Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi İnsallah canimm senden bebiş haberi aliriz insallah

Kızlar kusura bakmayın sizede çok soru soruyorum effedin ama be ek olsun diye bu çabalarım söyle anlatım benim adetim ayın 20 ve benim dün yumurtam çatladı ve o an ilişkiye girdik çok afedersiniz gebelik testlerimde hepsi negatif dünkü çatlamadan sonra gebelik olsa bile nasıl ne zaman anlicam 3 günde belli olurum cevap verin lütfen çok merak ediyorum

Kızlar selam yarın aşılama olucam beni stres aldı idrara sıkışık olmalısın aşılama esnasında spermlernyıkanırken sende 2 saat su içiceksin dedi ya ben idrara sıkısıkkrn o işlrm yapılırsa altıma kaçırırım ya adama rezil olcam

Canım eğer çatlamamışsa veriyorlar
catlamadi tek igneyle bakalim yarina kontrole gidecegim muhtemelen pazartesi sali catlatma ignesini vururum
5 6 gun icinde anca yerlesip beta salgilanir canim igne kullandiysan zaten 14gune kadar saglikli sonuc alamazsin idrar testinde
o esnada degilde sonrasi cidden sıkıcı wc tutmak icin kasiliyorsun rabbim emeklerini bosa cikarmasin ins.

İğne değil klomen kullandım daha önce ki gebeligimde kullanmıştım iğne oradan biliyorum çatlama oldugunu adet günüm yarın adet günümle beraber 3 gündür çatlamiş

Adet sancılarımda hiç yok gebelik oluşursa çatlamadan kaç gün sonra belli olur

öyle canım stres çok etkili
ya işte ben hiç yumurtlamıyorum ve adet olmuyorum
6-7 ayda bir ancak olurum
mecbur bekleyip yine tedavi olacam

öyle canım stres çok etkili
ya işte ben hiç yumurtlamıyorum ve adet olmuyorum
6-7 ayda bir ancak olurum
mecbur bekleyip yine tedavi olacam
Doğru tabi..o zaman öncelikli iş adet döngüsünü düzenlemek... doktorun buna yönelik çalışmıyor mu canım ya da farklı bir doktora gittin mi farklı bi şey yakalar belki

Neden idrara sıkışık olmalısınız? Bir sebebi mi var?

Doğru tabi..o zaman öncelikli iş adet döngüsünü düzenlemek... doktorun buna yönelik çalışmıyor mu canım ya da farklı bir doktora gittin mi farklı bi şey yakalar belki
15-16 senedir doktor doktor gezdim canım :)
bekarken de tedavi oldum evlendikten sonra da. maalesef düzene girmedi hiç
yapılacak bir şey de yok maalesef

Ya arkadaşlar bugün 18inci günüm ignede hasta filan olmadım bi dün bi leke geldi daha yok. Test yapayım dedim ondada bise çıkmadı. Hasta neden olmadimki acaba olur muyum?
Genelde iğne ve ilaçların etkisiyle adet kanaması hemen başlamıyor . Benimde geçen ay öyleydi leke geldi ertesi günü bişey olmadı sonraki gün yine leke ve Bikaç gün sonra ancak tam anlamıyla kanama başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…