- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #25.261
3 kutu kullandım canım şimdi 4. yü alıcaz
kontrole gittim 14 mm olmuş çok şükür
cumartesi 10.5 mm civarındaydı
2 gün 112.5 yapıcam çarşamba yine kontrol
denemedim canım
zaten tedavi oluyorken bitkisel kür yapmaya karşıyım
ters tepki verdiğini düşünüyorum vücudun
az az dozlarla başlayınca 4. kutuya geçtikCanim cok sevindim 14 mm iyiymis. Ama 4 kutu cok degilmi bir zarari olmasin. Allah yardimcin olsun insan hem manevi hem maddi yipraniyor.insallah sonu iyi olucak canim.
az az dozlarla başlayınca 4. kutuya geçtik
ama yüksek dozda mesela 100 ile başlasaydık bir kutu 4 gün gidiyor
yine 4 kutu kullanırdım herhalde.
bi zararı olsa devam etmezdi herhalde tüp bebekte bunun 2katı ilaç kullanılıyor
bilmiyorum ki inşallah zararı yoktur
ama dölleneceğine inancım kalmadı
bu kadar geç büyüyen yumurtadan beklentim yok
inşallah canım Rabbim hayırlısını nasip etsinAllah tan umut kesilmez canim.döllenmeme ihtimali olsa doktor tedaviyi iptal ederdi. Insallah güzel olucak
Yok canım böyle daha hiç bi şey olmadan olumsuz düşünme inancını kaybetme emeğimize değdi dersin inşallah böyle düşün canımaz az dozlarla başlayınca 4. kutuya geçtik
ama yüksek dozda mesela 100 ile başlasaydık bir kutu 4 gün gidiyor
yine 4 kutu kullanırdım herhalde.
bi zararı olsa devam etmezdi herhalde tüp bebekte bunun 2katı ilaç kullanılıyor
bilmiyorum ki inşallah zararı yoktur
ama dölleneceğine inancım kalmadı
bu kadar geç büyüyen yumurtadan beklentim yok
inşallah Allah hiç birimizin emeğini boşa çıkarmasın canımYok canım böyle daha hiç bi şey olmadan olumsuz düşünme inancını kaybetme emeğimize değdi dersin inşallah böyle düşün canım
Bilmediğimiz için canım.. doktora gidip sorman daha doğru olur bence farklı bi şey çünkü yaşadığınNeden kimse cevap vermiyo
enfeksiyon olmuş olabilir canımKızlar bişe sosorcam 26 günüm ama az önce ayağa kalktıgımda su gibi akıntım oldu kan falan değil koyu renk te değil kötü bir sarı ayaga kalktıgımda çok hissediyorum neden acaba cevap verin lütfen
Canım bi kan testi yaptır emin olursun.. o da negatif çıkarsa doktora gitYa arkadaşlar bugün 18inci günüm ignede hasta filan olmadım bi dün bi leke geldi daha yok. Test yapayım dedim ondada bise çıkmadı. Hasta neden olmadimki acaba olur muyum?
Eşimle konuşayım öyle yapayım. Ben iğne tedavisini il dışında ozel bi doktorda görüyorum hep adet olunca gidiyodum adet olmadan gitsem bi sorun olmaz dimi hani adet olunca gel demezCanım bi kan testi yaptır emin olursun.. o da negatif çıkarsa doktora git
Sorun olmaz tabiki ama adet olunca da gel diyebilir.. ama sen ondan önce kan testi yap belki bebiş vardırEşimle konuşayım öyle yapayım. Ben iğne tedavisini il dışında ozel bi doktorda görüyorum hep adet olunca gidiyodum adet olmadan gitsem bi sorun olmaz dimi hani adet olunca gel demez
Doğru diyon bi kan test yapayım da bende dün dışında bi leke gelmedi. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah tez zamanda kavuşalımSorun olmaz tabiki ama adet olunca da gel diyebilir.. ama sen ondan önce kan testi yap belki bebiş vardıryerleşme sırasında da lekelenme kanama oluyormuş ya belki öyledir
İnşallah canımDoğru diyon bi kan test yapayım da bende dün dışında bi leke gelmedi. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah tez zamanda kavuşalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?