- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #25.161
İnşallah ben de olurum, bir de regli beklemem. 4 gündür koyulaşarak devam ediyor sinirlerim bozuldu artık. Bi süre bebek düşüncesinden çıkıp korunsam mı kien azından beklemem gün saymam. Psikiyatra falan gidesim var ı derece
Canlar sonunda biraz büyümüş 11 mm civarına gelmiş 2 tanesi. Cumartesi bir daha bakacak
stres yapmamak mümkün değil canım yaCanim insallah daha 3gün var nerdeyse.
Sen fazla stres yapmamaya calis.
Bilmiyorum inan bilmiyorumKuzumya varya cok enterasan bir durum yasiyorsun .ne diyiyecegimi bilmiyorum. Ya yumurtluyorsun ya da lh mi yükseldi acaba
Bilmiyorum inan bilmiyorumhahaa kan sonucum yanlış hamileyim bence ovulasyona göre Dur bakalım inat ettim ne zaman silikleşicek yumurtluyorsam silinmesi lazım, belki de yumurtlıycam, yumurtlayamıyorum tavuk gibi hissediyorum kendimi. Kafa gitti ben de idare edin
İnan burda özel olsa şimdiye baktırmıştım ama maalesef o imkanım yok. Devlette de hafta 1 gün geliyor ona da sıra almak imkansız. Dediğin de mantıklı tekrarlatmak da fayda varCanim ben senin yerinde olsam muayene olurdum yumurtami gelismis diye. eger yumurtlama ve hamilelik yoksa lh yükselmistir. Lh in fazla yüksek olnasida gebelige engel oluyor. Eger regli olursan hormon testlerini tekrarlarsin en azindan.
Canım sonucuna çok üzüldüm ve şaşırdım niye böyle oluyo hiç anlam veremedim. Ama bu yeniden yumurtladığını gösteriyo demek ki. Sen her ihtimale karşı bugünleri de değerlendir hiç belli olmazTabiki doğru olanı takip etmesi benimki de bırakmıştı Allahtan kist olmadı o ay ama hasta da olamadım. Olsun geç olsun güzel olsun sonu. Benim kan 0 çıktı. Herhalde 3/4 gündür tekrardan yumurtlama moduna girdim t daha koyu. Az önce çatladıya diye baktım yine koyu. Çok moralim bozuk. 31. Gün bugün herhalde hasta da olamam bu gidişle yine sarkar
İnan üzülmek de değil garip bir ruh haline girdim bir yerde terslik var, hafta sonu hasta olmayı bekliyorum.en erken devlet hastanesin de çarşambaya randevu buldum bir de o baksın, hasta olursam hormon değerlerine falan. Ortalama 4/5 gündür gitgide koyulaşıyor, silinme de yok. Çatlayamıyor demek kiCanım sonucuna çok üzüldüm ve şaşırdım niye böyle oluyo hiç anlam veremedim. Ama bu yeniden yumurtladığını gösteriyo demek ki. Sen her ihtimale karşı bugünleri de değerlendir hiç belli olmaz
Hiç böyle düşünme bizden daha uzun yıllardır bekleyip güzel haber alanlar var umutsuzsun çok iyi anlıyorum ama devam ettikçe umut varÇok ilginç ama bugün çok öyle sıvı alımına da dikkat etmeden yaptım 1 saat bile olmadan hop koyu çizgi yine belirdi. İsyan etmek de istemiyorum kötü düşünüp onu da çekmek istemiyorum ama, olacak gibi de gelmiyor. Belki de kabullenmek lazım bilmiyorum.
