- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #25.621
Ah kuzumm ya. Allahın izniyle geçicek hiç merak etme, inşallah bir an önce şifanı vericek RabbimCanim beynimdeki sıvı bosalmis. Hic ayaga kalkamiyorum.
Canım çooook çok çok geçmiş olsun, Rabbim şifanı verecektir inşallah. Dualarım seninle.Insallah kuzum insallah
Çok geçmiş olsun canım inşallah iyi olursun b 3 ayların hürmetineInsallah kuzum insallah
Rabbim kisa zamanda nasip eder ins. Ne sorun vardi sizdeInsallah kuzum insallah
Rabbim kisa zamanda nasip eder ins. Ne sorun vardi sizde
Çok geçmiş olsun canım inşallah iyi olursun b 3 ayların hürmetine
Umutumut82 çok üzüldüm canım rabbim yar ve yardımcın olsun herşeyde r hayır vardır bu olur olmuyorsa rabbimin vardır bildiği en kısa sürede düzelirsin inşallah evladın düşünüp güçlü ol en hızlısından iyileş ve yine anne olman için dualarımızdasın
Cok gecmis olsun canim bende 2cocugumu epidural sezeryanla kucagima aldim cok sukur sıkıntı yasamadim ama epidural yapan kisinin ehli kisi olmasi cok onemli peki tedavisi yokmu ilk defa duydum boyle rahatsizlikBen 5 6 yil önce belden epidural la sezeryan dogum yaptim. Doktorlar epiduralin yapildigi yerde sızıntı var beyin sıvısı bosaliyor dediler. Hic kimseye epidurali tavsiye etmiyorum 5 yildir hayatim zindan oldu.
Cok gecmis olsun canim bende 2cocugumu epidural sezeryanla kucagima aldim cok sukur sıkıntı yasamadim ama epidural yapan kisinin ehli kisi olmasi cok onemli peki tedavisi yokmu ilk defa duydum boyle rahatsizlik
Dr yada hastahaneyi dava etmeyi dusunmedinmi basit birsey degil yaptiklari hata cunku rabbim difa versinCanim ameliyat gerekiyor ama nasil olacak hic bilmiyorum.düz yatarken hicbir şey yok oturunca ayaga kalkinca basınç yapip bayiltiyor
Ya canım şimdi okudum şoktayımCanim ameliyat gerekiyor ama nasil olacak hic bilmiyorum.düz yatarken hicbir şey yok oturunca ayaga kalkinca basınç yapip bayiltiyor
Çok çok geçmiş olsun canım hiç üzülme çocuğunu düşün herşey güzel olur inşallah dualarım seninle rabbim şifa versinIyi aksamlar kızlar ben geçen agustos ayindan beri 4 yaşinda cocuguma 1 kardes olsun diye tedavi oluyorum dualar ediyorum ama olmadi malesef gerci hep hayirlisini istedim. 2 gündür rahatsizlandim hastanede yatiyorum ve ögrendimki acele beyin ameliyati olmam lazimmis ve iyikide hamile degilmişim. Simdi tek dilegim rabbim beni evladima bagislasin . Kendim icin üzülmüyorum sadece o bensi yapamaz. Ve olacagim ameliyati unuttum ya bana birsey olursa onu kim doyurur kim bakar kim korur hala koynumda uyuyor sadece bunlari düsünüyorum.ben simdiye kadar her haceti olana dua ettim. Benide dualariniza eklerseniz cok sevinirim.
canm ya cookkk gecmis olsun cok uzuldum rabbim evladina bagislasin seni..hayirlisiyla atlatirsn insallahIyi aksamlar kızlar ben geçen agustos ayindan beri 4 yaşinda cocuguma 1 kardes olsun diye tedavi oluyorum dualar ediyorum ama olmadi malesef gerci hep hayirlisini istedim. 2 gündür rahatsizlandim hastanede yatiyorum ve ögrendimki acele beyin ameliyati olmam lazimmis ve iyikide hamile degilmişim. Simdi tek dilegim rabbim beni evladima bagislasin . Kendim icin üzülmüyorum sadece o bensi yapamaz. Ve olacagim ameliyati unuttum ya bana birsey olursa onu kim doyurur kim bakar kim korur hala koynumda uyuyor sadece bunlari düsünüyorum.ben simdiye kadar her haceti olana dua ettim. Benide dualariniza eklerseniz cok sevinirim.
Canımm çok geçmiş olsun Rabbim bir an evvel şifanı versin evladına eşine bağışlasın inşallah..Iyi aksamlar kızlar ben geçen agustos ayindan beri 4 yaşinda cocuguma 1 kardes olsun diye tedavi oluyorum dualar ediyorum ama olmadi malesef gerci hep hayirlisini istedim. 2 gündür rahatsizlandim hastanede yatiyorum ve ögrendimki acele beyin ameliyati olmam lazimmis ve iyikide hamile degilmişim. Simdi tek dilegim rabbim beni evladima bagislasin . Kendim icin üzülmüyorum sadece o bensi yapamaz. Ve olacagim ameliyati unuttum ya bana birsey olursa onu kim doyurur kim bakar kim korur hala koynumda uyuyor sadece bunlari düsünüyorum.ben simdiye kadar her haceti olana dua ettim. Benide dualariniza eklerseniz cok sevinirim.
meraba cnm. takıp edemedım daha önce olanları. hayırdır. ne ameliatı olcksn. rabbim şiffa versn. evladına bağşlsnTesekkurler kizlar nasipse 2güne ameliyat olucam dua edin ne olur. Rabbim hicbirinize yasatmasin
Selam , çatlatma iğnesi 3 kere kullandım merak ettiğim su 5 kere kullanılabiliyor mu iğne .. benim iki kez çatlamadı bir kez çatladı ama sonuç yok .. alah kucağımızı boş bırakmasınCanim ben 5kez klomen catlama ignesi kullandim.edindigim en büyük tecrube eger 2 sefer kullandiktan sonra gebelik olmuyorsa igneli tedaviye gecmek lazim. Ben bu ay sadece hayit hapi kullandim.2ay daha hayit hapini denicem olmazsa 1 ay gonal f denicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?