar test sonucum 0 çıkmış klinikte yaptırmıştım aradılar az önceöğrenmiş oldum ben de ovulasyon işe yaramıyor. Hepinize de heycan yarattım ama hakkınızı helal edin
Çok ilginç ama bugün çok öyle sıvı alımına da dikkat etmeden yaptım 1 saat bile olmadan hop koyu çizgi yine belirdi. İsyan etmek de istemiyorum kötü düşünüp onu da çekmek istemiyorum ama, olacak gibi de gelmiyor. Belki de kabullenmek lazım bilmiyorum.Hay Allah ya erken öğrenmiş oldun hiç olmazsa beklemezsin artık birdahaki aya nasip
valla canım ilk defa bu kadar uzun sürdüDaha önceki tedavilerde nasıl bir zamanlama da büyümüştü. Benimki baktı ilk 11. Gün de büyümüyor bırakmıştı. En azından düzgünce takip eden bir doktorun var
gözünaydın canımOcean Umutumut82 Wonder-woman kızlar rahim filmim temiz çıktı şükür sağ tüpte ilaç gitmedi ilk dozda ikinciyi verdiğimde geçti açmıştır ilaç da zaten dedi doktorum da şimdilik bir problem yokmuş öyle söyledi.. ben de rahatladım biraz.. önümüzdeki haftaya da yumurta takibine başlayacağız çalışmalar devam edecek yani
bugün 19.gün reglin. iğneyi de 15 gündür yapıyorum. bayağı uzadı ama vardır bir hayır bakalım 18 mm yi görebilecek miyimCanım ne güzel büyüyor ve 2 tane hem de.. benim de yumurtalarım biraz uzun sürede büyüyor o yüzden anlıyorum seni ama sabırla devam etmeye çalış ben doktorun takibini güzel yapıyor anladığım kadarıyla bi de incir havuç filan yemeye çalış onlar da yumurta geliştiriyor
Ay evet cidden rahatladım tüplerde bi sıkıntı olmaması rahatlattı beni.. şimdi biraz daha umutluyum inşallah hayırlısı bakalım artık..Gözün aydın canım sevindimtek düze hap kullan iğne vurulda saçma geliyor bana artık, her aynı muhabbet durmadan gün say falan. En azından temiz olduğunu öğrendin kafan da rahat eder şimdi
Benim 24. Günde 18 olmuştu ve o gün çatlatmayı vurmuştu hemen... İnşallah canım uzun da sürse sabretmeye çalış hepimizin yılgınlığı oluyor ister istemez bazı dönemlerde de atlatırsın inşallah hemenbugün 19.gün reglin. iğneyi de 15 gündür yapıyorum. bayağı uzadı ama vardır bir hayır bakalım 18 mm yi görebilecek miyim
Valla inan isimleri aklimda Tutamıyorum ama olabilirsanırım o yazı bana aitti kuzumevet 10. gün kayboldu 12sinde tekrar belirdi
senin de bayağı uzamışBenim 24. Günde 18 olmuştu ve o gün çatlatmayı vurmuştu hemen... İnşallah canım uzun da sürse sabretmeye çalış hepimizin yılgınlığı oluyor ister istemez bazı dönemlerde de atlatırsın inşallah hemenRabbim'den umut kesilmez
Tabiki doğru olanı takip etmesi benimki de bırakmıştı Allahtan kist olmadı o ay ama hasta da olamadım. Olsun geç olsun güzel olsun sonu. Benim kan 0 çıktı. Herhalde 3/4 gündür tekrardan yumurtlama moduna girdim t daha koyu. Az önce çatladıya diye baktım yine koyu. Çok moralim bozuk. 31. Gün bugün herhalde hasta da olamam bu gidişle yine sarkarvalla canım ilk defa bu kadar uzun sürdü
sağolsun doktorum da sabırla bakıyor büyütüyor
önceki tedavilerimde bugünlerde 18 mm civarına gelmişti ve çatlatma olmuştum.
ama doğrusu bu bence çünkü kasım ayında başka gittiğim bir doktor 14-15. günlerde büyümemiş diye takibi bırakmıştı ama daha sonra ne zaman büyüdü bilmiyorum tabi büyümüş büyümüş çatlamayınca da 7 cm lik kiste dönüşmüştü. zamanında yakalasaydık o yumurtayı en azından kiste dönmezdi çatlatırdık.
