- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #25.241
Öf canım sıkkın kuzum
Büyümüyo. Doktor da şaşkın. Dozu da birden arttırmak istemiyorum diğer küçükler de atağa geçer diyor. Ama bu kadar ilaç boşa gitmesin diye tedaviyi de iptal etmiyo. Belli bir regl düzenin olmadığı için sorun değil sabırla bekleyelim diyor. Pazartesi bir daha bakacak 112,5 a çıkaracak dozu.
İğnenin 15.günü negatif
Aynen öyle cnm, buda bizim kaderimizNediyeyim canim denemeye devam edecegiz mecbur
İnşllah rabbim en kisa surede sizinde yuzunuzu guldurur...sonu cok guzel olur insallah canmNediyeyim canim denemeye devam edecegiz mecbur
İnşllah rabbim en kisa surede sizinde yuzunuzu guldurur...sonu cok guzel olur insallah canm
Ben canım hastaneye gidiyorum şuan çatlatma iğnesiyle olmadı reglimin 3.günündeyim aşılamaya başlıyoruzkızlar nasılsnız. nssıl gidiyo tedavi süreçleri. bu ay bn gibi regli bekleyip, aşılamaya geçecek olan varmı aranızda
Canım sen hiç soğan kürünü incir kürünü denedin mi?Öf canım sıkkın kuzum
Büyümüyo. Doktor da şaşkın. Dozu da birden arttırmak istemiyorum diğer küçükler de atağa geçer diyor. Ama bu kadar ilaç boşa gitmesin diye tedaviyi de iptal etmiyo. Belli bir regl düzenin olmadığı için sorun değil sabırla bekleyelim diyor. Pazartesi bir daha bakacak 112,5 a çıkaracak dozu.
Yapmazsan aklından çıkmayacak ki. Bence yap, olumsuz haberse de önceden öğrenmiş olur yeni sayfa açarsın. Olumluysa da zaten havalara uçarsın, bize de umut olursun arkadaşım.Arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var. Ben 2inci ignemi vuruldum 1inci iğnemde 16 ve 17inci günler leke gelmişti 18inci günde hasta oldum. Şuan 2inci ignenin 17inci günümdeyim ve leke vs bise yok. Test yapmaya da cekiniyorum sizce yapayım mi? Var mıdır acaba bebiş !
Yap canım ama kan testi yap idrarlar yanıltıyor yani ben şahsen öyle düşünüyorumArkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var. Ben 2inci ignemi vuruldum 1inci iğnemde 16 ve 17inci günler leke gelmişti 18inci günde hasta oldum. Şuan 2inci ignenin 17inci günümdeyim ve leke vs bise yok. Test yapmaya da cekiniyorum sizce yapayım mi? Var mıdır acaba bebiş !
Inşallah canim Allah razı olsun inşallah bekleyen herkese nasip eder rabbim. Yarın yapayım o zman önce evde yapayım sonra kan verrimYapmazsan aklından çıkmayacak ki. Bence yap, olumsuz haberse de önceden öğrenmiş olur yeni sayfa açarsın. Olumluysa da zaten havalara uçarsın, bize de umut olursun arkadaşım.
Yarın bi evde yapayım diyorum olmadı kan veririmYap canım ama kan testi yap idrarlar yanıltıyor yani ben şahsen öyle düşünüyorumvarsa kanda çıkar artık zaten
Erken gebelik yap o zaman elinde varsa canım öbüründe pek görülmüyor o zmaan da negatif sanılıyorYarın bi evde yapayım diyorum olmadı kan veririm
Elimde yok eşime derim alir o zaman canmErken gebelik yap o zaman elinde varsa canım öbüründe pek görülmüyor o zmaan da negatif sanılıyor
Erken gebelik hangisi canım benim 4 günüm var yapsam çıkarmıErken gebelik yap o zaman elinde varsa canım öbüründe pek görülmüyor o zmaan da negatif sanılıyor
5 gün öncesinde çıkıyor diye biliyorum ben canım ultra erken gebelik teati filan diye satılıyorErken gebelik hangisi canım benim 4 günüm var yapsam çıkarmı
İnşallah canım5 gün öncesinde çıkıyor diye biliyorum ben canım ultra erken gebelik teati filan diye satılıyor
denemedim canımCanım sen hiç soğan kürünü incir kürünü denedin mi?
3 kutu kullandım canım şimdi 4. yü alıcazAllah allah canim niye böyle oldu 2kutu bitmistir maddi anlamdada insan yipraniyor. Insallah pazartesi günü güzel sonuc olur. Eger olmazsada cok zorlama sende hayit hapini deneyebilirsin hic yumurtlama olmayanlarda bile yumurtlamayi düzenliyor.
denemedim canımYumurtlama rezervini filan artırıyormuş ya o yüzden denedin mi diye merak ettim.. yoksa ben de tedavi sürecinde denemenin pek doğru olmadığını düşünüyorumdenemedim canım
zaten tedavi oluyorken bitkisel kür yapmaya karşıyım
ters tepki verdiğini düşünüyorum vücudun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?