- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #25.421
yok canım klomen femera vb haplar yerine iğne kullanacaksınKızlar bu arada doktorum önümüzdeki ay iğneli tedaviye geçicez dedi aşılama demek mi oluyor bu
Anladım canım femara daha etkili dediler bende 0 yumurta oluştu klomende 2 tane oluşmuştu bu yüzden sanırım iğneye geçiyor artıkyok canım klomen femera vb haplar yerine iğne kullanacaksın
daha etkili yumurta büyütmede. gonal f merional puregon vb. gibi iğneler var
göbekten yapıyorsun doktorun dediği dozda
evet canım bir de hapların doğruganlık dönemi boyunca 6 kereden fazla kullanılmaması gerekiyormuş.Anladım canım femara daha etkili dediler bende 0 yumurta oluştu klomende 2 tane oluşmuştu bu yüzden sanırım iğneye geçiyor artık
Ahhh kuzum ahhh bende ne yapıcamı şaştım. Bende pko yok adetlerimde hep düzenliydi bu yaşıma kadar 28 günde bir oluyodum hep. 2 aydır hiç bişey kullanmıyorum geçen ay 30. gün oldum bu ayda 29. Gündeyim ne belirti var ne gelen giden. İlaçlar mı dengeyi bozdu yoksa çok mu sitres yapıyoruz bilmiyorum. Şu mübarek günün hürmetine Rabbim hepimizin sesini duysun inşallahNe olcak bizim halimiz. Bende bugun reglinin 13.günü ovulasyon testine başladim .gerci pik olsa bile catlamiyor bende sapıttım ne yapacagimi.doktora gitsem catlatma igneside işe yaramiyor.
amin canım
ne güzel bir gün yapılmış aşılaman hem kandil hem cuma.
inşallah tutunur hayırlısıyla
Ahhh kuzum ahhh bende ne yapıcamı şaştım. Bende pko yok adetlerimde hep düzenliydi bu yaşıma kadar 28 günde bir oluyodum hep. 2 aydır hiç bişey kullanmıyorum geçen ay 30. gün oldum bu ayda 29. Gündeyim ne belirti var ne gelen giden. İlaçlar mı dengeyi bozdu yoksa çok mu sitres yapıyoruz bilmiyorum. Şu mübarek günün hürmetine Rabbim hepimizin sesini duysun inşallah
Bence de nolcak bizim bu halimizz..Ne olcak bizim halimiz. Bende bugun reglinin 13.günü ovulasyon testine başladim .gerci pik olsa bile catlamiyor bende sapıttım ne yapacagimi.doktora gitsem catlatma igneside işe yaramiyor.
S3n kaç ayda bir oluyorum bir de kaç kiloydun şimdi kaçsınCanın bende aynı adetlerim düzensizdi kilom vardı spora yazıldım kilo verdim bi yanmanda inofolic combi kullandım 30 günü geçmedi her ay düzenli olmaya başladım
Yok kuzum test yapmıştım emindim olmadığından, civan perçemi içtim az bişey lekenmeler başladı yarın sökülür tamamen. Benim umudum yok zaten bayramdan sonra tüp bebekCanim benim inşallah bebis vardirda regli olmazsin canimmmm
10yil once tup bebek denedim 2defa ama hatirlamiyorum canim hic arastirmadimda acikcasiçatlama olmadan tüp bebek yapılabiliyor mu peki?
yine çatlatıp yumurta toplanmıyor mu?
bende 14kilo verdim ama yinede catlamiyor nasipte nezaman var acabaCanım bende 72 ydm şuan 60 a düştüm ama lh yine yüksek yumurta çatlamıyor yada hiç oluşmuyor tek etkisi adetlerim düzenlendi Allah hepimizin yardımcısı olsun pko demek hayata 1 0 geriden başlıyoruz
canim rabbim bagislasin benim 2tane kizim var 3.dusunuyorum ama tup bebek esim dusunmuyor simdilik benim dr kontrolu olmadan gebeligim olmuyorArtık bende tüp bebek düşünüyorum
10yil once tup bebek denedim 2defa ama hatirlamiyorum canim hic arastirmadimda acikcasi
bende 14kilo verdim ama yinede catlamiyor nasipte nezaman var acaba
canim rabbim bagislasin benim 2tane kizim var 3.dusunuyorum ama tup bebek esim dusunmuyor simdilik benim dr kontrolu olmadan gebeligim olmuyor
Yok kuzum test yapmıştım emindim olmadığından, civan perçemi içtim az bişey lekenmeler başladı yarın sökülür tamamen. Benim umudum yok zaten bayramdan sonra tüp bebek
Amin inşallah canım hepimizin mucizesi gelsin artık...Vakit geçtikçe umut azalıyoBelki bu arada gelir bebegin canim. Be diyecegimi bilmiyorum. Insallah şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetibe daha fazla yıpranmadan gelir bebişin.
gonnalf 75 kullanıorm bende de aynı durumlar mevcut. kaçıncı gündesınızGonal f iğne bana mide bulantısı halsizlik karın ağrısı yaptı kullanıp yan etki olan varmıdır
Ben bu ay kullandım canım günde 1 tane 10 gün boyunca yumurtam oluşmadı,klomen kullanmıştım 2 tane oluşmuştukizlar aranizda femara kullananlar varmi ?
kacinci günde ne kadar büyüklükte kac tane yumurtaniz olustu ?
günde kac tane kullandiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?