- 10 Mayıs 2007
- 8.283
- 1.848
- 723
- 39
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #25.581
kesin var benceMerhaba tekrar, bu ay iğne olmadım ama klomen kullandım. Regl'me 4 gün var test yapmıştım öğlen çok ince çizgi görmüştüm gebelik testinde ama kesin yok hayal kuruyorum demiştim ama şimdi teste tekrar baktım bu test bozuk mu acaba? Yoksa buharlaşma çizgisi mi? Bana yardımcı olur musunuz
Kan verdin mi canmhastanedeyim suan sıra aldim kan vermek için dua edin kızlar nolur çıksın rüyalarımız gerçek olsun inşallah A AloeeVeraaUmutumut82 Ocean E elzem00 @SemSem01 Wonder-woman ve diğer kizlarrr
yok canm doktr geç geldiKan verdin mi canm
Sonç ne zaman çıkacakkan verdim kızlar off çok heyecanlıyım ya inşallah vardır inşallah gelmistir melegim ruyalarimiz gerceklesmistir insallahhh A AloeeVeraaUmutumut82 Y yaprakali Ocean E elzem00 Wonder-woman Alene diğer kizlar
kan verdim kızlar off çok heyecanlıyım ya inşallah vardır inşallah gelmistir melegim ruyalarimiz gerceklesmistir insallahhh A AloeeVeraaUmutumut82 Y yaprakali Ocean E elzem00 Wonder-woman Alene diğer kizlar
Evet canım maalesef yumurtlamadan adet olunabiliyor
tedavisi var tabi kipeki ben o zaman hangi ay yumurtladım hangi ay yumurtlamadım takip olmadan anlayamayacak mıyımya da bunun bir tedavisi çözümü yok mu yani çok üzüldüm çünkü herşey normal sanıyordum ben
canın sağolsun kuzum yakızlar çıktı sonuç malesef olmadi yine 0.24 çıktı
İnşallah bir dahakine olur canım sıkma canını ben senden yana çok umutlanmıştımkızlar çıktı sonuç malesef olmadi yine 0.24 çıktı
ah ah ya ben geciken adet esmin ruyasi bazı belirtiler kein oldu dedim ama nasipİnşallah bir dahakine olur canım sıkma canını ben senden yana çok umutlanmıştım
Muhtemelen yarina vurursun dr gitmeyecekmisinkızlar aşılama için gonalf iğne kullanıorm. pazartesi aşılamam var. çatlatma iğnesii ne zaman ypılıyo.
bgn gitrim cnm. reçete yeni geldi watsaptan. yarn vurckmşz. pazartesi gününe geç kalmayız inşMuhtemelen yarina vurursun dr gitmeyecekmisin
Ben emin değilim canım idrar biraz özelliğini kaybetmiş olabiliyo. Onun yerine 2-3 saat sıvı tüketmeyip o idrarı kullanabilirsinyok kuzum saat 9 da gidicem almaya ama bisey sorcam sabah idrarimi tutamadim ilk idrari aldim bir kaba bekliyor su anda test almayi sizce olurmu yani bu sorun olurmu 1 bucuk saat beklemiş idrardan gebelik testi doğru sonuç veriimiUmutumut82 A AloeeVeraa Wonder-woman Ocean
Amiin canım çok teşekkür ederimMaşallah Canım, sağlıkla kucağına alırsın inşallah..
Off çok üzüldüm canım. Ben nedense umutlanmıştım vardır diye düşünüyodum. Dönemsel bi gecikme yaşadın herhalde ama sakın bozma moralini. Yeter ki adet ol ve yeni döngü başlasınkızlar çıktı sonuç malesef olmadi yine 0.24 çıktı
Bu sabah yine test yaptım ama negatif çıktı sonra anneme gittim geldim yine böyle pozitif testler bozuk herhalde LH testinde çift çizgi belirgin değil çünkü olsa çıkardı .kesin var bence
bugün direk kan ver canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?