- 10 Temmuz 2016
- 1.584
- 1.734
- 83
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #25.181
Mecbur beklenicek, evet belli olmaz. Bana rahim film falan da çekilmedi yazın daha donanımlı bir hastane ve doktor kontrolü düşünüyorum.Bekliycen mecbur belki bu doktor şifa olur hiç belli olmaz
Ben hsg çekilmiştim bşry Çıkmadı şükür aynı düşünüyorum yaza tüp bebek merkezine gidicem İstanbul’da bikaç yer var düşündüğüm oralarda daha farklı olur Emin’imMecbur beklenicek, evet belli olmaz. Bana rahim film falan da çekilmedi yazın daha donanımlı bir hastane ve doktor kontrolü düşünüyorum.
çıkmaz büyük ihtimalle cnımKızlar adetime bir hafta var test yapsam çıkarmı gebelik varasa
Günaydın canım, nasılsın, nasıl gidiyogünaydın kızlar
iğne etkisi devam ediyor da olabilir gebelik de olabilirhanımlar günaydın... Uzun süredir takip ediyorum en az 100 sayfa okumuşumdur.
Ben de 30 Mart Cumartesi günü sabahı çatlatma iğnesi vuruldum. 10 Nisan Çarşamba akşamı(11.gün) erken gebelik testi yaptım. İkinci çizgi çok çok çok silik çıktı. Yani ışığa falan yansıtınca ancak görülebiliyor.
Onun dışında kasığında baskı, mide bulantısı, arada baş dönmesi ve akşamları özellikle üşüme gibi bir takım şeyler oluyor. Yarın sabah tekrar test yapacağım(14.gün) ama çok da ümidim yok aslında çünkü yaptığım testte bi şekilde daha net olmasını beklerdim 2. çizgiyi.
Yorumlarınızı merak ettim:)) Teşekkürler,
iyidir canım noolsun yumurtam büyümedi gittiGünaydın canım, nasılsın, nasıl gidiyo
İyi haberlerle gel inş cnmiyidir canım noolsun yumurtam büyümedi gitti
iğneye devam ediyorum yarın bir daha gidicem kontrole
iğne etkisi devam ediyor da olabilir gebelik de olabilir
kişiden kişiye değişiyor çünkü.
yarın ya da pazar da tekrarla istersen testi
koyulaşma olursa gebesindir
bu yazdıklarının hepsi gebelik belirtisi :)Teşekkürler Ocean.. Aslında testi yaptıktan sonra hiç ümidim yoktu ama Sngrl idi sanırım onun yasadığı benzer belirtileri yaşadım kendisi ümit oldu bana :)
çatlatma iğnesinden sonra benzer belirtleri yaşayıp gebe kalan arkadaslar var mıdır acaba?
Kasıklarımda batma, meme hassasiyeti, baş dönmesi, mide bulantısı ve gece üşüme. Büyük ihtimalle psikolojik ama 1-2 güne netleşir buraya da yazarım artık:)
yumurta çatladığı zaman bazen kahve akıntı yapabiliyormuşHerkese merhaba
Kızlar çarşamba ovitrelle iğnemi oldum dün akşam 8 den kahverengi lekeleme başladı şimdi aşılama için doktora geldim bekliyorum.
Böyle birşey başına gelen varmı? Kahverengi akıntı yumurta çatladığını mi gösteriyor? Bazen açık pembe oluyor rengi sanki adet başlangıcı gibi.
Araştırdım baya bir konu hatta yazdım ama cevapta alamadım. Bilginiz var mı bu konu ile ilgili?
Çok sağol cevabın için içimi rahatlattınyumurta çatladığı zaman bazen kahve akıntı yapabiliyormuş
büyük ihtimal çatladığı için olmuştur
Merhaba doktorunuz bahsettiğiniz kanama ile ilgili birşey dedi mi benim de aynı tarif ettiğiniz şekilde iğnenin 9.gününde oldu adet oluyorum diye düşündüm Ama 2 gündür gelen giden yokHerkese merhaba
Kızlar çarşamba ovitrelle iğnemi oldum dün akşam 8 den kahverengi lekeleme başladı şimdi aşılama için doktora geldim bekliyorum.
