Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tedavin hayırlı olsun canım, inşallah bebeğini getirsin sana sağlıkla aşılama sürecini hiç bilmiyorum, aşılamadan sonra da çatlatma veriliyor demek ki
caanım napıosn görüşemedık ne zamandır. bebiş ne durumda ınstadan gördm dün herhalde cinsiyeti bellimi. ay rabbm banada nasp etsn

Merhaba kızlar, benim regl hiç gecikmezdi ama 3 gün oluyor bugünle beraber ama bugün idrar testi yaptım negatif böyle olup kanda pozitif gören var mı? Yoksa hiç ümitlenmemek mi lazım
tatlım benim bugün 1 hafta gecikiyor ve cuma kan tahlili 0.23 çıktı ama agrilarim var kaşık agrisi bol akıntı gel agrisi hala regl olmadim

caanım napıosn görüşemedık ne zamandır. bebiş ne durumda ınstadan gördm dün herhalde cinsiyeti bellimi. ay rabbm banada nasp etsn
İyiyim kuzum çok şükür yolunda her şey. Belli belli, oğlumuz olucakmış nasipse dualarımdasın sen de hep adınla dua ediyorum, inşallah bu tedavinin sonucunda gelir bebişin canım

Çok geçmiş olsın canım çok üzüldüm inşallah kolay atlatırsın allah seni evladına bağışlasın hep koynunda uyusun..
Canım nasılsın, seni göremiyorum artık. Ay maşallah sen gebeliği iyice ilerlettin canım ya Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin cinsiyetiniz ne acabaa :)

İkinci çizgiyi gören var mı kızlar ben çok hafif görüyorum sanki
canm hafif te olsa gördüm ben canim inşallah kesin vardır günün gectmi bende bugün test aldim birazdan yapicam dua et nolur halen kanama gelmedi bol akıntı gel kaşık agrisi var 7 gün gecti

canım nasilsin hamilelik nasıl gidiyor bende hala adet olmadim bolbol kaşık agrisi ve akinti oluyor bende bir gel agrisi test aldim bugün bakalim ne cikacak A AloeeVeraa
Ben iyiyim ya kuzum çok şükür. Sen nasılsın asıl. Doktora gitmedin mi hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…