Rabbim isteyen kimseyi bekletmesin inan çok zor, çevrem de herkes de beni bilir kişi ilan etti ee bebek düşünüyoruz napcaz. Bilsem ben yaparımAy evet cidden rahatladım tüplerde bi sıkıntı olmaması rahatlattı beni.. şimdi biraz daha umutluyum inşallah hayırlısı bakalım artık..
ciddi bayağı koyu canım.Tabiki doğru olanı takip etmesi benimki de bırakmıştı Allahtan kist olmadı o ay ama hasta da olamadım. Olsun geç olsun güzel olsun sonu. Benim kan 0 çıktı. Herhalde 3/4 gündür tekrardan yumurtlama moduna girdim t daha koyu. Az önce çatladıya diye baktım yine koyu. Çok moralim bozuk. 31. Gün bugün herhalde hasta da olamam bu gidişle yine sarkar
senin de bayağı uzamış
bebelerimiz çok nazlı olacak yumurtadan nazlılar
Rabbim isteyen kimseyi bekletmesin inan çok zor, çevrem de herkes de beni bilir kişi ilan etti ee bebek düşünüyoruz napcaz. Bilsem ben yaparım
sanırım o yazı bana aitti kuzumYok kuzum oyle düşünme suanda ignenin idrardaki etkisini goruyosun ama gebeligin idrarda ki etkisi 12-14 gunlerde belli olur anca. Bi arkadasin yazisindada okumustum 10.da cizgi kayboldu 12 yeniden cikmistiinsallah benisin seninledie.
henüz kese görmemiz için erken canım çok şükür değerlerimin yükselişi gayet iyi. bir keseyi görürsem inşallah hayırlısıyla. haftaya perşembe gel dedi doktorValla inan isimleri aklimda Tutamıyorum ama olabilirnasil gidiyor gebelik
Yok canım, hormon değerlerim de normaldi. Bilmiyorum artık, keşke de bugün yarın hasta olsamciddi bayağı koyu canım.
pko var mıydı sende?
gerçi pko olsa bile hiç bu kadar koyu çıkmıyor yumurtlama olmadan
Hayırlısı olsun hakkında canım geçen ay benzer durumu bende yaşadım. Seninki kadar koyu değildi ama epey koyuydu ve tam regl günümdü. Acaba mı oldum açıkçası ama akşamına regl oldum :))0 çıkmış benim kan tahliliovulasyona da aldanmam daha
İnşallah ben de olurum, bir de regli beklemem. 4 gündür koyulaşarak devam ediyor sinirlerim bozuldu artık. Bi süre bebek düşüncesinden çıkıp korunsam mı kiHayırlısı olsun hakkında canım geçen ay benzer durumu bende yaşadım. Seninki kadar koyu değildi ama epey koyuydu ve tam regl günümdü. Acaba mı oldum açıkçası ama akşamına regl oldum :))
Ocean Umutumut82 Wonder-woman kızlar rahim filmim temiz çıktı şükür sağ tüpte ilaç gitmedi ilk dozda ikinciyi verdiğimde geçti açmıştır ilaç da zaten dedi doktorum da şimdilik bir problem yokmuş öyle söyledi.. ben de rahatladım biraz.. önümüzdeki haftaya da yumurta takibine başlayacağız çalışmalar devam edecek yani
Canım çok sağol inşallahCanim benim hadi gözünaydin. Insallah cok yakin zamanda gelicek bebiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?