- 10 Temmuz 2016
- 1.584
- 1.734
- 83
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #25.361
Gerçekten vücut çok değişik ya tabiki büyümedi diye stres yaptın ben olsam bende yapardım, kendi kendimizi kitliyoruz resmen aklıma başka birşey gelmiyor. Umarım hasta olursun o da yoruyor insanı bekliyorum ben hala, bekledikçe geriliyor insandoktor dönüş yaptı tedavi iptal, adetliyken gelin dedi.
çatlatma iğnesini de sordum olmaz dedi.
e peki kist oluşmasın dedim, şimdiden bilemeyiz ve yapılabilecek bir şey yok şu an dedi.
hayırlısı bakalım adet olmayı beklerim ama olamam kesin tarlusal içerim biraz daha bekleyip
Bir yolunu bulucaz nasıl olacak bilmiyorum şu an ama rahatlamamız lazım, şart yani. Tarlusala başlıycam akşam bakalım hormon testlerim nasıl çıkacak değişiklik olmuş muKuzum ben nefes egzersizini birak araba lastik pompasi kullansam rahatlayamam gibi...
ya evet sen çok faydasını gördün
şimdiden alıp başlasam nasıl olur ki?
ters tepmesin yine. bir de hangi markayı kullanıyorsun sen
gonalf 75 kullandım ağız kuruluğu halsizlik ilk günler baya kötüydüm karın ağrısı yoktu canımGonal f iğne bana mide bulantısı halsizlik karın ağrısı yaptı kullanıp yan etki olan varmıdır
zaten adetim kendiliğinden gelmezCanim hamile oldugunu anladigin ana kadar kullaniliyor doktor bana bir ayin 30günü kullanmanda sakinca yok dedi. Belki reglinin gelmesine faydasi olur cünkü hirmonlarida düzenliyor. Mesela normalde benim reglim cok agrili gecerdi bu ay hic agrim olmadi. Doktoruna danis istersen ama ben cok faydasini gördüm resmen kasıklarimda hissettim yumurtlamayi.. Ben senin yerinde olsam önümüzdeki ay hemen tekrar tedaviye baslamam 3 ay hayit hapi kullanirim yumurtlamami düzenlerim
cünkü yine tedavi olsan yumurtanin büyümeme riski cok fazla.
Canm sabah yaparsa 2 günm var adet olmaya inşallah sabah yaptıgımda çıkarCnm erken gebelik testleri var bu testler 5blirano 20 lira ondan alıp yaparsan adete 6 gün kala bile tam sonuç veriyor..
Canım keşke doktora gitmeyi denesen bu kadar ağrın varsa en doğru sonucu alacaksın emin ol.kızlar sol kasıgım çok ağrıyor bide beya z svı bir akıntı geldi ama çok agrıyo kasıgım yürüyemiyorum
Keşke gide bils3m canım burda randevu 15 güne kadar yok denk gelmiyor bide ben köyde oturdugum için imkanım kolay kolay olmuyoCanım keşke doktora gitmeyi denesen bu kadar ağrın varsa en doğru sonucu alacaksın emin ol.
Anladım canım şartların zor ama bu kadar acı çekiyosan bi sebebi olmalı belki acil müdahale edilebilecek bişeydirKeşke gide bils3m canım burda randevu 15 güne kadar yok denk gelmiyor bide ben köyde oturdugum için imkanım kolay kolay olmuyo
pkos um klomen ve catlatla ignesi kullandim 3defa ve 2sindede catpamatip kiste donustu dr catlatma ignesini 2tane kullaniriz oyle deneyelim dedi sorum siz hic ovitrelle 2tane kullabdinizmi yada kullanan duydunuzmu
Evet canım ağrılarım dün çok vardı bugün yok test yaptım negatif :-((Anladım canım şartların zor ama bu kadar acı çekiyosan bi sebebi olmalı belki acil müdahale edilebilecek bişeydir
Çok silik çizgi gördüm canim insallah vardirrKızlar bir bakın lütfen ikinci çizgi varmı
İnşallah canım var gibi görünüyoÇok silik çizgi gördüm canim insallah vardirr
büyümemiş kızlar
yani şöyle 16 mm civarı ama şekilsiz yamuk yumuk bişey
kan tahlili istedi sonucuna göre konuşup yol çizicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?