- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #25.321
Hadi inşallah artık yeni doktorunla yeni tedavinle gelir bebişin canımoghhh maşallah kuzum bende adeti bekliyorum mükemmel bir doktr buldum ona gidicez
İnşallah canım ikinci çizgi çok dikkatlice bkınca var gibi eşimde benim gibi görüyo anlamadım gitti 3 gün sonra tekrar yapcamAyy insallah hamilesindir ❤
Bu test bozuk görünüyo canım, o yüzden seni yanıltabilir. Başka testin varsa tekrar deneBir bakarmısınız kızlar
Canm test bozuk değil baya zaman geçti kuruyunca tam belli olduğu için çizgi böyle çıkıyo benim önceki gebeligimdede böyleydi 5 tane yapmıştım hepsi de öyleydi yaptığım an öyle değil mi çizgi vardı silik gibiydi bende kurusun tam belli oluyor diye 5 saat sonrakiBu test bozuk görünüyo canım, o yüzden seni yanıltabilir. Başka testin varsa tekrar dene
Evet hafif bi çizgi var canım. Testin ortasına kırmızılık yayılmış ya ondan bozuk mu acaba dedim. Sen bence yapmaya devam et test canımCanm test bozuk değil baya zaman geçti kuruyunca tam belli olduğu için çizgi böyle çıkıyo benim önceki gebeligimdede böyleydi 5 tane yapmıştım hepsi de öyleydi yaptığım an öyle değil mi çizgi vardı silik gibiydi bende kurusun tam belli oluyor diye 5 saat sonraki
Çizgi var gibi canım ama kırmızılar yayılmış başka marka ile yap istersen ya da kan testi ver emin olAltta hafif bir çizgi var sizce de öylemi
İnşallah başka denicemĎ
Çizgi var gibi canım ama kırmızılar yayılmış başka marka ile yap istersen ya da kan testi ver emin ol
Uzun bir süre olduğu için sonradan öyle oldu inşallah vardır yaEvet hafif bi çizgi var canım. Testin ortasına kırmızılık yayılmış ya ondan bozuk mu acaba dedim. Sen bence yapmaya devam et test canım
İnşallah canım inşallah gelmiştir bebişinUzun bir süre olduğu için sonradan öyle oldu inşallah vardır ya
İnşallah canmİnşallah canım inşallah gelmiştir bebişin
Vallahi bu ay oylr umutluydumki bide doktor dedi rahimin cok iyi iste cok iyi gelismis yumirtan var falan dedi ama yani bugunle beraber nblm ya boyle cok uzuldum be insan umutlaninca of nblm yine binsukur tabi halimize bakalim 21. Yada 22 de regli olmam lazim bare olayimda birran evvel en azindan su duygusal durumumda gider bera onla beraberof canım yaRabbim ne zaman nasip edecek bakalım
sabırla beklemekten çaremiz yok
Yerleşme kanaması nasıl oluyor bir anlamadım pembe diyen var kahverengi diyen var canım dün bir damla pembelik gördüm devamı gelmedi anlamadım bu işten bişey karnım da bi garip adet olcakmışım gibi gece uyuyamadım vallaBelki yerlesmedir dur bakalim.Hakkımiz da hayırlısı .olmassa mayısa insallah☺
Cnm erken gebelik testleri var bu testler 5blirano 20 lira ondan alıp yaparsan adete 6 gün kala bile tam sonuç veriyor..Altta hafif bir çizgi var sizce de öylemi
Geçen ay ben çatlatma iğnesinden 7.gün başladı bende ara ara kırmıxı pembe kahverengi 12. Günümdede test yaptum gebelik pozitif oldu sonrasında zaten kimyasala döndü yani yerleşemedi inşallah seninki yerleşir yorma kendinide...Yerleşme kanaması nasıl oluyor bir anlamadım pembe diyen var kahverengi diyen var canım dün bir damla pembelik gördüm devamı gelmedi anlamadım bu işten bişey karnım da bi garip adet olcakmışım gibi gece uyuyamadım valla
Anladım canım çok garip işler valla aklım almıyor bugün gelen giden olmazsa akşam iş çıkışı kan vermeyi düşünüyorum kendimi bu kadar tutabildim valla.. tşk ederim inşallah iyi habet alırız hepimizGeçen ay ben çatlatma iğnesinden 7.gün başladı bende ara ara kırmıxı pembe kahverengi 12. Günümdede test yaptum gebelik pozitif oldu sonrasında zaten kimyasala döndü yani yerleşemedi inşallah seninki yerleşir yorma kendinide...
çok geçmiş olsun canımKuzum bu ayda negatif oldu. Dün reglim bitti bugün çok agir grip oldum gece hastanedeydim.doktor bir poset ilac verdi kanimda yüksek derece enfeksiyon varmis. Oyüzden bu aydanda ümidim yok.
çok geçmiş olsun canım
ben de çok hastayım aşırı öksürük var
öğlen yine kontrole gidicem bakalım ne oldu yumurta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?