- 25 Aralık 2018
- 1.576
- 2.031
- 48
- 34
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #25.521
canm 22 23 gün arasi geliyor reglim ne biliyim ya korkuyorum 3 yıl tam 3 yildir negatif olunca ışte bugün 3. günüm geçiyorCanım adetin düzenliyse bence bi test yap derim
canm 22 23 gün arasi geliyor reglim ne biliyim ya korkuyorum 3 yıl tam 3 yildir negatif olunca ışte bugün 3. günüm geçiyor
Sen bilirsin canım o zaman biraz daha bekle bakalımdaha önce yasadim bunları negatif cikti çok ondan yine yaparsam negatif korkusu sardi
Hadi inşallah senin de kendiliğinden gelişir canımTedavin hayirli olsun canim. insallah bu ay daha iyi gelisir yumoslar. Benimde reglinin 17.günü hic akintim yok ovulasyon testlerim negatif. Reglinin 25.gününe kadar takip edicem insallah yumurtam gelisir
Hadi inşallah senin de kendiliğinden gelişir canım
Regl geldi mi canım ya da test yaptın mıdaha önce yasadim bunları negatif cikti çok ondan yine yaparsam negatif korkusu sardi
Belki de 1 ay gelişiyor 1 ay gelişmiyordurInsallah canimm. Bugün 18.gün hala pik olmadi akintimda yok gecen ay cok akintim olmustu yumurtlama zamaninda bu ay hic olmadi. Bilmiyorumki canim bende pko var bazi aylar gelismiyor yumurta.yıldım inanki
Belki de 1 ay gelişiyor 1 ay gelişmiyordur
Yahut daha çatlamadı
Yılmakta haklısın canım süreç çok yıpratıcı
Seni hatırlıyorum bu topikten canım. Çok sevindimm gözün aydın, tam beklemediğin zamanda gelmiş miniğin çok şükür. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar hayırlı akşamlar bi aralar bende bu topiğe girip bakıyodım aşılama denemiştim en son oda olumsuz olmuştu sonra bıraktım herşeyi bebek işini tabi kalbim hep istiyordu ama zayıflamaya çalışıyodjm evde sporlar kürler felan vee beraat kandili akşamı bide baktım hamileyim adetim dört beş gün geçmişti ve adet günü leke gelmişti benden adet oluyorum sandım olmadım bide olamıyorum diye kekik suyu paptya çayı içiyodum meğer bebeğim yerleşiyormuş çok şükür rabbime rabbim tüm isteyenlere en kısa zamanda tattırsın bu duyguyu☺
yok kuzum gelmedi daha ama okdr çok negatif gordumki korkuyorum test yapamaya çok hevesleniyorum kendimi kaptiriyorum sonra negatif çıkınca bitkisel hayata giriyom resmenRegl geldi mi canım ya da test yaptın mı
canm en az 10 12 gün sonra kandaKızlar yumurta çatladıktan bir hafta sonra gebelik testinde çıkarmı
Bu sabah yaptım 8 ci günüm negatif bunu görmekten yoruldum tekrar aşılama olcam heraldecanm en az 10 12 gün sonra kanda
o zaman direk kan mı versen?yok kuzum gelmedi daha ama okdr çok negatif gordumki korkuyorum test yapamaya çok hevesleniyorum kendimi kaptiriyorum sonra negatif çıkınca bitkisel hayata giriyom resmen
her negatif sonrası çok kötü bir çöküş oluyor inşallah en yakın zamanda gelir meleklerimizBu sabah yaptım 8 ci günüm negatif bunu görmekten yoruldum tekrar aşılama olcam heralde
Canım sen ne zaman kürtaj olmuştun yakın zamandaysa eğer gecikme olması normalSanki bir daha pozitif olmicak gibi 2 yıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?