Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tedavin hayirli olsun canim. insallah bu ay daha iyi gelisir yumoslar. Benimde reglinin 17.günü hic akintim yok ovulasyon testlerim negatif. Reglinin 25.gününe kadar takip edicem insallah yumurtam gelisir

oylede canim bana gecen ay catladi dedigi yumurtada kist yapti oyuzden cokta onemli degil anlamadim yani catladi dedigi nasilda kist oluyor .
bir yerde icindeki siviyi tam atamayincada kist oluyor diye duydum

Benimde catlama ignesinden sonra catlamisti ama nasil başardiysa dışa değil içe çatlamiş kist olmustu. Valla millet nasil hamile kaliyor bilmiyorum

Benimde catlama ignesinden sonra catlamisti ama nasil başardiysa dışa değil içe çatlamiş kist olmustu. Valla millet nasil hamile kaliyor bilmiyorum
nasip bir gecelik iliskide millet hamile kaliyor biz onca ilac onca iliski tedavi yok vardir bir hayir demekten baska care yok ben pkos um esimde problem yok sizde infertilite neden
kızlar bugün 2 günüm geçti kızlar ya Umutumut82 A AloeeVeraa snglrf Y yaprakali Wonder-woman ve diğer kizlar
rabbim hayirlisiyla emeginizi bosa cikarmasin ins.

nasip bir gecelik iliskide millet hamile kaliyor biz onca ilac onca iliski tedavi yok vardir bir hayir demekten baska care yok ben pkos um esimde problem yok sizde infertilite neden

ayyy inşallah cnn ya

Test yapmadın mı canım? Ay çok heyecanlı bi durum, hele ki reglin düzenliyse bebişinin gelmiş olma ihtimali çok yüksek. Test yapıp bize güzel haberi ver canım
Yok cnm cesaret edemiyorum 22 23 gunde bir geliyor regl arada sancı giriyor ama korkuyom lavaboya giriyom oldmmu diye bembeyaz akıntı geliyor

seneki ilk belirtiler neydi kuzum A AloeeVeraa
Canım benim bariz gebelik belirtilerim olmadı ki öyle çok. Zaten regliye 3 gün kala öğrendim, o zamana kadar ara ara kasık batmalarım ve hafif kasıklarımda dolgunluk oldu. Yani aynı regl sinyalleri gibiydi

Bendede hafif pko var baska problem yok. 3kimyasalim oldu kan pirtilasmam varmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…