- 15 Şubat 2009
- 3.936
- 1.888
- 723
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #25.481
asilama yapilacak canim bana iliski olsa gun asiri oneriliyor ana asilama olunca dr 4gun perhiz dedicanım bana doktor 36 saat sonrası dedı ama ben bıdaki catlatma iğnemde iiğne olacagımdan bı gun once ılıskı yasamayı dusunuyorum daha garantı olsun dıye bence sende oyle yap
aa pardon canım dıkkat etmedım sanırım kusura bakmaasilama yapilacak canim bana iliski olsa gun asiri oneriliyor ana asilama olunca dr 4gun perhiz dedi
bana öyle demedi ama. gonalf 75 tek doz kullnıom. her günCnm benim bitti cuma aşılama oldum 3 gün 62.5 3 gün 75 2 gün 87.5 kullandım
ya cidden bu cok kotu bı durum kıme ınanacagını sasııryo ınsan bı doktora gıttım dedı senın rahmın ters cocugun olmaz bı baskasın gıttım rhmın couk kucuk bı bşkasına gıttım kıstın var ıste zor dedı en sonuncusuda gayet ıyısın saglıklısın dedıSelam Kızlar bugün yaşadığım trajikomik durumu anlatayım doktoruma gittim yumurta büyüyüp kist olduğunu bir sonraki adeti beklmemi söyledi bende ordan çıktım özel kliniği olan doktor var birde ona görünmek istedim gittim kist falan yok aksine çok güzel bi yumurtan varmış ve çatlamış buda çatlama sıvısı ilişki bolca dedi ben şimdi kime inanayım
Beybisii gözünüz aydın. Sağlıkla sıhhatle doğsun inşallah minik fasulyeniz.Kızlar merhaba hepinize. Buradaki önceden tanıdığım arkadaşlarımı haberdar etmek istedim. Cinsiyetimiz kesinleşti ve bi oğlumuz olucak nasipse kızlar ❤
anim bugün lekelenmem oldu galiba adet olucam yani yerlesme kanamasi bu zamana kalmazdi galiba
Böyleleri yüzündn zaten çaresiz hissediyoruz iyice yaraya tuz basıyorlar sanki vala napsam ne etsem artık bilemiyorumya cidden bu cok kotu bı durum kıme ınanacagını sasııryo ınsan bı doktora gıttım dedı senın rahmın ters cocugun olmaz bı baskasın gıttım rhmın couk kucuk bı bşkasına gıttım kıstın var ıste zor dedı en sonuncusuda gayet ıyısın saglıklısın dedı
drdan geliyorum sagda 15milim solda 16milim yumurtam carmis carsamba gunu igne olup 48saat sonra cuma gunu dr asilama onerdi asilama igneden kag saat sonra yapildi sizlerde
Böyleleri yüzündn zaten çaresiz hissediyoruz iyice yaraya tuz basıyorlar sanki vala napsam ne etsem artık bilemiyorum
aynen cok degısık bı psıkolojıye gırdım artık cok cagresız hıssedıyorum kendımı bendeBöyleleri yüzündn zaten çaresiz hissediyoruz iyice yaraya tuz basıyorlar sanki vala napsam ne etsem artık bilemiyorum
İnşallah canım inşallahSonucu iyi olur insallah
Dua edelim canım napalım başkaaynen cok degısık bı psıkolojıye gırdım artık cok cagresız hıssedıyorum kendımı bende
aynen öyle allahtan başka cagre yok rabbim kim istıyorsa tez vakitte ona bu mubarek gunlerın hurmetıne hayırlı saglıklı evlat nasıp etsın ınş.Dua edelim canım napalım başka
Ah canım benim çok teşekkür ederimBeybisii gözünüz aydın. Sağlıkla sıhhatle doğsun inşallah minik fasulyeniz.
Benim de tüp bebek tedavim bugün başladı. İnşallah ben de güzel haberler verebilirim bana da dua edin
Canım tebrik ediyorum erkek geliyormuş. Eşin çok sevinmiştir :)Ah canım benim çok teşekkür ederim
Tedavin hayırlı olsun ve sonu çok güzel sonuçlansın canım. Senin için de dua edicem bol bol. İnşallah yaklaşık 3-4 hafta sonra bize güzel haberi verirsin burdan
Çok teşekkür ederim canımCanım tebrik ediyorum erkek geliyormuş. Eşin çok sevinmiştir :)
yok canim onemli degilaa pardon canım dıkkat etmedım sanırım kusura bakma
carsamba igneyi vurup cuma sabah dr kontrol edip oyle asilamayi yapacak senin nasil oldukiCanim asilama öncesi muhakkak yumurtalarini catlamismi diye kontrol ettir canim. Benim basima geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?