- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #25.461
İnsallah olur yumurtan canimm sen yine de degerlendir bugünleri Rabbimden umut kesilmez
Anneler günü yaklasiyor degil mi ya İnsallah hamile oluruz o zamana nasip olursa çok güzel olur :)Evet canim rabbim bilir en dogru zamani. Gün aşırı degerlendiriyorum bakalim mayis ayinda anneler gününe hamile girebilmek süper olurdu.
En mantıklısını yaparsın canım boş yere hormon almaya gerek yok bence de . Çatlıyor ki hasta oluyorsun :)Insallah canim gecen ay 19.20.günde pik olmustu. bu ay 3.ayim ilaç kullanmadigim. Ama hayit hapinin bayaa faydasini gördüm. 3gün daha test yapip eger koyulasma devam ederse çarsamba günü doktora gidip kontrol ettiricem yumurtam gelismişmi şekli düzgünmü rahim ne durumda diye. Normalde doktor bu ayda olmazsa önümüzdeki aydan itibaren 2 3 ay daha klomen deneyelim dedi. Ama ben eger yumurtam bu ay kendiliginden gelisirse bosuna hormon almak istemiyorum.
Oo maşallah canım erkek anası olucan Allah kucağına almayı nasip etsin hazırlıklar başlasın :)Kızlar merhaba hepinize. Buradaki önceden tanıdığım arkadaşlarımı haberdar etmek istedim. Cinsiyetimiz kesinleşti ve bi oğlumuz olucak nasipse kızlar ❤
En mantıklısını yaparsın canım boş yere hormon almaya gerek yok bence de . Çatlıyor ki hasta oluyorsun :)
Yok canım ilki tedavi değildi hatta direkt ilk ayda gelmişti. Kürtajdan sonra 5 ay korunduk biz. Doktorum 4-6 ay arası korunma verdi. Sonra da eşimde varikosel çıktı canım eşim ameliyat oldu. Korunmayı bıraktıktan sonra toplamda 8. ayda hamile kaldım canımCanım ilki tedavi miydi kürtaj olduğun ve kürtakdan kaç ay sonra şimdiki gebeligin oldu
Amiin canımm benimAllah anali babali büyütsün canimm. Ben hep kızın olacak diye hissetmiştim . Zaten kız erkek farketmez saglikli sihatli olsun yeter.
Hm anladım canım Allah analı babalı büyütsün inşallahYok canım ilki tedavi değildi hatta direkt ilk ayda gelmişti. Kürtajdan sonra 5 ay korunduk biz. Doktorum 4-6 ay arası korunma verdi. Sonra da eşimde varikosel çıktı canım eşim ameliyat oldu. Korunmayı bıraktıktan sonra toplamda 8. ayda hamile kaldım canım
Öyle olucak canım Allahım nasip ederseOo maşallah canım erkek anası olucan Allah kucağına almayı nasip etsin hazırlıklar başlasın :)
Amiin canım amiinHm anladım canım Allah analı babalı büyütsün inşallah
hayirli olsun canim saglikla kucagina aldiginin müjdesinide verirsin insallah :)Kızlar merhaba hepinize. Buradaki önceden tanıdığım arkadaşlarımı haberdar etmek istedim. Cinsiyetimiz kesinleşti ve bi oğlumuz olucak nasipse kızlar ❤
Amiin kuzum çok teşekkür ederim, inşallahhayirli olsun canim saglikla kucagina aldiginin müjdesinide verirsin insallah :)
Sağlıkla gelsin saglicakla al kucağına inşallah kuzumAmiin kuzum çok teşekkür ederim, inşallah
Amiin canım benim inşallahSağlıkla gelsin saglicakla al kucağına inşallah kuzum ❤
anim bugün lekelenmem oldu galiba adet olucam yani yerlesme kanamasi bu zamana kalmazdi galibaCanim bunlar hem gebelik hemde regli belirtisi. Insallah mübarek günlerin hürmetine bebisin gelmistir.
canım bana doktor 36 saat sonrası dedı ama ben bıdaki catlatma iğnemde iiğne olacagımdan bı gun once ılıskı yasamayı dusunuyorum daha garantı olsun dıye bence sende oyle yapdrdan geliyorum sagda 15milim solda 16milim yumurtam carmis carsamba gunu igne olup 48saat sonra cuma gunu dr asilama onerdi asilama igneden kag saat sonra yapildi sizlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?