- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #25.501
Bu arada ben cumartesi günü adet oldum şok oldum.
Asla beklemiyordum. Tam 29. Gün geldi.
Ömrü hayatımda hiç bu kadar kısa sürede regl olmamıştım :)
Bugün doktora gittim gonal f ten olduğunu söyledi.
Ve tekrar gonal f e başladık 75 olacak şekilde cumaya kadar
Cuma kontrol
yok canim onemli degil
carsamba igneyi vurup cuma sabah dr kontrol edip oyle asilamayi yapacak senin nasil olduki
Kızlar ben. Hala adet olmadım ya kürtajımdan 1 ay 2 gün oldu ama hiç agrımda yok
oylede canim bana gecen ay catladi dedigi yumurtada kist yapti oyuzden cokta onemli degil anlamadim yani catladi dedigi nasilda kist oluyor .Cok sanslisin canim doktorlarin cogu kontrol etmiyor.
oylede canim bana gecen ay catladi dedigi yumurtada kist yapti oyuzden cokta onemli degil anlamadim yani catladi dedigi nasilda kist oluyor .
bir yerde icindeki siviyi tam atamayincada kist oluyor diye duydum
kızlar bugün 2 günüm geçti kızlar yaUmutumut82 A AloeeVeraa snglrf Y yaprakali Wonder-woman ve diğer kizlar
Test yapmadın mı canım? Ay çok heyecanlı bi durum, hele ki reglin düzenliyse bebişinin gelmiş olma ihtimali çok yüksek. Test yapıp bize güzel haberi ver canımkızlar bugün 2 günüm geçti kızlar yaUmutumut82 A AloeeVeraa snglrf Y yaprakali Wonder-woman ve diğer kizlar
nasip bir gecelik iliskide millet hamile kaliyor biz onca ilac onca iliski tedavi yok vardir bir hayir demekten baska care yok ben pkos um esimde problem yok sizde infertilite nedenBenimde catlama ignesinden sonra catlamisti ama nasil başardiysa dışa değil içe çatlamiş kist olmustu. Valla millet nasil hamile kaliyor bilmiyorum
rabbim hayirlisiyla emeginizi bosa cikarmasin ins.kızlar bugün 2 günüm geçti kızlar yaUmutumut82 A AloeeVeraa snglrf Y yaprakali Wonder-woman ve diğer kizlar
yok kuzum korkuyorum cesaret edemiyorumTest yaptinmi canim. Insallah bebisin gelmiştit
ayyy inşallah cnn yanasip bir gecelik iliskide millet hamile kaliyor biz onca ilac onca iliski tedavi yok vardir bir hayir demekten baska care yok ben pkos um esimde problem yok sizde infertilite neden
rabbim hayirlisiyla emeginizi bosa cikarmasin ins.
Yok cnm cesaret edemiyorum 22 23 gunde bir geliyor regl arada sancı giriyor ama korkuyom lavaboya giriyom oldmmu diye bembeyaz akıntı geliyorTest yapmadın mı canım? Ay çok heyecanlı bi durum, hele ki reglin düzenliyse bebişinin gelmiş olma ihtimali çok yüksek. Test yapıp bize güzel haberi ver canım
Yaaaa çok sevindim kuzum kaç gündür bakamıyodum. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah minik prensiKızlar merhaba hepinize. Buradaki önceden tanıdığım arkadaşlarımı haberdar etmek istedim. Cinsiyetimiz kesinleşti ve bi oğlumuz olucak nasipse kızlar ❤
Bunlar aynı zamanda gebelik belirtileri canım. Bi cesaret edip denesen keşkeYok cnm cesaret edemiyorum 22 23 gunde bir geliyor regl arada sancı giriyor ama korkuyom lavaboya giriyom oldmmu diye bembeyaz akıntı geliyor
Canım benim bariz gebelik belirtilerim olmadı ki öyle çok. Zaten regliye 3 gün kala öğrendim, o zamana kadar ara ara kasık batmalarım ve hafif kasıklarımda dolgunluk oldu. Yani aynı regl sinyalleri gibiydiseneki ilk belirtiler neydi kuzum A AloeeVeraa
Amiin canım benim çok teşekkür ederimYaaaa çok sevindim kuzum kaç gündür bakamıyodum. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah minik prensi
nasip bir gecelik iliskide millet hamile kaliyor biz onca ilac onca iliski tedavi yok vardir bir hayir demekten baska care yok ben pkos um esimde problem yok sizde infertilite neden
rabbim hayirlisiyla emeginizi bosa cikarmasin ins.
daha önce yasadim bunları negatif cikti çok ondan yine yaparsam negatif korkusu sardiBunlar aynı zamanda gebelik belirtileri canım. Bi cesaret edip denesen keşke
Canım adetin düzenliyse bence bi test yap derimdaha önce yasadim bunları negatif cikti çok ondan yine yaparsam negatif korkusu sardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?