Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Off çok üzüldüm canım. Ben nedense umutlanmıştım vardır diye düşünüyodum. Dönemsel bi gecikme yaşadın herhalde ama sakın bozma moralini. Yeter ki adet ol ve yeni döngü başlasın
Aynen canm ama olmadim hala of ya son 4 5 aydır hiç geçmemişti

Iyi aksamlar kızlar ben geçen agustos ayindan beri 4 yaşinda cocuguma 1 kardes olsun diye tedavi oluyorum dualar ediyorum ama olmadi malesef gerci hep hayirlisini istedim. 2 gündür rahatsizlandim hastanede yatiyorum ve ögrendimki acele beyin ameliyati olmam lazimmis ve iyikide hamile degilmişim. Simdi tek dilegim rabbim beni evladima bagislasin . Kendim icin üzülmüyorum sadece o bensi yapamaz. Ve olacagim ameliyati unuttum ya bana birsey olursa onu kim doyurur kim bakar kim korur hala koynumda uyuyor sadece bunlari düsünüyorum.ben simdiye kadar her haceti olana dua ettim. Benide dualariniza eklerseniz cok sevinirim.

Canım Rabbim sana acil şifa versin oğluna sevdiklerine bağışlasın İnşAllah çok daha sağlıklı bir şekilde çıkıcaksın ameliyatından yine heyecanlı bekleyişlerimize devam edeceğiz kaldığımız yerden

canm çok geçmiş olsun şok oldum suan rabbim sifa versin insallah yes zamanda iyiken dön rabbim o bir evladını bagislasin seni canm

Insallah canim dünden beri ogluma sariliyorum öpüyorum öpüyorum onu cok sevdigimi söylüyorum kokluyorum ama daha doyamamişim hiç. Notlar aliyorum eger birsey olursa annem bakar diye. Pek giremiyorum buraya lütfen dua edin

allah sana sifa versin kuzum ya çok.kotu oldum peki beynindeki sorun ne nasıl cikti birden Umutumut82

2gündür bayginlik geliyordu çok siddetli bas agrilarim var. Suan ilac tedavisi uyguluyorlar agrilar icin. Agrilar yüzünden kalp ritmim bozuluyormus. ayaga kalkamiyorum oturamiyorum. 2 3güne ameliyat edecekler. Fazla giremiyorum yazamiyorum dua edin

Canım benim çok geçmiş olsun çok üzüldüm şu an tam olarak ne ameliyatı bu, ne için ?
Allahım sana acil şifalar versin seni oğluna bağışlasın. Allah yukarda hep dualarımdasın isim olarak, şimdi bu sağlık durumun için dua edicem senin için çok sen kendini hiç üzme, her şeyi güzel düşün ve Allaha sığın bol bol dua et. İnanıyorum en yakın zamanda sağlığına kavuşup yine kardeş telaşına düşüceksin

Sagol bitanemmmmmmm

Canim beynimdeki sıvı bosalmis. Hic ayaga kalkamiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…