- 8 Nisan 2019
- 96
- 70
- 18
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #25.201
Beklamak çok zor canım benmde bat 21 ama bugün koyu basta bir akındım oldu sonra sarı gibi neden acaba
Benim yumurta çatlamasıymış aşılama esnasında dr.um baktı söyledi.Merhaba doktorunuz bahsettiğiniz kanama ile ilgili birşey dedi mi benim de aynı tarif ettiğiniz şekilde iğnenin 9.gününde oldu adet oluyorum diye düşündüm Ama 2 gündür gelen giden yok
Yom canım gece kalktım baktığım da kan gibi kırmızı değildi ama sabah hiç bişe yoktuProgestan kullanıyor musun canım? O da vajinada iyice ileri itilmediğinde sarı sarı çıkıyor.
Kıslarrr, herkes nerede, kimse yok
Valla ne olsun, 1 ayda alınan 7 kilo var, ovitrelle nin 14 günü, hiç Bi belirti yok, 93 kilo oldum,bugün eczanede tartıldım, metabolik yaş 52 çıktı, özgüven sıfırKuzum buralardayimda 1yildir hicbir ilerleme yok artik yazacak hicbirsey bulamiyorum. Sen ne durumdasin.benim regli yarin biter
Valla ne olsun, 1 ayda alınan 7 kilo var, ovitrelle nin 14 günü, hiç Bi belirti yok, 93 kilo oldum,bugün eczanede tartıldım, metabolik yaş 52 çıktı, özgüven sıfır
yerleşme kanaması olabilir inşallah öyledir :)
Kaç yaşındasın canım bende çok kilo aldım 15 kilo 80 kiloyum bugün diyete başladımValla ne olsun, 1 ayda alınan 7 kilo var, ovitrelle nin 14 günü, hiç Bi belirti yok, 93 kilo oldum,bugün eczanede tartıldım, metabolik yaş 52 çıktı, özgüven sıfır
Aldım test cnm, p, tesi falan yapıcam sanırım, 17 si batYarin test yapsan cikarcanim. Gitmisken alsaydin test keske bugun bile cikardi belki. Bende 77ydim 79olmusum .can sıkıntısından yemek yiyorum.
Ah cnm hiç sorma, 37 bitti aralıkta, 38 im diyemiyorum farkındaysanKaç yaşındasın canım bende çok kilo aldım 15 kilo 80 kiloyum bugün diyete başladım
Ah cnm hiç sorma, 37 bitti aralıkta, 38 im diyemiyorum farkındaysanboy 1.80 gün itibariyle 93 kg,
Aldım test cnm, p, tesi falan yapıcam sanırım, 17 si bat
benimde boy 1 60 kilom 80 bende diyetteyim hedefim 65 bayrama kadar inşallah vericem ben pko olduğum için çok çabuk alıyorum zorda veriyorumKuzum boyun cok iyi masallah kilonu fazla belli etmezsin. Benim boy 1.63 kilo 79 . Bende 2gündür diyet yapiyorum.. Bu arada 1983 dogumluyum.yasimi hesa0lamak istemiyorum.
Canm ben de de gece o kanama
benimde boy 1 60 kilom 80 bende diyetteyim hedefim 65 bayrama kadar inşallah vericem ben pko olduğum için çok çabuk alıyorum zorda veriyorum
Bu hastalık çok zor ya kilo vermesi 65 din birden aldım kiloyuAynen bende pko luyum gram gram veriyorum kilo kilo aliyorum. 96dan 77ye dustum simdi 15gunde 79olmusum
Allah iyiliğini versin, ben değil diyet bu ara yanından bile geçemiyom, inadına gibi daha çok yiyorum sankiKuzum boyun cok iyi masallah kilonu fazla belli etmezsin. Benim boy 1.63 kilo 79 . Bende 2gündür diyet yapiyorum.. Bu arada 1983 dogumluyum.yasimi hesa0lamak istemiyorum.
İnşallah cnmHadi insallah gelsin artik bebiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?