Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gün sayan arkadaşlara selam olsun..
Bende 10 gündür adet belirtileri şancı ağrı çekiyorum çatlamayıp gene kist olduğunu tahmin ediyorum çok ağrı çektim bugün 15.ci gün artık gelsin de rahatlayim diyorum ve ben ciddi ciddi tüp bebeği düşünmeye başladım.Bu şekilde hap iğne hormon beni iyice mahvetti ilerleme sağlayamadık.Daha çok geriliyorum çok zor bazen sabrim tükeniyor ağlamak sakinlesinceye kadar ağlamak geliyor.Allah yardımcımız olsun...

Valla ne olsun, 1 ayda alınan 7 kilo var, ovitrelle nin 14 günü, hiç Bi belirti yok, 93 kilo oldum,bugün eczanede tartıldım, metabolik yaş 52 çıktı, özgüven sıfır

Yarin test yapsan cikarcanim. Gitmisken alsaydin test keske bugun bile cikardi belki. Bende 77ydim 79olmusum .can sıkıntısından yemek yiyorum.

Ah cnm hiç sorma, 37 bitti aralıkta, 38 im diyemiyorum farkındaysan boy 1.80 gün itibariyle 93 kg,

Kuzum boyun cok iyi masallah kilonu fazla belli etmezsin. Benim boy 1.63 kilo 79 . Bende 2gündür diyet yapiyorum. . Bu arada 1983 dogumluyum.yasimi hesa0lamak istemiyorum.

Canm ben de de gece o kanama
Kuzum boyun cok iyi masallah kilonu fazla belli etmezsin. Benim boy 1.63 kilo 79 . Bende 2gündür diyet yapiyorum. . Bu arada 1983 dogumluyum.yasimi hesa0lamak istemiyorum.
benimde boy 1 60 kilom 80 bende diyetteyim hedefim 65 bayrama kadar inşallah vericem ben pko olduğum için çok çabuk alıyorum zorda veriyorum

Canm ben de de gece o kanama
benimde boy 1 60 kilom 80 bende diyetteyim hedefim 65 bayrama kadar inşallah vericem ben pko olduğum için çok çabuk alıyorum zorda veriyorum

Aynen bende pko luyum gram gram veriyorum kilo kilo aliyorum. 96dan 77ye dustum simdi 15gunde 79olmusum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…