- 16 Ekim 2018
- 3.463
- 2.063
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #25.441
tesekkür ederim canim.Ben bu ay kullandım canım günde 1 tane 10 gün boyunca yumurtam oluşmadı,klomen kullanmıştım 2 tane oluşmuştu
Cnm benim bitti cuma aşılama oldum 3 gün 62.5 3 gün 75 2 gün 87.5 kullandımgonnalf 75 kullanıorm bende de aynı durumlar mevcut. kaçıncı gündesınız
Allah bağışlasın canım Allah analı babalı büyütsün inşalah Allah isteyen herkes nasip etsinKızlar merhaba hepinize. Buradaki önceden tanıdığım arkadaşlarımı haberdar etmek istedim. Cinsiyetimiz kesinleşti ve bi oğlumuz olucak nasipse kızlar ❤
Kaç haftalık canım ilk çocugunmuKızlar merhaba hepinize. Buradaki önceden tanıdığım arkadaşlarımı haberdar etmek istedim. Cinsiyetimiz kesinleşti ve bi oğlumuz olucak nasipse kızlar ❤
Amiin canım benim amiin, dualarım hep sizlerleAllah bağışlasın canım Allah analı babalı büyütsün inşalah Allah isteyen herkes nasip etsin
İlk bebeğim canım. Bi tane kürtajım var malesef daha önce. Bugün 14+3 üzKaç haftalık canım ilk çocugunmu
Canım ilki tedavi miydi kürtaj olduğun ve kürtakdan kaç ay sonra şimdiki gebeligin olduİlk bebeğim canım. Bi tane kürtajım var malesef daha önce. Bugün 14+3 üz
Kızlar merhaba hepinize. Buradaki önceden tanıdığım arkadaşlarımı haberdar etmek istedim. Cinsiyetimiz kesinleşti ve bi oğlumuz olucak nasipse kızlar ❤
Kizlar merhaba ben çatlama ignesi olali 16 gün oldu daha adet olmadim ve 12.gün kan testi negatif cikmisti sizce hamile olma ihtimalim var mi 4 günde beta hcg yükselir mi ?
Merhaba hanımlar ben 2 ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım bu ay ara verdim şuan adetim tam 3 gün geçikti akşam afedersiniz lavobada peçeteme kahverengi hafif akıntımla kan geldi silince ama bu sabahta aynısı oldu ama peçeteyle silince oluyor günlük pedime falan asla gelmiyor anlayamadım..test yapıp hayl kırıklığınada uğramak istemiyorum o yüzdem bekliyorum boşluğumda bir ağrı var ara ara alt karın bölgemde ağrı değilde hafif sızlamalar merak ediyorum klomeni bırakıp diğer ay hamile kalan var mı?
Her ay sil baştan başlıyoruz, senin ovulasyonun geç oluyor yavaştan koyulaşmaya da başlamış:) ben bıraktım kendimi, daha hasta da olmadım tarlusal kullanıyorum ama test falan da almadım almıycam. Kendime söz verdim.bir hormon testlerim tekrarlanacak. Olur canım bence yumurtan ve çatlar daKızlar yine yibe sil bastan denemeye devam ediyorum. Nezaman pes edicem kimbilir. Bugün reglinin 15.günü ovulasyon testim koyulasmaya basladi insallah bu ay yumurtam olur ve çatlar.
Yaaa gerçekten miii ? Ya canim Allah razi olsun içimi ferahlattinTabiki canim.12.günde kanda negatifi görüp 14.15.günlerde pozitif sonuc alan arkadaslarimiz oldu. Sabah test yaparsan artik varsa idrardada cikar.
Her ay sil baştan başlıyoruz, senin ovulasyonun geç oluyor yavaştan koyulaşmaya da başlamış:) ben bıraktım kendimi, daha hasta da olmadım tarlusal kullanıyorum ama test falan da almadım almıycam. Kendime söz verdim.bir hormon testlerim tekrarlanacak. Olur canım bence yumurtan ve çatlar da
İnsallah olur yumurtan canimm sen yine de degerlendir bugünleri Rabbimden umut kesilmezKızlar yine yibe sil bastan denemeye devam ediyorum. Nezaman pes edicem kimbilir. Bugün reglinin 15.günü ovulasyon testim koyulasmaya basladi insallah bu ay yumurtam olur ve çatlar.
Yaaa gerçekten miii ? Ya canim Allah razi olsun içimi ferahlattintamamen umudu kesmistim ben de canim 12.günde negatifse negatiftir dedi herkes o yuzden kasiklarimda agri var belim de agriyor gebelik belirtisi mi adet mi olcam bilemedim :/
Benim kasiklarim regli olacagim zaman agrimiyordu ama ignenin etkisi de olabilir canim İnsallah hepimizin bebişi gelir hayirlisyla kavusuruzzCanim bunlar hem gebelik hemde regli belirtisi. Insallah mübarek günlerin hürmetine bebisin gelmistir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?