- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #25.541
Hatta yakın çevremden biriside aynı şeyi yaşadı doktor en az 3 ay korunma verdi tehlikeli olduğunu söylemiş fakat korunmadı hamile kaldı ve yine düşükle sonuçlandıSanki bir daha pozitif olmicak gibi 2 yıl oldu
Canm kprunma her şey yolunda gebe kalabilirsin 34 gün oldu kürtaj olalı adrtime de 5 gün kala çatladı yumurtam o anda ilişki oldu çatladıktan sonra ki 8 ci günüm bugün test negatifCanım sen ne zaman kürtaj olmuştun yakın zamandaysa eğer gecikme olması normal
Aminn canım teşekkür ederimSeni hatırlıyorum bu topikten canım. Çok sevindimm gözün aydın, tam beklemediğin zamanda gelmiş miniğin çok şükür. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
ovu testleri de pik yapmamıştı zaten demek ki sen geçen ay yumurtlamışsın canımKizlar bugun reglinin 18.günü doktora gittim cok yumurta var ama minnacik 10mm lik bir yumurta var oda 18.gün icin cok kücük adet olunca 2.gün gel ilaca baslayalim dedi.
Canım genelde çatladıktan 14 gün sonra regl görüyorlar biraz daha bekle istersenCanm kprunma her şey yolunda gebe kalabilirsin 34 gün oldu kürtaj olalı adrtime de 5 gün kala çatladı yumurtam o anda ilişki oldu çatladıktan sonra ki 8 ci günüm bugün test negatif
Canım ilaca başlaman daha iyi en azından kontollü ilerliyorsun biz pko olunca kendi haline bırakamıyoruz maalesefKizlar bugun reglinin 18.günü doktora gittim cok yumurta var ama minnacik 10mm lik bir yumurta var oda 18.gün icin cok kücük adet olunca 2.gün gel ilaca baslayalim dedi.
İnan ben asla sabredemezdim :) hep negatif görüyoruz belki ama olsun için rahat eder inşallah yavrun sennledir canımkızlar eşim bu gece ruyasinda gormuski 1 oglumuz olmuş ve adını furkan koyun demişler ay gunumde geçti acaba bu bir isaretmi mucizemucizem benimlemi ne güzel bir ruyaa A AloeeVeraaUmutumut82 Wonder-woman Ocean Alene E elzem00
Ay inşallah kuzum... tabi bende için icimi yiyor ama ışte pazartesine ancak randevu bulabildim eee malum acilde kan vermek yasak artık ama o güne kadr eczaneye gidersen test alicam yaparim offf inşallah vardır yaİnan ben asla sabredemezdim :) hep negatif görüyoruz belki ama olsun için rahat eder inşallah yavrun sennledir canım
Canım gönlünden geçen gibi olsun, evde bir test yapmaktan zarar gelmez heleki düzenli bir adet döngün varsa :)kızlar eşim bu gece ruyasinda gormuski 1 oglumuz olmuş ve adını furkan koyun demişler ay gunumde geçti acaba bu bir isaretmi mucizemucizem benimlemi ne güzel bir ruyaa A AloeeVeraaUmutumut82 Wonder-woman Ocean Alene E elzem00
adet son gun son 5 aydır duzenli yani 23 25 gün arasi geliyor gerçi her ay adet oluyorum normalde ama ya 3 gün erken ya 5 gün geç 3 4 yıldır böyle bide benim lh yüksekliği var sadece hani umutsuzlugum ondan ya olmadıysa ama öte yandan ya varsa belki mucizem gelmiştir diyorum evet haklısın test yapmam gerekCanım gönlünden geçen gibi olsun, evde bir test yapmaktan zarar gelmez heleki düzenli bir adet döngün varsa :)
Hadi inşallah hayırlara vesile olsunkızlar eşim bu gece ruyasinda gormuski 1 oglumuz olmuş ve adını furkan koyun demişler ay gunumde geçti acaba bu bir isaretmi mucizemucizem benimlemi ne güzel bir ruyaa A AloeeVeraaUmutumut82 Wonder-woman Ocean Alene E elzem00
ay hadi insalalh balim inşallah müjde alırımHadi inşallah hayırlara vesile olsunerkek bebek hep müjde ile anılır inşallah senin müjden olur o da
Canım inşallah meleğin seninledir rüyası hayra çıksın inşkızlar eşim bu gece ruyasinda gormuski 1 oglumuz olmuş ve adını furkan koyun demişler ay gunumde geçti acaba bu bir isaretmi mucizemucizem benimlemi ne güzel bir ruyaa A AloeeVeraaUmutumut82 Wonder-woman Ocean Alene E elzem00
Ay inşallah kuzum ya inşallah benimle dir melegim rabbim gösterdiği rüyanın gercegini yaşartsin inşallah herkese icinde de bana ama eger yoksa inşallah adet olu urum en kısa zamanda çünkü tedaviye başlayacağızCanım inşallah meleğin seninledir rüyası hayra çıksın inş
Selam canım ben 1 ay klomen kullandım yumurta takibim yapıldı 2 yumurta oluştu fakat çatlamadı yani yumurtlama olmadı ama reglim düzenlidir bu ayda femara kullandım yumurtam kontrole gittiğimde büyümemişti 5 gün daha kullandım büyümesi için 1 ayda toplam 20 tane sen düşün 1 tane ancak oluştu şimdi regl bekliyorumkızlar merhabalar nasılsınız? size çok ufak bir sorum olacak ben bir süre ovitrelle denedim olmayınca bıraktık, geçen ayda da yumurta takibi yaptık ve femara kullanmama rağmen yumurta büyümedi 11mmde kaldı, ben regl oldum. doktor da bana spontan yumurtluyorsun diye bir tehşis koydu ama nedir ne değildir bilemedim. bir yıldır da gebe kalmaya çalışıyorum regl düzenli oluyorum hiç başına bu gelen oldu mu? regl olmasına rağmen yumurtlamayanınız var mıdır?
Erkek bebek müjdeli haber derler canımkızlar eşim bu gece ruyasinda gormuski 1 oglumuz olmuş ve adını furkan koyun demişler ay gunumde geçti acaba bu bir isaretmi mucizemucizem benimlemi ne güzel bir ruyaa A AloeeVeraaUmutumut82 Wonder-woman Ocean Alene E elzem00
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?