- 13 Nisan 2018
- 3.264
- 2.378
- 83
- 36
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #25.661
caanım napıosn görüşemedık ne zamandır. bebiş ne durumda ınstadan gördm dün herhalde cinsiyeti bellimi. ay rabbm banada nasp etsnTedavin hayırlı olsun canım, inşallah bebeğini getirsin sana sağlıklaaşılama sürecini hiç bilmiyorum, aşılamadan sonra da çatlatma veriliyor demek ki
tatlım benim bugün 1 hafta gecikiyor ve cuma kan tahlili 0.23 çıktı ama agrilarim var kaşık agrisi bol akıntı gel agrisi hala regl olmadimMerhaba kızlar, benim regl hiç gecikmezdi ama 3 gün oluyor bugünle beraber ama bugün idrar testi yaptım negatif böyle olup kanda pozitif gören var mı? Yoksa hiç ümitlenmemek mi lazım
Çok geçmiş olsın canım çok üzüldüm inşallah kolay atlatırsın allah seni evladına bağışlasın hep koynunda uyusun..Canim ameliyat gerekiyor ama nasil olacak hic bilmiyorum.düz yatarken hicbir şey yok oturunca ayaga kalkinca basınç yapip bayiltiyor
İyiyim kuzum çok şükür yolunda her şey. Belli belli, oğlumuz olucakmış nasipsecaanım napıosn görüşemedık ne zamandır. bebiş ne durumda ınstadan gördm dün herhalde cinsiyeti bellimi. ay rabbm banada nasp etsn
Canım nasılsın, seni göremiyorum artık. Ay maşallah sen gebeliği iyice ilerlettin canım ya Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinÇok geçmiş olsın canım çok üzüldüm inşallah kolay atlatırsın allah seni evladına bağışlasın hep koynunda uyusun..
oyy kıyamam bebişe. sağlıkla olsn inşİyiyim kuzum çok şükür yolunda her şey. Belli belli, oğlumuz olucakmış nasipsedualarımdasın sen de hep adınla dua ediyorum, inşallah bu tedavinin sonucunda gelir bebişin canım
hiç duymamıştım ben de aşılama süüreci geçirdimmerab kızlar bgn aşılama oldm. doktor 6 mayısta tekrar catlatma iğnesi verdi. bu şekılde tedavısı oşan varmı acaba
ben göremedim canımİkinci çizgiyi gören var mı kızlar ben çok hafif görüyorum sanki
Amiin canım inşallahoyy kıyamam bebişe. sağlıkla olsn inş
ben göremedim canım
canm hafif te olsa gördüm ben canim inşallah kesin vardır günün gectmi bende bugün test aldim birazdan yapicam dua et nolur halen kanama gelmedi bol akıntı gel kaşık agrisi var 7 gün gectiİkinci çizgiyi gören var mı kızlar ben çok hafif görüyorum sanki
bilmıorm kı cnm bekleyip görcz bakalm. hemşirede bebek tutundn die yazdık dedihiç duymamıştım ben de aşılama süüreci geçirdim
demek ki çatlamayan ve büyüyebilecek yumurtaların vardı
silik vr gibi cnm. inş gzl habrlerinizi aallımİkinci çizgiyi gören var mı kızlar ben çok hafif görüyorum sanki
Ben iyiyim ya kuzum çok şükür. Sen nasılsın asıl. Doktora gitmedin mi hiçcanım nasilsin hamilelik nasıl gidiyor bende hala adet olmadim bolbol kaşık agrisi ve akinti oluyor bende bir gel agrisi test aldim bugün bakalim ne cikacak A AloeeVeraa
canm cuma gittim kan verdim 0.23 çıktı bugün sira bulamadım kan veremedim bende test aldim yaptim ama çıkmadı yine kaşık agrim bel ağrım akintim çokBen iyiyim ya kuzum çok şükür. Sen nasılsın asıl. Doktora gitmedin mi hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?