Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım maalesef yumurtlamadan adet olunabiliyor

Merhaba tekrar, bu ay iğne olmadım ama klomen kullandım. Regl'me 4 gün var test yapmıştım öğlen çok ince çizgi görmüştüm gebelik testinde ama kesin yok hayal kuruyorum demiştim ama şimdi teste tekrar baktım bu test bozuk mu acaba? Yoksa buharlaşma çizgisi mi? Bana yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• E7B2634A-51B7-4916-A6D7-879CC9B11CD5.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 66
Testi tekrarla var gibi duruyor

dağılmış sadece ama bariz var gibi duruyor sabah tekrarla heyecanla bekliyorum sonucunu bend yarın sabah yapicam test

var gibi görünüyo tekrar yap canım bize de haber ver

Olma bence canım günün geçtimi sabah olması şart değil idralini 3 4 saatyapma test yapana kadar sabahki idral olmaz benim bildiğim kadarıyla

Kızlar merhaba hepinize. Buradaki önceden tanıdığım arkadaşlarımı haberdar etmek istedim. Cinsiyetimiz kesinleşti ve bi oğlumuz olucak nasipse kızlar ❤
Kızlar merhaba hepinize. Buradaki önceden tanıdığım arkadaşlarımı haberdar etmek istedim. Cinsiyetimiz kesinleşti ve bi oğlumuz olucak nasipse kızlar ❤

Maşallah Canım, sağlıkla kucağına alırsın inşallah..

canım senın hastalık baya geçmiş ilk idrar olması şart değil yap bence merkala seni bekliyoruz vardır inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…