- 28 Eylül 2016
- 260
- 137
- 103
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #25.641
Selam , çatlatma iğnesi 3 kere kullandım merak ettiğim su 5 kere kullanılabiliyor mu iğne .. benim iki kez çatlamadı bir kez çatladı ama sonuç yok .. alah kucağımızı boş bırakmasınCanim ben 5kez klomen catlama ignesi kullandim.edindigim en büyük tecrube eger 2 sefer kullandiktan sonra gebelik olmuyorsa igneli tedaviye gecmek lazim. Ben bu ay sadece hayit hapi kullandim.2ay daha hayit hapini denicem olmazsa 1 ay gonal f denicem.
Amin canım.. dualarım seninle Rabbim yadımcı olsun inşallah güzel haberlerini alırızTesekkurler kizlar nasipse 2güne ameliyat olucam dua edin ne olur. Rabbim hicbirinize yasatmasin
Klomen ile birlikte 6 ay tedavi yapılıyor diye biliyorum daha sonra farklı tedavilere geçiliyor canımSelam , çatlatma iğnesi 3 kere kullandım merak ettiğim su 5 kere kullanılabiliyor mu iğne .. benim iki kez çatlamadı bir kez çatladı ama sonuç yok .. alah kucağımızı boş bırakmasın
ANladım cevabın icin çok sağol arkadaşımKlomen ile birlikte 6 ay tedavi yapılıyor diye biliyorum daha sonra farklı tedavilere geçiliyor canım
Ben de aynı durumdayım 3 oldu benim de klomen 2 kez çatlatma iğnesi de kullandım ama bu ay yumurtam benden habersiz çatladı iğne kullanmadan..bu ay da rahim filmini de çektirdim.. sonuç vermeyecek böyle başka tedavi mi yapsak dedim bana 6 ay böyle deneyelim de olmazsa o zaman geçeriz farklı yöntemlere dedi..ANladım cevabın icin çok sağol arkadaşımÖzele gidiyordum 3 kere 3 ay denedik ayda bir kez ama olmadı en son rahim filmi cekelim dedi bu iğne artık daha fazla denenmez dedi bir daha gitmedim o dr a çok yıpranmıştım
Bende bu ay 4. Ignemi vurdum aynen sizin gibi 2defa catlamadi 1defa catladi olmadi dr bu ay 2yumurtam oldu dr 2catlatma ignesi vurdurdu sozde catladi dedi asilama yaptik bakalim hayirlisi..Selam , çatlatma iğnesi 3 kere kullandım merak ettiğim su 5 kere kullanılabiliyor mu iğne .. benim iki kez çatlamadı bir kez çatladı ama sonuç yok .. alah kucağımızı boş bırakmasın
Klomen kullandırtmadı benimkiler kendi kendine büyüyor ama çatlamıyor kesinlikle isyan değil ama çok yoruldum.. rahim filmi kaldı bir tek onu da anestezili çektireceğim ama üniversite.hast. Başladık orası isterse hemen çektiririmBen de aynı durumdayım 3 oldu benim de klomen 2 kez çatlatma iğnesi de kullandım ama bu ay yumurtam benden habersiz çatladı iğne kullanmadan..bu ay da rahim filmini de çektirdim.. sonuç vermeyecek böyle başka tedavi mi yapsak dedim bana 6 ay böyle deneyelim de olmazsa o zaman geçeriz farklı yöntemlere dedi..
Aynen çatlayıp olmasa tamam rahim filmi niye işte bende ona takıldım para tuzağı gibi geldi ne bileyim zaten çok yoruldum .. ( sağlıkla kendiliğinden gelsin inşallah bu arada .. aşılama denenmedi hiç bende o aşamaya gelemeden Dr bıraktım .. aşılama nasıl acı hissettin mi aşılamaya karar vermeden önce binhazırlık vs bişeyler istiyorlar mu eşinden yada senden .. inşallah olur yakın zamanda haberini alırız senindeBende bu ay 4. Ignemi vurdum aynen sizin gibi 2defa catlamadi 1defa catladi olmadi dr bu ay 2yumurtam oldu dr 2catlatma ignesi vurdurdu sozde catladi dedi asilama yaptik bakalim hayirlisi..
