Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu arada doktorum önümüzdeki ay iğneli tedaviye geçicez dedi aşılama demek mi oluyor bu
yok canım klomen femera vb haplar yerine iğne kullanacaksın
daha etkili yumurta büyütmede. gonal f merional puregon vb. gibi iğneler var
göbekten yapıyorsun doktorun dediği dozda

yok canım klomen femera vb haplar yerine iğne kullanacaksın
daha etkili yumurta büyütmede. gonal f merional puregon vb. gibi iğneler var
göbekten yapıyorsun doktorun dediği dozda
Anladım canım femara daha etkili dediler bende 0 yumurta oluştu klomende 2 tane oluşmuştu bu yüzden sanırım iğneye geçiyor artık

Anladım canım femara daha etkili dediler bende 0 yumurta oluştu klomende 2 tane oluşmuştu bu yüzden sanırım iğneye geçiyor artık
evet canım bir de hapların doğruganlık dönemi boyunca 6 kereden fazla kullanılmaması gerekiyormuş.
kanser riskini arttırıyormuş. klomen bende de 1 ay yumurta oluşturdu 1 ay oluşturmadı.
iğneli tedavi oldum 3.5 kutu kadar iğne kullandım yine büyümedi yumurta

Ne olcak bizim halimiz. Bende bugun reglinin 13.günü ovulasyon testine başladim .gerci pik olsa bile catlamiyor bende sapıttım ne yapacagimi.doktora gitsem catlatma igneside işe yaramiyor.
Ahhh kuzum ahhh bende ne yapıcamı şaştım. Bende pko yok adetlerimde hep düzenliydi bu yaşıma kadar 28 günde bir oluyodum hep. 2 aydır hiç bişey kullanmıyorum geçen ay 30. gün oldum bu ayda 29. Gündeyim ne belirti var ne gelen giden. İlaçlar mı dengeyi bozdu yoksa çok mu sitres yapıyoruz bilmiyorum. Şu mübarek günün hürmetine Rabbim hepimizin sesini duysun inşallah

amin canım
ne güzel bir gün yapılmış aşılaman hem kandil hem cuma.
inşallah tutunur hayırlısıyla

Teşekkürler inşallah hayırlı kandiller herkeze.
Yılbaşı geceside histereskopi oldum rahim yapışıklığı ve polip ameliyatı bu mübarek gündede aşılama bide bugunun çzelliği ölecekler doğacaklar 1 yıllık yazılıyomuşya inşallah doğacaklara yazılır benimde bebişim..

kızlar bugun catlatmadan sonraki 16. gunum 21 22 regli gunum 1 saat once benden sulu sekılde kan geldı ama boyle acık renlı falan sonra hemen bez taktıgımda aradan az bi zaman gectı bı kontrol edeyım dedımde 3 damla falan geldı yıne ama acık normlde adet rengı bayagı benım kan gelir yanı net bı sekılde ve ne kasıklarımda agrı var nede bişi sadece vajına yanmam var böyel bişi yasayan var mı (bu arada regliye yakın hep vajına yanması yasarım ) nolur bı cvp verın kızlar acaba yerlesme kanaması olabılır mı dıye dusunuyorum bırde bugun 30.gunum

şimdi tekrardabn peçeteye bi sileyim dedim hiç bişi yok gelmıyo

Son düzenleme:

Canim benim inşallah bebis vardirda regli olmazsin canimmmm

Ne olcak bizim halimiz. Bende bugun reglinin 13.günü ovulasyon testine başladim .gerci pik olsa bile catlamiyor bende sapıttım ne yapacagimi.doktora gitsem catlatma igneside işe yaramiyor.
Bence de nolcak bizim bu halimizz..
Ben de doktora gittim büyümüş yumurta filan yok benden habersiz ya çatladı gitti ya da hiç büyümüyor bile bu ay bi umut vardı içimde böyle olunca yine bi fos ay ..

çatlama olmadan tüp bebek yapılabiliyor mu peki?
yine çatlatıp yumurta toplanmıyor mu?
10yil once tup bebek denedim 2defa ama hatirlamiyorum canim hic arastirmadimda acikcasi
Canım bende 72 ydm şuan 60 a düştüm ama lh yine yüksek yumurta çatlamıyor yada hiç oluşmuyor tek etkisi adetlerim düzenlendi Allah hepimizin yardımcısı olsun pko demek hayata 1 0 geriden başlıyoruz
bende 14kilo verdim ama yinede catlamiyor nasipte nezaman var acaba
Artık bende tüp bebek düşünüyorum
canim rabbim bagislasin benim 2tane kizim var 3.dusunuyorum ama tup bebek esim dusunmuyor simdilik benim dr kontrolu olmadan gebeligim olmuyor

Banada doktor kilo ver dedi canim. 97kg dan 77kg ya düstüm.hala kilo ver diyor. Benimde 1 tane oglum var kardeş diye üzülüyor. Benim esimde tüp bebeğe yanaşmiyor. Neolacagini nasil olacagini bilemiyorum. Labirente konmuş fare gibiyim.

Yok kuzum test yapmıştım emindim olmadığından, civan perçemi içtim az bişey lekenmeler başladı yarın sökülür tamamen. Benim umudum yok zaten bayramdan sonra tüp bebek

Belki bu arada gelir bebegin canim. Be diyecegimi bilmiyorum. Insallah şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetibe daha fazla yıpranmadan gelir bebişin.

ben fire verdim arkadaslar bugun gıttım doktora kist oluşmus bende sarı kist dedı ne demek ıstedı anlamdım ama zararsız ve onemsızmıs bu ay kendı halıne bırakcam dedı 1 nısanda kontrole gıdıcem artık bakalım

kizlar aranizda femara kullananlar varmi ?

kacinci günde ne kadar büyüklükte kac tane yumurtaniz olustu ?

günde kac tane kullandiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…