- 13 Kasım 2018
- 1.378
- 729
- 73
- 31
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #25.301
Haydi bismillah.Kızlar bendw şimdi test yapcam dua edin inşallah hamileyimdir
Erken gebelik testi mi yaptın canım normal test mi? Üzülme hayır bundadır inşallah.Maalesef negatif adetime 4 gün var
Normal gebelik testi canım az önce baktım hafif bir çizgi var gibiErken gebelik testi mi yaptın canım normal test mi? Üzülme hayır bundadır inşallah.
Adet gününün gelmesini beklesen belki daha idrarda yoktur ne bileyim. Burada hep iyi haber duymak istiyorum, yürekten.Normal gebelik testi canım az önce baktım hafif bir çizgi var gibi
Bende 1 nisanda iğne vuruldum adetim bugun geldi malesefKızlar selam 1 nisanda çatlatma iğnesi 3 nisanda aşılamam oldu, tutmadıysa ne zaman adet olurum sizce? Sanki daha önce sadece çatlatma iğnesi olduğumda 15. Gün olmuştum yani bugüne denk geliyor.. acaba mıııı
Ben de şimdi pembe akıntı gördüm başlıyor herhaldeBende 1 nisanda iğne vuruldum adetim bugun geldi malesef
Belki yerlesmedir dur bakalim.Hakkımiz da hayırlısı .olmassa mayısa insallah☺Ben de şimdi pembe akıntı gördüm başlıyor herhalde
Beklicem canım ama ikinci çizgi çok çok hafif belli ediyoAdet gününün gelmesini beklesen belki daha idrarda yoktur ne bileyim. Burada hep iyi haber duymak istiyorum, yürekten.
İyiyim canım çok şükür yolunda her şey, bel ağrım çok oluyo ayaktayım çoğunlukla gün içinde. Onun dışında bi sıkıntım yok şükür. Cuma günü kontrole gidicem inşallah cinsiyetimiz kesinleşir artık, 13+5 iz şu an kuzum.kızlar nasilsinz var mi gelismesi olan canm senin hamilelik nasıl gidiyor kaç haftalik kalp atisi duydunmusnglrf canm sen nasilsin var mi gelişme Umutumut82 kuzum senin hamilelik nasıl gidiyor kaç haftalik bebis A AloeeVeraa tatlimmm sen nasilsin neleryapiyosun Y yaprakali
kızlar nasilsinz var mi gelismesi olan canm senin hamilelik nasıl gidiyor kaç haftalik kalp atisi duydunmusnglrf canm sen nasilsin var mi gelişme Umutumut82 kuzum senin hamilelik nasıl gidiyor kaç haftalik bebis A AloeeVeraa tatlimmm sen nasilsin neleryapiyosun Y yaprakali
Çok geçmiş olsun cnm, rabbim şifa versinKuzum bu ayda negatif oldu. Dün reglim bitti bugün çok agir grip oldum gece hastanedeydim.doktor bir poset ilac verdi kanimda yüksek derece enfeksiyon varmis. Oyüzden bu aydanda ümidim yok.
Ayy insallah hamilesindirBeklicem canım ama ikinci çizgi çok çok hafif belli ediyo
Çok geçmiş olsun cnm, rabbim şifa versin
Anladım kuzum hayırlısı.inslalah geçmiş olsnKuzum bu ayda negatif oldu. Dün reglim bitti bugün çok agir grip oldum gece hastanedeydim.doktor bir poset ilac verdi kanimda yüksek derece enfeksiyon varmis. Oyüzden bu aydanda ümidim yok.
oghhh maşallah kuzum bende adeti bekliyorum mükemmel bir doktr buldum ona gidicezİyiyim canım çok şükür yolunda her şey, bel ağrım çok oluyo ayaktayım çoğunlukla gün içinde. Onun dışında bi sıkıntım yok şükür. Cuma günü kontrole gidicem inşallah cinsiyetimiz kesinleşir artık, 13+5 iz şu an kuzum.
Sen nasılsın nasıl gidiyo
Öyle cnm, nasibimizde ne varsa onu görücez, vardır bunda da Bi hayırSagol kuzum heray bir engel cikiyor vardir rabbimin bir bildigi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?