Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi inşallah senin de kendiliğinden gelişir canım

Insallah canimm. Bugün 18.gün hala pik olmadi akintimda yok gecen ay cok akintim olmustu yumurtlama zamaninda bu ay hic olmadi. Bilmiyorumki canim bende pko var bazi aylar gelismiyor yumurta.yıldım inanki

Insallah canimm. Bugün 18.gün hala pik olmadi akintimda yok gecen ay cok akintim olmustu yumurtlama zamaninda bu ay hic olmadi. Bilmiyorumki canim bende pko var bazi aylar gelismiyor yumurta.yıldım inanki
Belki de 1 ay gelişiyor 1 ay gelişmiyordur
Yahut daha çatlamadı
Yılmakta haklısın canım süreç çok yıpratıcı

Belki de 1 ay gelişiyor 1 ay gelişmiyordur
Yahut daha çatlamadı
Yılmakta haklısın canım süreç çok yıpratıcı

Aynen canim artik bende sanirim alistim olamayacagini son cırpinislarim. Buay sadece hayit hapi ictim onuda pek icmedim aslinda.esimede hicbirsey yedirmedim. Galiba alistim.

Kızlar hayırlı akşamlar bi aralar bende bu topiğe girip bakıyodım aşılama denemiştim en son oda olumsuz olmuştu sonra bıraktım herşeyi bebek işini tabi kalbim hep istiyordu ama zayıflamaya çalışıyodjm evde sporlar kürler felan vee beraat kandili akşamı bide baktım hamileyim adetim dört beş gün geçmişti ve adet günü leke gelmişti benden adet oluyorum sandım olmadım bide olamıyorum diye kekik suyu paptya çayı içiyodum meğer bebeğim yerleşiyormuş çok şükür rabbime rabbim tüm isteyenlere en kısa zamanda tattırsın bu duyguyu

Seni hatırlıyorum bu topikten canım. Çok sevindimm gözün aydın, tam beklemediğin zamanda gelmiş miniğin çok şükür. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Kızlar benm durumu biliyorsunuz çatlayıp çatlamadığını merak ediyorum doktorlar ayrı ayrı konuştuğundan dolayı,,progesteron testini illaki kadın doğuma görünmem mi gerekiyor yaptırmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…