Böyle birşey başına gelen varmı? Kahverengi akıntı yumurta çatladığını mi gösteriyor? Bazen açık pembe oluyor rengi sanki adet başlangıcı gibi.
Araştırdım baya bir konu hatta yazdım ama cevapta alamadım. Bilginiz var mı bu konu ile ilgili?
yerleşme kanaması olabilir inşallah öyledir :)Merhaba doktorunuz bahsettiğiniz kanama ile ilgili birşey dedi mi benim de aynı tarif ettiğiniz şekilde iğnenin 9.gününde oldu adet oluyorum diye düşündüm Ama 2 gündür gelen giden yok
Inşallahyerleşme kanaması olabilir inşallah öyledir :)
Ayy adeta ben yazıyorum sandım herşey aynı bu kadar olur:) ben de 3 nisanda aşılama oldum 17 sini bekliyorum heyecanla inşallah sırayla güzel haber alırız bende batma yok ama hafif bir baş dönmesi oluyor tansiyonumun düşüyormuş gibi hiç olmazdı umarım bebiştendir amin :)Merhaba arkadaşlar,
Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin.
Açıklanamayan infertilite nedeniyle 1,5 yıldır bebek sahibi olamıyoruz.
5 Nisan’da ilk aşılamamı oldum. Adetimin 3. gününden itibaren 5 gün 1’er tane klomen kullandım. Adetimin 10. günü ultrasonla baktı, bir 13 mm bir de 20 mm yumurta gördü, o akşam (3 Nisan) ovitrelle yaptım göbekten. 5 Nisan sabahı da aşılama yapıldı.
Bugün ovitrelli yaptığım günü (gece olduğu için) saymazsak 9. gün, aşılamanın da yapıldığı günden itibaren sayarsak 8. gün. Arada yumurtanın geliştiği tarafta batmalar oluyor. Dün ve bugün de çok hafif olmak üzere adet ağrısına benzer ağrı var gibi. Ama psikolojik olarak uyduruyor da olabilirim.
BAT 20 Nisan. Nasıl dayanacağım bilmiyorum. Gün saymak çok zor, sabretmek çok zor. Allah imtihanımızı kolaylaştırsın.
Beklamak çok zor canım benmde bat 21 ama bugün koyu basta bir akındım oldu sonra sarı gibi neden acabaMerhaba arkadaşlar,
Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin.
Açık
5 Nisan’da ilk aşılamamı oldum. Adetimin 3. gününden itibaren 5 gün 1’er tane klomen kullandım. Adetimin 10. günü ultrasonla baktı, bir 13 mm bir de 20 mm yumurta gördü, o akşam (3 Nisan) ovitrelle yaptım göbekten. 5 Nisan sabahı da aşılama yapıldı.
Bugün ovitrelli yaptığım günü (gece olduğu için) saymazsak 9. gün, aşılamanın da yapıldığı günden itibaren sayarsak 8. gün. Arada yumurtanın geliştiği tarafta batmalar oluyor. Dün ve bugün de çok hafif olmak üzere adet ağrısına benzer ağrı var gibi. Ama psikolojik olarak uyduruyor da olabilirim.
BAT 20 Nisan. Nasıl dayanacağım bilmiyorum. Gün saymak çok zor, sabretmek çok zor. Allah imtihanımızı kolaylaştırsın.
Ayy adeta ben yazıyorum sandım herşey aynı bu kadar olur:) ben de 3 nisanda aşılama oldum 17 sini bekliyorum heyecanla inşallah sırayla güzel haber alırız bende batma yok ama hafif bir baş dönmesi oluyor tansiyonumun düşüyormuş gibi hiç olmazdı umarım bebiştendir amin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?