- 10 Mayıs 2007
- 8.283
- 1.848
- 723
- 39
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #25.561
Evet canım maalesef yumurtlamadan adet olunabiliyorkızlar merhabalar nasılsınız? size çok ufak bir sorum olacak ben bir süre ovitrelle denedim olmayınca bıraktık, geçen ayda da yumurta takibi yaptık ve femara kullanmama rağmen yumurta büyümedi 11mmde kaldı, ben regl oldum. doktor da bana spontan yumurtluyorsun diye bir tehşis koydu ama nedir ne değildir bilemedim. bir yıldır da gebe kalmaya çalışıyorum regl düzenli oluyorum hiç başına bu gelen oldu mu? regl olmasına rağmen yumurtlamayanınız var mıdır?
Ay inşallah kuzum inşallah yarın test alicam yaparim sonucu atarimErkek bebek müjdeli haber derler canım
Hadi inşallah bu ay müjdeli haberi alın inşallah
Testi tekrarla var gibi duruyorMerhaba tekrar, bu ay iğne olmadım ama klomen kullandım. Regl'me 4 gün var test yapmıştım öğlen çok ince çizgi görmüştüm gebelik testinde ama kesin yok hayal kuruyorum demiştim ama şimdi teste tekrar baktım bu test bozuk mu acaba? Yoksa buharlaşma çizgisi mi? Bana yardımcı olur musunuz
Sabah tekrar yapayım varsa çıkar herhaldeTesti tekrarla var gibi duruyor
dağılmış sadece ama bariz var gibi duruyor sabah tekrarla heyecanla bekliyorum sonucunu bend yarın sabah yapicam testMerhaba tekrar, bu ay iğne olmadım ama klomen kullandım. Regl'me 4 gün var test yapmıştım öğlen çok ince çizgi görmüştüm gebelik testinde ama kesin yok hayal kuruyorum demiştim ama şimdi teste tekrar baktım bu test bozuk mu acaba? Yoksa buharlaşma çizgisi mi? Bana yardımcı olur musunuz
var gibi görünüyo tekrar yap canım bize de haber verMerhaba tekrar, bu ay iğne olmadım ama klomen kullandım. Regl'me 4 gün var test yapmıştım öğlen çok ince çizgi görmüştüm gebelik testinde ama kesin yok hayal kuruyorum demiştim ama şimdi teste tekrar baktım bu test bozuk mu acaba? Yoksa buharlaşma çizgisi mi? Bana yardımcı olur musunuz
Sen yaptınmı ccanm test var mıdağılmış sadece ama bariz var gibi duruyor sabah tekrarla heyecanla bekliyorum sonucunu bend yarın sabah yapicam test
yok kuzum saat 9 da gidicem almaya ama bisey sorcam sabah idrarimi tutamadim ilk idrari aldim bir kaba bekliyor su anda test almayi sizce olurmu yani bu sorun olurmu 1 bucuk saat beklemiş idrardan gebelik testi doğru sonuç veriimiSen yaptınmı ccanm test var mı
Olma bence canım günün geçtimi sabah olması şart değil idralini 3 4 saatyapma test yapana kadar sabahki idral olmaz benim bildiğim kadarıylayok kuzum saat 9 da gidicem almaya ama bisey sorcam sabah idrarimi tutamadim ilk idrari aldim bir kaba bekliyor su anda test almayi sizce olurmu yani bu sorun olurmu 1 bucuk saat beklemiş idrardan gebelik testi doğru sonuç veriimiUmutumut82 A AloeeVeraa Wonder-woman Ocean
bugün 4 gunum geciyor canm adetin 28.gunu oluyor ozaman 3 4 sast sonrami yapayimOlma bence canım günün geçtimi sabah olması şart değil idralini 3 4 saatyapma test yapana kadar sabahki idral olmaz benim bildiğim kadarıyla
7 50 deSaat kaç ta yaptın kaldırdığın idrali
Kızlar merhaba hepinize. Buradaki önceden tanıdığım arkadaşlarımı haberdar etmek istedim. Cinsiyetimiz kesinleşti ve bi oğlumuz olucak nasipse kızlar ❤
Kızlar merhaba hepinize. Buradaki önceden tanıdığım arkadaşlarımı haberdar etmek istedim. Cinsiyetimiz kesinleşti ve bi oğlumuz olucak nasipse kızlar ❤
10 .10 30 da yaptır7 50 de
canım senın hastalık baya geçmiş ilk idrar olması şart değil yap bence merkala seni bekliyoruz vardır inşallah:)yok kuzum saat 9 da gidicem almaya ama bisey sorcam sabah idrarimi tutamadim ilk idrari aldim bir kaba bekliyor su anda test almayi sizce olurmu yani bu sorun olurmu 1 bucuk saat beklemiş idrardan gebelik testi doğru sonuç veriimiUmutumut82 A AloeeVeraa Wonder-woman Ocean
kuzum 23 25 gün arasi hesapliyom 4 gün geciktim ve bugüne 28. gün oluyor adetin bakalim kan gerçek birazdancanım senın hastalık baya geçmiş ilk idrar olması şart değil yap bence merkala seni bekliyoruz vardır inşallah:)
hadi hayırlı haberlerini bekliyoruzhastanedeyim suan sıra aldim kan vermek için dua edin kızlar nolur çıksın rüyalarımız gerçek olsun inşallah A AloeeVeraaUmutumut82 Ocean E elzem00 S SemSem01 Wonder-woman ve diğer kizlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?