Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gerçekten vücut çok değişik ya tabiki büyümedi diye stres yaptın ben olsam bende yapardım, kendi kendimizi kitliyoruz resmen aklıma başka birşey gelmiyor. Umarım hasta olursun o da yoruyor insanı bekliyorum ben hala, bekledikçe geriliyor insan

ya evet sen çok faydasını gördün
şimdiden alıp başlasam nasıl olur ki?
ters tepmesin yine. bir de hangi markayı kullanıyorsun sen

Canim hamile oldugunu anladigin ana kadar kullaniliyor doktor bana bir ayin 30günü kullanmanda sakinca yok dedi. Belki reglinin gelmesine faydasi olur cünkü hirmonlarida düzenliyor. Mesela normalde benim reglim cok agrili gecerdi bu ay hic agrim olmadi. Doktoruna danis istersen ama ben cok faydasini gördüm resmen kasıklarimda hissettim yumurtlamayi.. Ben senin yerinde olsam önümüzdeki ay hemen tekrar tedaviye baslamam 3 ay hayit hapi kullanirim yumurtlamami düzenlerim
cünkü yine tedavi olsan yumurtanin büyümeme riski cok fazla.

zaten adetim kendiliğinden gelmez
beklesem 3 ay olmaz
hayıt hapı ben de alıp kullanayım belki adet olmama yardımcı olur

kızlar sol kasıgım çok ağrıyor bide beya z svı bir akıntı geldi ama çok agrıyo kasıgım yürüyemiyorum

pkos um klomen ve catlatla ignesi kullandim 3defa ve 2sindede catpamatip kiste donustu dr catlatma ignesini 2tane kullaniriz oyle deneyelim dedi sorum siz hic ovitrelle 2tane kullabdinizmi yada kullanan duydunuzmu

pkos um klomen ve catlatla ignesi kullandim 3defa ve 2sindede catpamatip kiste donustu dr catlatma ignesini 2tane kullaniriz oyle deneyelim dedi sorum siz hic ovitrelle 2tane kullabdinizmi yada kullanan duydunuzmu

Canim bendede ayni problem var bende çıkmazdayim. Sanirim tüp bebek tedavisinde 2 tane catlama ignesi yapiliyordu.

büyümemiş kızlar
yani şöyle 16 mm civarı ama şekilsiz yamuk yumuk bişey
kan tahlili istedi sonucuna göre konuşup yol çizicez

Canım okuyamadığım mesajlarını da okudum da biz de fazlasıyla kendi kendimize bile stres yapıyoruz. Yapmayalım desek bile elimizde değil kendimden biliyorum. Belki bir iki ay tedavi olmadan hayıt hapı ile Umutumut82 un dediği gibi kullansan hem yumurtlamana iyi gelir hem de tedavi sürecinde olmayınca belki stresin azalır biraz çünkü ha büyüdü ha büyümedi çatladı çatlamadı sürekli takibe de gidince kafa sadece orda oluyor. Bi de gün aşırı denersiniz ay boyunca hiç değilse yumurtlamanı da kaçırmamış olursun.

Kızlaarr merhabalar, beni de aranıza alın da uğur getirin inşallah 10 Nisan da ilk çatlatma iğnemi oldum daha ilk iğnem öncesinde hiç bi şey kullanmadım yumuşum kendiliğinden büyümüştü sol tarafta 18mm doktor akşama hemen çatlatma iğnesi dedi. O akşam ilişki olmadı ondan sonraki üç geceyi sağlam değerlendirdik İğnenin sekizinci günündeyim gaz problemi ve meme hassasiyeti var. İlk günlerde olan halsizlik, kasık ağrıları falan bitti. Bat 25 Nisan kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…