Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yazan arkadaşlar bende fazla kilo aldım.Herkes aynı hatayı yapıyor hamileysek diye yiyoruz.Kilo almaya müsait oluyor iğne ve ilaç yediriyor. dikkat ediyorum bari daha fazla almasam

Selam kızlar nasılsınız var mı güzel haberler alan belirtileri olan.. ben daha salı yumurta takibine başlayacağım o yüzden yaptığım ya da veklediğim bi şey yok henüz.. ancak dua ediyorum hayırlı haber alalım diye... kilo konusuna gelince ben de veremiyorum yaa ve 1 buçuk yılda 15 kilo aldım 80 oldum biraz da çalışma saatlerim nedeniyle spor yürüyüş filan yapamıyorum hiç o yüzden yerleşti kaldı.. bakalım önümüz yaz inşallah veririm diye umut ediyorum

olsa çıkar canm çok azda olsa inşallah vardır ışte hangisi bilmi yorum tedavi canm 4 gözle adeti bekliyorum tabi inşallah bu surpriz olur ama bebeisim gelir olmazsa adetin 2. Günü gidecegim doktora
İnşllah canım hangi tedaviyle başlican canım benimde 6 günüm var adetime ama dayanamıyorum test yapcam herhalde erken ama olsada çıkar heraldr

İğnenin 15.günü negatif

Eklentiler

• 1555234922425250170467724082674.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 32
  • 15552350378818466166626527987246.webp
    24 KB · Görüntüleme: 31
Kizlar merhaba catlatmadan sonraki 11. Gunum ve teste artik tamamen kayboldu cift cizgi ve bugun itibariylede tamamen adet belirtilerini yasiyorum bekliyorum artik sanirim olmadi

Bir
Kizlar merhaba catlatmadan sonraki 11. Gunum ve teste artik tamamen kayboldu cift cizgi ve bugun itibariylede tamamen adet belirtilerini yasiyorum bekliyorum artik sanirim olmadi
kaç gün daha bekle canım bende 11 ci günü yapmıştm çok hafif ti 14 cü günü tam belli etti

Canim ne yaptin merak ettim.bugun kontrolun vardi .
Öf canım sıkkın kuzum
Büyümüyo. Doktor da şaşkın. Dozu da birden arttırmak istemiyorum diğer küçükler de atağa geçer diyor. Ama bu kadar ilaç boşa gitmesin diye tedaviyi de iptal etmiyo. Belli bir regl düzenin olmadığı için sorun değil sabırla bekleyelim diyor. Pazartesi bir daha bakacak 112,5 a çıkaracak dozu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…