Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi insallah bu sefer büyümüstur insallah. 112.5 a cikartinca büyüdügüne göre bugün istenen boyuta geldigini tahmin ediyorum. Dua edicem senin icin
Allah razı olsun canım
bana da büyümüştür gibi geliyor
bakalım kaliteli mi döllenecek mi?
uzun bi süre daha bekleyeceğiz

Ben de kontrole gittim bugün çatlama erken olmuş olabilir dedi çok üzüldüm ya bu aydan çok umutluydum çatlamayı kaçırdım belki de.. cuma gel bakalım o zamana yumurta büyümezse olmuştur çatlama dedi.. ve ben de hastaydım doğru düzgün değerlendiremedik bile rahattım bi de geç çatlıyor daha gelişmemiştir diye çok üstünde durmamıştım..

Allah razı olsun canım
bana da büyümüştür gibi geliyor
bakalım kaliteli mi döllenecek mi?
uzun bi süre daha bekleyeceğiz
Canım umarım büyümüştür, seni merak ediyorum. Hasta olmak dert, büyümesi dert, döllenmesi ayrı dert çok yorucu. İnşallah güzel olur sonu :)

Hadi insallah bu sefer büyümüstur insallah. 112.5 a cikartinca büyüdügüne göre bugün istenen boyuta geldigini tahmin ediyorum. Dua edicem senin icin
Canım yeni döngüye girdin mi sen? Ben hasta olamadım, 30. Gün yumurladım galiba. Bugün doktora gittim buraya kadın doğum doktoru atanmış şükür, tatlı da bir bayan. İlgilendi baktı. Bana hep sağda over yapın var soldan büyüyor çatlıyor deniyordu. Bugünse sol tarafım kist yapıda, sağdan yumurtlamışım hatta gösterdi. Sönmüş balon gibi duruyor:) onu bile görmek umut oldu bana. Çok yıpranmışsın ve gerginsin önce sakinleşiceksin herşeye baştan başlayalım ister misin dedi? Döngüm iyce bozuldu dedim. AMH testi yapılmadı mı, rahim filmi çekilmeden aşılama mı olur belki tüplerde sıkıntı var dedi. şu an için yumurtan çatlamış ilaca tepki veren ve sonuç alınan bir rahatsızlık bu dedi. Sil baştan başlıyoruz bakalım :)

Merhaba ben de bu ay femara kullandım günde 1 tane 5 gun içtim 5 gün boyunca da sadece sabahları aç karnına bal tarçın çörekotu karışımı yedim normalde daha fazla 10 gün ve sabah akşam diyorlar ama ben ilaçla birlikte aşırı uyarılma olur diye korktum ve az kullandım fayda ettiğini düşünüyorum. Daha önce Klomen kullanmıştım ve yumurtam çok geç büyümüştü. Femara ve karışım ile adetin 12.gününde 1 yumurtam istenilen boyuta geldi

Canım benim klomenle 2 yumurtam olmuştu ekstra bişey kullanmamıştım bu ay femara deneyelim dedik yumurta var ama küçücük hepsi Pazartesi tekrar kontrolüm var pazartesine kadar bu karışımı deneyeceğim sağolasın canım

Canim benim reglim bitti 2 3gün oldu ama agir hasta oldum kanimda yüksek derece enfeksiyon cikti banyoda bayilmisim. Simdi ilac kullaniyorum. heryerim dokülüyor sürekli istifar ediyorum.Ovulasyon testim elimde yok siparis ettim ama 3 5güne gelir.tabi hasta oldugumdan iliskide olmuyor. Yani buay da boş geciyor

Canim senin adina sevindim. Bu iste en önemlisi doktora güvenmek. Herseye sil bastan baslamak daha iyi.eger 30.günde yumurtladiysan belkide bu ay bebiş gelmistir.

Ay çok geçmiş olsun canım en azından yumurtlama döngünden önce olmuş, o zaman iyileşirsin umarım. Benim kan testi yapıldı 0.1 çıktı olmamış. Bu gerginlikle zor. Rahim duvarımda kalınlaşmış, doktorda pozitif olabilir diye düşünmüştüm ama ilaça başlıycam tarlusal nefes egzersizi önerdi, ben de sana önereyim sen de çok geriliyorsun :)

büyümemiş kızlar
yani şöyle 16 mm civarı ama şekilsiz yamuk yumuk bişey
kan tahlili istedi sonucuna göre konuşup yol çizicez
Alla alla şaşırdım kaldım gerçekten. Kan tahlilinde neye bakacakmış acaba. Gerçekten çok üzüldüm canım senin adına umutlarla başlanıyor, ne emekler veriliyor, hakkında hayırlısı olsun

Alla alla şaşırdım kaldım gerçekten. Kan tahlilinde neye bakacakmış acaba. Gerçekten çok üzüldüm canım senin adına umutlarla başlanıyor, ne emekler veriliyor, hakkında hayırlısı olsun
ya zaten adetin 26. günü bugün
bu tarihe kadar büyümediyse işe yaramazdı bence. progesteron ve E2 bakıcam dedi.

büyümemiş kızlar
yani şöyle 16 mm civarı ama şekilsiz yamuk yumuk bişey
kan tahlili istedi sonucuna göre konuşup yol çizicez

Canim 16mm aslinda fena degil ama şekilsiz olmasi önemli... benimde daha önce şekilsiz yumurtam olmustu saglikli catlamadi bence asılama yerine sadece çatlama iğnesi yaptir.

Kuzum ben nefes egzersizini birak araba lastik pompasi kullansam rahatlayamam gibi...

Canim 16mm aslinda fena degil ama şekilsiz olmasi önemli... benimde daha önce şekilsiz yumurtam olmustu saglikli catlamadi bence asılama yerine sadece çatlama iğnesi yaptir.
sonuçlarım da çıkmış E2 57 progesteron 0.1
yumurtlama olsaydı E2 400 lerde falan çıkıyor
iptal eder büyük ihtimalle.
ama kist olmasın diye de çatlatma iğnesi yaptırabilir
mesaj attım hocaya bakalım ne diyecek

doktor dönüş yaptı tedavi iptal, adetliyken gelin dedi.
çatlatma iğnesini de sordum olmaz dedi.
e peki kist oluşmasın dedim, şimdiden bilemeyiz ve yapılabilecek bir şey yok şu an dedi.
hayırlısı bakalım adet olmayı beklerim ama olamam kesin tarlusal içerim biraz daha bekleyip

Canim bence sende eczaneden hayit hapini dene en azindan 2 ay. Biliyorsun benimde yumurtlamam ve reglim düzenli degil .benim hic ovulasyon testlerim pik olmazdi ve yumurtladigimi hissetmezdim.ama gecen ay hayit hapi kullandim resmen yumurtladigimi hissettim ve ovulasyonum pik oldu. en önemlisi ilacsiz regli olamazdim gününde regli oldum.Doktoruna danisip kullanabilirsin.

ya evet sen çok faydasını gördün
şimdiden alıp başlasam nasıl olur ki?
ters tepmesin yine. bir de hangi markayı kullanıyorsun sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…