- 16 Kasım 2018
- 166
- 144
- 18
- 34
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #25.401
Yaa.. inşallah rabbim bir an evvel bebek versin isteyen herkese inşallah..15-16 senedir doktor doktor gezdim canım :)
bekarken de tedavi oldum evlendikten sonra da. maalesef düzene girmedi hiç
yapılacak bir şey de yok maalesef
Canım pko mu var sendeişte böyle olunca da nasıl gebe kalıcaz
mucize olması lazım ancak
İnşallah cnm ya şuan doktorun yanında eşimi bekliyorum tek stresim idrarbtutmak sonrası 15 dk bekleticekmiş masada.catlamadi tek igneyle bakalim yarina kontrole gidecegim muhtemelen pazartesi sali catlatma ignesini vururum
5 6 gun icinde anca yerlesip beta salgilanir canim igne kullandiysan zaten 14gune kadar saglikli sonuc alamazsin idrar testinde
o esnada degilde sonrasi cidden sıkıcı wc tutmak icin kasiliyorsun rabbim emeklerini bosa cikarmasin ins.
Aşılama yapıldıgı esnada idrara çok sıkısık olunması lazımmıs galiba rahim düzleşiyomuş buda işlemin yapılması açısından artı oluyo...Neden idrara sıkışık olmalısınız? Bir sebebi mi var?
Anladım canım bende hiç öyle bişey denmedi de dedim ekstra tutması için birşey mi acaba? Herşeyden bir belirti arar oldum vallahiİnşallah cnm ya şuan doktorun yanında eşimi bekliyorum tek stresim idrarbtutmak sonrası 15 dk bekleticekmiş masada.
Aşılama yapıldıgı esnada idrara çok sıkısık olunması lazımmıs galiba rahim düzleşiyomuş buda işlemin yapılması açısından artı oluyo...
İnşallah tutar bende oldum ama hiç idrale sıkışık ol falan dednmediİnşallah cnm ya şuan doktorun yanında eşimi bekliyorum tek stresim idrarbtutmak sonrası 15 dk bekleticekmiş masada.
Aşılama yapıldıgı esnada idrara çok sıkısık olunması lazımmıs galiba rahim düzleşiyomuş buda işlemin yapılması açısından artı oluyo...
6 bardak su içtim 1 den 2 ye kadar sıkışık olmak önemliymiş çünkü rahim düzlestiğinden spermleri yollarken daha iyi gidiyomuş zaten internette de yazıyoİnşallah tutar bende oldum ama hiç idrale sıkışık ol falan dednmedi
İnşallah tutar canım.6 bardak su içtim 1 den 2 ye kadar sıkışık olmak önemliymiş çünkü rahim düzlestiğinden spermleri yollarken daha iyi gidiyomuş zaten internette de yazıyo
evet canım pko luyumCanım pko mu var sende
İnşallah cnm ya şuan doktorun yanında eşimi bekliyorum tek stresim idrarbtutmak sonrası 15 dk bekleticekmiş masada.
evet canım pko luyum
bendede catlama olmuyor kiste donuyor dr sordum tup bebek dedi asilama bile onermiyorNe olcak bizim halimiz. Bende bugun reglinin 13.günü ovulasyon testine başladim .gerci pik olsa bile catlamiyor bende sapıttım ne yapacagimi.doktora gitsem catlatma igneside işe yaramiyor.
Canın bende aynı adetlerim düzensizdi kilom vardı spora yazıldım kilo verdim bi yanmanda inofolic combi kullandım 30 günü geçmedi her ay düzenli olmaya başladımevet canım pko luyum
amin canımKızlar asılamamı oldum eşimin spermleri çok azmış istesende bidaha seni aşılama yapmam direk tüpbebek dedi ama hiçbirtane sperm boşa gitmedi 6 ay içinde yaptıgım en iyi aşılamaydı dedi bazılarınınki zorgidiyo dedi10 dk beklettiler beni ayağa kalktım hiçbişey filan akmadı şimdi başka odada istirahatteyim mübarek günde ne istediysej inşallah gerçekleşsin önce Allahım hiç çocuğu olmayanlara versin sonra diğerlerine benim 6 yasında bir kızım var çünkü..
benim de kilom çok canım 97 kg yumCanın bende aynı adetlerim düzensizdi kilom vardı spora yazıldım kilo verdim bi yanmanda inofolic combi kullandım 30 günü geçmedi her ay düzenli olmaya başladım
vardır Allahın bir bildiği canımNe olcak bizim halimiz. Bende bugun reglinin 13.günü ovulasyon testine başladim .gerci pik olsa bile catlamiyor bende sapıttım ne yapacagimi.doktora gitsem catlatma igneside işe yaramiyor.
çatlama olmadan tüp bebek yapılabiliyor mu peki?bendede catlama olmuyor kiste donuyor dr sordum tup bebek dedi asilama bile onermiyor
Canım bende 72 ydm şuan 60 a düştüm ama lh yine yüksek yumurta çatlamıyor yada hiç oluşmuyor tek etkisi adetlerim düzenlendi Allah hepimizin yardımcısı olsun pko demek hayata 1 0 geriden başlıyoruzbenim de kilom çok canım 97 kg yum
inofolic combi de kullanıyorum
ben zayıfken de adet olmuyordum
kilo aldım bu sefer de tedaviye yanıt vermiyorum
kilo her şeye engel ne güzel vermişsin sen tebrik ederim.
ben veremiyorum bir türlü ama versem de düzeleceğimi sanmıyorum
Artık bende tüp bebek düşünüyorumbendede catlama olmuyor kiste donuyor dr sordum tup bebek dedi asilama bile onermiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?