Muhakkak öyle de insan bi tuhaf oluyor, kaç gündür çatlamıyorda silikleşmiyordaHiç böyle düşünme bizden daha uzun yıllardır bekleyip güzel haber alanlar var umutsuzsun çok iyi anlıyorum ama devam ettikçe umut var
Hormon değerlerine tekrar bi bakılsın canım. Lh da yükselmiş olabilir. Ya da sen iki kez yumurtluyosun bilemedim. Çatlamıyo olsa daha önce koyulaşıp silinmişti çatlamıştı, bu da silikleşmeye başlar artıkİnan üzülmek de değil garip bir ruh haline girdim bir yerde terslik var, hafta sonu hasta olmayı bekliyorum.en erken devlet hastanesin de çarşambaya randevu buldum bir de o baksın, hasta olursam hormon değerlerine falan. Ortalama 4/5 gündür gitgide koyulaşıyor, silinme de yok. Çatlayamıyor demek ki
Olabilir değişik bi durum ama git bakalım ne dicekİnan üzülmek de değil garip bir ruh haline girdim bir yerde terslik var, hafta sonu hasta olmayı bekliyorum.en erken devlet hastanesin de çarşambaya randevu buldum bir de o baksın, hasta olursam hormon değerlerine falan. Ortalama 4/5 gündür gitgide koyulaşıyor, silinme de yok. Çatlayamıyor demek ki
Belki birşey daha öğreniriz bu vesileyle bakalım, belim falan da ağrımaya başladı, günün de olucam sanırımOlabilir değişik bi durum ama git bakalım ne dicek
Bekliycen mecbur belki bu doktor şifa olur hiç belli olmazBelki birşey daha öğreniriz bu vesileyle bakalım, belim falan da ağrımaya başladı, günün de olucam sanırım
Belki birşey daha öğreniriz bu vesileyle bakalım, belim falan da ağrımaya başladı, günün de olucam sanırım
İnşallah hayırlı haberi alırsın canım çıkmaması hamile olmadığı anlamına gelmez bence testin markasına göre çeşitlilik gösteriyor bazıları erken gösteriyor bazıları geçhanımlar günaydın... Uzun süredir takip ediyorum en az 100 sayfa okumuşumdur.
Ben de 30 Mart Cumartesi günü sabahı çatlatma iğnesi vuruldum. 10 Nisan Çarşamba akşamı(11.gün) erken gebelik testi yaptım. İkinci çizgi çok çok çok silik çıktı. Yani ışığa falan yansıtınca ancak görülebiliyor.
Onun dışında kasığında baskı, mide bulantısı, arada baş dönmesi ve akşamları özellikle üşüme gibi bir takım şeyler oluyor. Yarın sabah tekrar test yapacağım(14.gün) ama çok da ümidim yok aslında çünkü yaptığım testte bi şekilde daha net olmasını beklerdim 2. çizgiyi.
Yorumlarınızı merak ettim:)) Teşekkürler,
İnşallah hayırlı haberi alırsın canım çıkmaması hamile olmadığı anlamına gelmez bence testin markasına göre çeşitlilik gösteriyor bazıları erken gösteriyor bazıları geç
Evet tarihlere bakınca değişmemiş yumurtlamaya göre, ben çözemedim gerçekten. Dün akşamdan itibaren deli gibi belim ağrıyor öyle böyle değil, kasıklarım batıyor. Ben de 12 martta hasta olmuştum bugün yarın olurum diye bekliyorum. Bugün de bakıcam ama ovu testine hala o kadar koyu muCanim ben gecen ay 7martta regli oldum ama 3 4gün ama sadece siyah siyah lekelenmeler oldu 10martta sökülmeye başladi 16martta bitti yani ilk günlerdeki siyah lekelenmelerle hesap edince 10gün süruyor. Buayda 7nisanda siyah lekelenmebasladi 10nisanda sökülmeye basladi hala devam ediyor. Yani regli tarihim yumurtlamaya göre degismedi. Benimde kafam allah bullak. Ben bu ay regli bitiminden sonra 2gunde bir iliski yumurtlamadan itibaren gün asiri 3 4 iliskiyle denicem. Regli bitiminden baslayinca cok stres oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?