Sozde diyorum cunku 2defa catlamadigi zamanda catladi demislerdi ama kiste donmustu oyuzden pek inancim kalmadi. Ama bu ay catlayip cikan siviyi gosterdi belki onu gordugum icin inana bilirim
Ama catlamadigi icin rahim filmi sacma catlayip olmasa anlarim baska bir dr a danistim catlamiyor igneyle ne onerirsiniz dedim 2igne olurmu diye sordum fazladan hormon gereksiz dedi tup bebek yapilir catlamiyorsa dedi bende bu ayda kendi dr umla son defa deneyeyim sonra olmadi dr degistirecegim
Çok aşırı şiddetli bi ağrısı yok eğer biraz dayanıklı biriysen sadece 5 dk sürüyor ağrılı kısmı ve sıkıntı var mı yok mu tüplerle ilgili onu öğrenmiş olursun ben biraz rahatladım yaptırdıktan sonra bu konudaKlomen kullandırtmadı benimkiler kendi kendine büyüyor ama çatlamıyor kesinlikle isyan değil ama çok yoruldum.. rahim filmi kaldı bir tek onu da anestezili çektireceğim ama üniversite.hast. Başladık orası isterse hemen çektiririm
Hadi bakalım bismillahÇok aşırı şiddetli bi ağrısı yok eğer biraz dayanıklı biriysen sadece 5 dk sürüyor ağrılı kısmı ve sıkıntı var mı yok mu tüplerle ilgili onu öğrenmiş olursun ben biraz rahatladım yaptırdıktan sonra bu konuda
Amiin inşallahHadi bakalım
Hadi bakalım bismillahalllah isteyen herkese versin inşallah kuzum
Aslinda bu ay bende normal denemeyi dusunuyordum klomen kullandim cunku dr 2tane yumurta var deneyelim dedi kafam karisti cunku catlamiyorki asilama ne mantik dedim ama 2ovitrelle deneyelim diyince tmm dedim dedigine gore catlamis hayirlisi.. biraz aci hissettim kastigim icin kendimi kanamamda oldu benim ama cok zor islem degil kisiye gore degisir 5 10 dkk arasi suruyor 20 dkk yattim ben sonra eve..Aynen çatlayıp olmasa tamam rahim filmi niye işte bende ona takıldım para tuzağı gibi geldi ne bileyim zaten çok yoruldum .. ( sağlıkla kendiliğinden gelsin inşallah bu arada .. aşılama denenmedi hiç bende o aşamaya gelemeden Dr bıraktım .. aşılama nasıl acı hissettin mi aşılamaya karar vermeden önce binhazırlık vs bişeyler istiyorlar mu eşinden yada senden .. inşallah olur yakın zamanda haberini alırız seninde
2-3 gün daha bekle, adet olmazsan doktora git canım Allah korusun yapışıklık falan olmasın bi muayeneden geç mutlaka. Kürtajdan sonra 35-40 gün içerisinde adet olmak gerekiyoKızlar bugün kürtajımın 39 günü oldu adet olmadım hala bide sol kasıgımda iğne batması gibi batmalar midemde de yanma oluyor neden acaba
Randevu aldım 14 gün sonra2-3 gün daha bekle, adet olmazsan doktora git canım Allah korusun yapışıklık falan olmasın bi muayeneden geç mutlaka. Kürtajdan sonra 35-40 gün içerisinde adet olmak gerekiyo
Tedavin hayırlı olsun canım, inşallah bebeğini getirsin sana sağlıklamerab kızlar bgn aşılama oldm. doktor 6 mayısta tekrar catlatma iğnesi verdi. bu şekılde tedavısı oşan varmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?