- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #25.221
Allah iyiliğini versin, ben değil diyet bu ara yanından bile geçemiyom, inadına gibi daha çok yiyorum sanki
bende internet yi diye giremiyorum canm adet olmayı bekliyorum doktora gidecegim farklı doktor farkli tedavi ile insalalhİyi akşamlar kızlar neden kimse yok artk
Insallah bebis vardirda bosuna yemiyorsundur.
Insallah bebis vardirda bosuna yemiyorsundur.
[/QUOTE
Şakaaaaiştahtamı açılıyo, benim tam tersidir ama, iştahım kapanır, midem bulanır falan
İnşllah canım hangi tedaviyle başlican canım benimde 6 günüm var adetime ama dayanamıyorum test yapcam herhalde erken ama olsada çıkar heraldrbende internet yi diye giremiyorum canm adet olmayı bekliyorum doktora gidecegim farklı doktor farkli tedavi ile insalalh
İnşllah canım hangi tedaviyle başlican canım benimde 6 günüm var adetime ama dayanamıyorum test yapcam herhalde erken ama olsada çıkar heraldr
Sagol canım inşallah vardırolsa çıkar canm çok azda olsa inşallah vardır ışte hangisi bilmi yorum tedavi canm 4 gözle adeti bekliyorum tabi inşallah bu surpriz olur ama bebeisim gelir olmazsa adetin 2. Günü gidecegim doktora
İğnenin 15.günü negatif
kaç gün daha bekle canım bende 11 ci günü yapmıştm çok hafif ti 14 cü günü tam belli ettiKizlar merhaba catlatmadan sonraki 11. Gunum ve teste artik tamamen kayboldu cift cizgi ve bugun itibariylede tamamen adet belirtilerini yasiyorum bekliyorum artik sanirim olmadi
Valla allah biliyoya testi gorene kadar yine umutluydumda gorunce hepsi gitti suan yumurtladigim sag kasigim agriyo sadece de bilemiyorum ayin 17. Bekliycem bakalimBir
kaç gün daha bekle canım bende 11 ci günü yapmıştm çok hafif ti 14 cü günü tam belli etti
Bat 17 nisan, adete 3 gün varAdetinin kaçımcı günü canm
Bu arada demin cok dikkatli baktim isiktada asiri derece silik bi cizgi varBir
kaç gün daha bekle canım bende 11 ci günü yapmıştm çok hafif ti 14 cü günü tam belli etti
İnşallah vardır canmBu arada demin cok dikkatli baktim isiktada asiri derece silik bi cizgi varay bianda nesem yerime geldi ya
3 gün sonra tekrar yap tam beli olurBu arada demin cok dikkatli baktim isiktada asiri derece silik bi cizgi varay bianda nesem yerime geldi ya
Ayy yapicam oyle heycanliyimki anlatamam3 gün sonra tekrar yap tam beli olur
Öf canım sıkkın kuzumCanim ne yaptin merak ettim.bugun kontrolun vardi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?