Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar çatlatma iğnesinden sonra belirtileriniz nasıldı? Benim bugün 9. gün böyle hasta gibiyim halsizim.. Sabah çok keyifsiz uyandım. Deliksiz uyumama rağmen uykumu alamamıştım. Hafif göğüs ağrısı, kasık ağrısı var.. Aslında dün gayet iyiydim ama bugün yine rahatsızım. Artık ilaç etkisinin geçmesi gerekmiyor mu?

İnşallah cnm ya şuan doktorun yanında eşimi bekliyorum tek stresim idrarbtutmak sonrası 15 dk bekleticekmiş masada.
Neden idrara sıkışık olmalısınız? Bir sebebi mi var?
Aşılama yapıldıgı esnada idrara çok sıkısık olunması lazımmıs galiba rahim düzleşiyomuş buda işlemin yapılması açısından artı oluyo...

Anladım canım bende hiç öyle bişey denmedi de dedim ekstra tutması için birşey mi acaba? Herşeyden bir belirti arar oldum vallahi

İnşallah tutar bende oldum ama hiç idrale sıkışık ol falan dednmedi

Kızlar asılamamı oldum eşimin spermleri çok azmış istesende bidaha seni aşılama yapmam direk tüpbebek dedi ama hiçbirtane sperm boşa gitmedi 6 ay içinde yaptıgım en iyi aşılamaydı dedi bazılarınınki zorgidiyo dedi10 dk beklettiler beni ayağa kalktım hiçbişey filan akmadı şimdi başka odada istirahatteyim mübarek günde ne istediysej inşallah gerçekleşsin önce Allahım hiç çocuğu olmayanlara versin sonra diğerlerine benim 6 yasında bir kızım var çünkü..

Canim ben 2 kere asılama oldum hatta tuttu. Ama doktorum bana idrarini tut demedi.özellikle sordum hiç gerek yok dedi. Sonucta idrarini cok tuttun diyelim 15 20 dakikada kalkmadan yatman lazim nasil dayanacaksin. Ben tam tersi asilamaya girmeden wc ye girdimki asilama sonrasi 2 3 saat wc ye gitmemek icin.

amin canım
ne güzel bir gün yapılmış aşılaman hem kandil hem cuma.
inşallah tutunur hayırlısıyla

Canın bende aynı adetlerim düzensizdi kilom vardı spora yazıldım kilo verdim bi yanmanda inofolic combi kullandım 30 günü geçmedi her ay düzenli olmaya başladım
benim de kilom çok canım 97 kg yum
inofolic combi de kullanıyorum
ben zayıfken de adet olmuyordum
kilo aldım bu sefer de tedaviye yanıt vermiyorum
kilo her şeye engel ne güzel vermişsin sen tebrik ederim.
ben veremiyorum bir türlü ama versem de düzeleceğimi sanmıyorum

Canım bende 72 ydm şuan 60 a düştüm ama lh yine yüksek yumurta çatlamıyor yada hiç oluşmuyor tek etkisi adetlerim düzenlendi Allah hepimizin yardımcısı olsun pko demek hayata 1 0 geriden başlıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…