- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #25.281
Gebelik belirtisi ile adet ağrısının çok benzediğini söylüyorlar genellikle canım ama ben bilmiyorumkızlar merhaba iğnenin gununude sayarsam bugun 14. Gunum ve demin test yaptim asiri asiri derece silik bi cizgi var ama suansa bildiginiz adet agrisi yasiyorum asiri derece bi agrim hatta boyle bisi yasayan oldu mu nblm gebe olupda boyle adet agrisi yasayan falan
valla bende bilmiyorum cok moralim bozuldu nblm acaba yerlesme kanaması falan olurkende bole olan varmıdır yeminlen pskılojım alt ust oldu artıkGebelik belirtisi ile adet ağrısının çok benzediğini söylüyorlar genellikle canım ama ben bilmiyorum
Allah yardimcin olsun ayni durumdayiz oyle moralim bozukki peki sen ader belirtisi yasiyomusunMrb kizlar.Benimde ignenin 16.gunu her sabah test yapiyorum 11 ve 12.gun ikinci cizgi cikmisti ignenin etkisi sanirim.Ama suan bembeyaz malesefmoralim cok bozuk.Umudum hic kalmadi.Tum hamilelik belirtilerini yasadim ama yok....Temmuzda esim atom alacak ve en az 6 ay bebek yasak.Yasimda ilerledi ne yapacagimi bilemiyorum.
Sağol canım yarın kan testi veriyorumİnşallah canım
Evet canim dün ve bugun iyice artti sag kasigim agridi mi adetim yakindirAllah yardimcin olsun ayni durumdayiz oyle moralim bozukki peki sen ader belirtisi yasiyomusun
benım söyle 2. cizgi 14.günüm bugun nasıl dıyım asırı asırı derece gun ısıgında falan belli ama ben 8.gunen ıtıbaren yapmaya başladım test gun gectıkce azaldı bugunkı işte gölge resmen gölgesi bile cok sılık varla yok arası bıde agrılarımda olunca hıc umudum yokEvet canim dün ve bugun iyice artti sag kasigim agridi mi adetim yakindir
çatlamada yumurta akı kıvamlı bir sıvı geliyorHm sadece o an geldi ve bitti yumurtalıklarını çatlıyo olabilirmi
çatlamada yumurta akı kıvamlı bir sıvı geliyor
su gibi olan ise enfeksiyon belirtisi
istersen bi doktora görün
[/QUO tamam canım sagol
Benimde hergun azaldi ikinci cizgi şuan hic yokbenım söyle 2. cizgi 14.günüm bugun nasıl dıyım asırı asırı derece gun ısıgında falan belli ama ben 8.gunen ıtıbaren yapmaya başladım test gun gectıkce azaldı bugunkı işte gölge resmen gölgesi bile cok sılık varla yok arası bıde agrılarımda olunca hıc umudum yok
Insallah bebisin seninledir benim hic umudum yok kendi adimabenım söyle 2. cizgi 14.günüm bugun nasıl dıyım asırı asırı derece gun ısıgında falan belli ama ben 8.gunen ıtıbaren yapmaya başladım test gun gectıkce azaldı bugunkı işte gölge resmen gölgesi bile cok sılık varla yok arası bıde agrılarımda olunca hıc umudum yok
demekki iğnin etkisi bizde uzun surmusBenimde hergun azaldi ikinci cizgi şuan hic yok
canım benim de iğne kullanmama rağmen büyümediSelam kızlar bilgisi olanlardan yardım rica ediyorum günde 1 tane olmak üzere 10 gün femara ilacını kullandım bittikten 3 gün sonra kontrole gittim ve hiç yumurtam gelişmemiş,, şimdi doktor günde 2 kullanmak üzere 5 gün daha kullan gel bakalım dedi büyümesi için ekstra başka ne yapabilirim
of canım yaKan tahlili yaptordim sonuc 1.20 cikti yikildim resmen bu ay cok umutluydum ama olmadi
Ah canım benm başıma ilk defa böyle bişey geldi klomen kullandığım ay 2 yumurta oluşmuştu femarada böyle olunca doktor ilaçları kullanmadınmı demesinmi halbuki saati saatine içtim benimde bugün adetin 14.günü pzartesi kontrole çağırdı canımcanım benim de iğne kullanmama rağmen büyümedi
çok geç büyüdü yani 14 mm olmuştu pazartesi adetin24.günü falan. yarın bir daha bakacak doktor.
bal tarçın çörek otu kürü deneyebilirsin diycem ama tedavi ile birlikte bitkisel kür kullanmak ters tepebiliyor
canım benim de iğne kullanmama rağmen büyümedi
çok geç büyüdü yani 14 mm olmuştu pazartesi adetin24.günü falan. yarın bir daha bakacak doktor.
bal tarçın çörek otu kürü deneyebilirsin diycem ama tedavi ile birlikte bitkisel kür kullanmak ters tepebiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?