Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Umutumut82 çok üzüldüm canım rabbim yar ve yardımcın olsun herşeyde r hayır vardır bu olur olmuyorsa rabbimin vardır bildiği en kısa sürede düzelirsin inşallah evladın düşünüp güçlü ol en hızlısından iyileş ve yine anne olman için dualarımızdasın

Rabbim kisa zamanda nasip eder ins. Ne sorun vardi sizde

Ben 5 6 yil önce belden epidural la sezeryan dogum yaptim. Doktorlar epiduralin yapildigi yerde sızıntı var beyin sıvısı bosaliyor dediler. Hic kimseye epidurali tavsiye etmiyorum 5 yildir hayatim zindan oldu.

Sagolasin bitanem bol bol dua ediyorum Allah im yardim etsin.

Ben 5 6 yil önce belden epidural la sezeryan dogum yaptim. Doktorlar epiduralin yapildigi yerde sızıntı var beyin sıvısı bosaliyor dediler. Hic kimseye epidurali tavsiye etmiyorum 5 yildir hayatim zindan oldu.
Cok gecmis olsun canim bende 2cocugumu epidural sezeryanla kucagima aldim cok sukur sıkıntı yasamadim ama epidural yapan kisinin ehli kisi olmasi cok onemli peki tedavisi yokmu ilk defa duydum boyle rahatsizlik

Cok gecmis olsun canim bende 2cocugumu epidural sezeryanla kucagima aldim cok sukur sıkıntı yasamadim ama epidural yapan kisinin ehli kisi olmasi cok onemli peki tedavisi yokmu ilk defa duydum boyle rahatsizlik

Canim ameliyat gerekiyor ama nasil olacak hic bilmiyorum.düz yatarken hicbir şey yok oturunca ayaga kalkinca basınç yapip bayiltiyor

Canim ameliyat gerekiyor ama nasil olacak hic bilmiyorum.düz yatarken hicbir şey yok oturunca ayaga kalkinca basınç yapip bayiltiyor
Ya canım şimdi okudum şoktayım
Allahım seni korusun kuzum kötü düşünme lütfen
Tıp çok gelişti ne zor ameliyatları başarıyorlar.
Sen de sağlıkla çıkacaksın inşallah. Rabbim yardımcın olsun. Dualarımızdasın.

Çok çok geçmiş olsun canım hiç üzülme çocuğunu düşün herşey güzel olur inşallah dualarım seninle rabbim şifa versin

canm ya cookkk gecmis olsun cok uzuldum rabbim evladina bagislasin seni..hayirlisiyla atlatirsn insallah

Canımm çok geçmiş olsun Rabbim bir an evvel şifanı versin evladına eşine bağışlasın inşallah..

Selam , çatlatma iğnesi 3 kere kullandım merak ettiğim su 5 kere kullanılabiliyor mu iğne .. benim iki kez çatlamadı bir kez çatladı ama sonuç yok .. alah kucağımızı boş bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…