Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
3 kutu kullandım canım şimdi 4. yü alıcaz
kontrole gittim 14 mm olmuş çok şükür
cumartesi 10.5 mm civarındaydı
2 gün 112.5 yapıcam çarşamba yine kontrol

Canim cok sevindim 14 mm iyiymis. Ama 4 kutu cok degilmi bir zarari olmasin. Allah yardimcin olsun insan hem manevi hem maddi yipraniyor.insallah sonu iyi olucak canim.

Canim cok sevindim 14 mm iyiymis. Ama 4 kutu cok degilmi bir zarari olmasin. Allah yardimcin olsun insan hem manevi hem maddi yipraniyor.insallah sonu iyi olucak canim.
az az dozlarla başlayınca 4. kutuya geçtik
ama yüksek dozda mesela 100 ile başlasaydık bir kutu 4 gün gidiyor
yine 4 kutu kullanırdım herhalde.
bi zararı olsa devam etmezdi herhalde tüp bebekte bunun 2katı ilaç kullanılıyor
bilmiyorum ki inşallah zararı yoktur
ama dölleneceğine inancım kalmadı
bu kadar geç büyüyen yumurtadan beklentim yok

Ya kızlar bi kaç saat önce yazdım ben 17inci günümdeyim diye Ve az önce leke geldim ilk iğnemde de 16 17 günlerde olmuştu acaba yine hasta mi oldum test yarın yapmayı düşünüyodum yinede yapsammi?

Allah tan umut kesilmez canim.döllenmeme ihtimali olsa doktor tedaviyi iptal ederdi. Insallah güzel olucak

Yok canım böyle daha hiç bi şey olmadan olumsuz düşünme inancını kaybetme emeğimize değdi dersin inşallah böyle düşün canım

Yok canım böyle daha hiç bi şey olmadan olumsuz düşünme inancını kaybetme emeğimize değdi dersin inşallah böyle düşün canım
inşallah Allah hiç birimizin emeğini boşa çıkarmasın canım
sabrın sonu selametmiş. sabırla bekleyeceğiz bakalım ama süreç yıpratıyor cidden

Kızlar bişe sosorcam 26 günüm ama az önce ayağa kalktıgımda su gibi akıntım oldu kan falan değil koyu renk te değil kötü bir sarı ayaga kalktıgımda çok hissediyorum neden acaba cevap verin lütfen

enfeksiyon olmuş olabilir canım

Ya arkadaşlar bugün 18inci günüm ignede hasta filan olmadım bi dün bi leke geldi daha yok. Test yapayım dedim ondada bise çıkmadı. Hasta neden olmadimki acaba olur muyum?

Canım bi kan testi yaptır emin olursun.. o da negatif çıkarsa doktora git
Eşimle konuşayım öyle yapayım. Ben iğne tedavisini il dışında ozel bi doktorda görüyorum hep adet olunca gidiyodum adet olmadan gitsem bi sorun olmaz dimi hani adet olunca gel demez

Eşimle konuşayım öyle yapayım. Ben iğne tedavisini il dışında ozel bi doktorda görüyorum hep adet olunca gidiyodum adet olmadan gitsem bi sorun olmaz dimi hani adet olunca gel demez
Sorun olmaz tabiki ama adet olunca da gel diyebilir.. ama sen ondan önce kan testi yap belki bebiş vardır yerleşme sırasında da lekelenme kanama oluyormuş ya belki öyledir

Sorun olmaz tabiki ama adet olunca da gel diyebilir.. ama sen ondan önce kan testi yap belki bebiş vardır yerleşme sırasında da lekelenme kanama oluyormuş ya belki öyledir
Doğru diyon bi kan test yapayım da bende dün dışında bi leke gelmedi. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah tez zamanda kavuşalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…