Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba hanımlar ben 2 ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım bu ay ara verdim şuan adetim tam 3 gün geçikti akşam afedersiniz lavobada peçeteme kahverengi hafif akıntımla kan geldi silince ama bu sabahta aynısı oldu ama peçeteyle silince oluyor günlük pedime falan asla gelmiyor anlayamadım..test yapıp hayl kırıklığınada uğramak istemiyorum o yüzdem bekliyorum boşluğumda bir ağrı var ara ara alt karın bölgemde ağrı değilde hafif sızlamalar merak ediyorum klomeni bırakıp diğer ay hamile kalan var mı?

Kizlar merhaba ben çatlama ignesi olali 16 gün oldu daha adet olmadim ve 12.gün kan testi negatif cikmisti sizce hamile olma ihtimalim var mi 4 günde beta hcg yükselir mi ?

Kızlar merhaba hepinize. Buradaki önceden tanıdığım arkadaşlarımı haberdar etmek istedim. Cinsiyetimiz kesinleşti ve bi oğlumuz olucak nasipse kızlar ❤

Allah anali babali büyütsün canimm. Ben hep kızın olacak diye hissetmiştim . Zaten kız erkek farketmez saglikli sihatli olsun yeter.

Kizlar merhaba ben çatlama ignesi olali 16 gün oldu daha adet olmadim ve 12.gün kan testi negatif cikmisti sizce hamile olma ihtimalim var mi 4 günde beta hcg yükselir mi ?

Tabiki canim.12.günde kanda negatifi görüp 14.15.günlerde pozitif sonuc alan arkadaslarimiz oldu. Sabah test yaparsan artik varsa idrardada cikar.

Canim sabah ilk idrarla test yapabilirsin. Insallah güzel haber verirsin. Klomenin etkisi bir sonraki 1 2 aydevam ediyor diyor doktorlar.

Kızlar yine yibe sil bastan denemeye devam ediyorum. Nezaman pes edicem kimbilir. Bugün reglinin 15.günü ovulasyon testim koyulasmaya basladi insallah bu ay yumurtam olur ve çatlar.

Eklentiler

• 20190421_173033.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 27
Kızlar yine yibe sil bastan denemeye devam ediyorum. Nezaman pes edicem kimbilir. Bugün reglinin 15.günü ovulasyon testim koyulasmaya basladi insallah bu ay yumurtam olur ve çatlar.
Her ay sil baştan başlıyoruz, senin ovulasyonun geç oluyor yavaştan koyulaşmaya da başlamış:) ben bıraktım kendimi, daha hasta da olmadım tarlusal kullanıyorum ama test falan da almadım almıycam. Kendime söz verdim.bir hormon testlerim tekrarlanacak. Olur canım bence yumurtan ve çatlar da

Tabiki canim.12.günde kanda negatifi görüp 14.15.günlerde pozitif sonuc alan arkadaslarimiz oldu. Sabah test yaparsan artik varsa idrardada cikar.
Yaaa gerçekten miii ? Ya canim Allah razi olsun içimi ferahlattin tamamen umudu kesmistim ben de canim 12.günde negatifse negatiftir dedi herkes o yuzden kasiklarimda agri var belim de agriyor gebelik belirtisi mi adet mi olcam bilemedim :/

Insallah canim gecen ay 19.20.günde pik olmustu. bu ay 3.ayim ilaç kullanmadigim. Ama hayit hapinin bayaa faydasini gördüm. 3gün daha test yapip eger koyulasma devam ederse çarsamba günü doktora gidip kontrol ettiricem yumurtam gelismişmi şekli düzgünmü rahim ne durumda diye. Normalde doktor bu ayda olmazsa önümüzdeki aydan itibaren 2 3 ay daha klomen deneyelim dedi. Ama ben eger yumurtam bu ay kendiliginden gelisirse bosuna hormon almak istemiyorum.

Canim bunlar hem gebelik hemde regli belirtisi. Insallah mübarek günlerin hürmetine bebisin gelmistir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…