Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Allah allah canim niye böyle oldu 2kutu bitmistir maddi anlamdada insan yipraniyor. Insallah pazartesi günü güzel sonuc olur. Eger olmazsada cok zorlama sende hayit hapini deneyebilirsin hic yumurtlama olmayanlarda bile yumurtlamayi düzenliyor.

Canım sen hiç soğan kürünü incir kürünü denedin mi?

Arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var. Ben 2inci ignemi vuruldum 1inci iğnemde 16 ve 17inci günler leke gelmişti 18inci günde hasta oldum. Şuan 2inci ignenin 17inci günümdeyim ve leke vs bise yok. Test yapmaya da cekiniyorum sizce yapayım mi? Var mıdır acaba bebiş !

Yapmazsan aklından çıkmayacak ki. Bence yap, olumsuz haberse de önceden öğrenmiş olur yeni sayfa açarsın. Olumluysa da zaten havalara uçarsın, bize de umut olursun arkadaşım.

Yap canım ama kan testi yap idrarlar yanıltıyor yani ben şahsen öyle düşünüyorum varsa kanda çıkar artık zaten

Yapmazsan aklından çıkmayacak ki. Bence yap, olumsuz haberse de önceden öğrenmiş olur yeni sayfa açarsın. Olumluysa da zaten havalara uçarsın, bize de umut olursun arkadaşım.
Inşallah canim Allah razı olsun inşallah bekleyen herkese nasip eder rabbim. Yarın yapayım o zman önce evde yapayım sonra kan verrim

Yap canım ama kan testi yap idrarlar yanıltıyor yani ben şahsen öyle düşünüyorum varsa kanda çıkar artık zaten
Yarın bi evde yapayım diyorum olmadı kan veririm

3 kutu kullandım canım şimdi 4. yü alıcaz
kontrole gittim 14 mm olmuş çok şükür
cumartesi 10.5 mm civarındaydı
2 gün 112.5 yapıcam çarşamba yine kontrol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…