Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnsallah olur yumurtan canimm sen yine de degerlendir bugünleri Rabbimden umut kesilmez

Evet canim rabbim bilir en dogru zamani. Gün aşırı degerlendiriyorum bakalim mayis ayinda anneler gününe hamile girebilmek süper olurdu.

En mantıklısını yaparsın canım boş yere hormon almaya gerek yok bence de . Çatlıyor ki hasta oluyorsun :)

Canım ilki tedavi miydi kürtaj olduğun ve kürtakdan kaç ay sonra şimdiki gebeligin oldu
Yok canım ilki tedavi değildi hatta direkt ilk ayda gelmişti. Kürtajdan sonra 5 ay korunduk biz. Doktorum 4-6 ay arası korunma verdi. Sonra da eşimde varikosel çıktı canım eşim ameliyat oldu. Korunmayı bıraktıktan sonra toplamda 8. ayda hamile kaldım canım

Allah anali babali büyütsün canimm. Ben hep kızın olacak diye hissetmiştim . Zaten kız erkek farketmez saglikli sihatli olsun yeter.
Amiin canımm benim ben de hep kız hissediyodum ama erkek çıktı sıpa :) hiç fark etmez yeterki sağlıkla gelsin canım. Dualarım sizinle, adınızla her gün dua ediyorum size

Kızlar benim dün regl günümdü olmadım ama 5 gün önce test yaptım ama negatif ti test yaptığım günde yumurtam çatladı bir günüm geçti daha regl olmadım

Hm anladım canım Allah analı babalı büyütsün inşallah

Oo maşallah canım erkek anası olucan Allah kucağına almayı nasip etsin hazırlıklar başlasın :)
Öyle olucak canım Allahım nasip ederse amiin canım. Sizlerden bekliyorum artık güzel haberleri, hep dualarımdasınız

Iyi akşamlar ben hala adet olmadım idrarda kan testide negatif kekik suyu filn içiyorum hala olamadım.Dr.muaye oldum 4 ay ilaç filn kullanmadan beklememi söyledi.Vucuduma gelmedi bu kadar hormon.

drdan geliyorum sagda 15milim solda 16milim yumurtam carmis carsamba gunu igne olup 48saat sonra cuma gunu dr asilama onerdi asilama igneden kag saat sonra yapildi sizlerde

drdan geliyorum sagda 15milim solda 16milim yumurtam carmis carsamba gunu igne olup 48saat sonra cuma gunu dr asilama onerdi asilama igneden kag saat sonra yapildi sizlerde
canım bana doktor 36 saat sonrası dedı ama ben bıdaki catlatma iğnemde iiğne olacagımdan bı gun once ılıskı yasamayı dusunuyorum daha garantı olsun dıye bence sende oyle yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…